• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۴۵۶۶
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۷
سیاسی » امنیتی و دفاعی
همایش «حقوق عامه و حمایت از جهش تولید»

وظایف فرماندهان در خصوص رعایت حقوق عامه در نیرو‌های مسلح

دادستان نظامی تهران وظایف فرماندهان و مدیران برای رعایت حقوق عامه در نیرو‌های مسلح را تشریح کرد.

وظایف فرماندهان در خصوص رعایت حقوق عامه در نیرو‌های مسلحبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ «غلامعباس ترکی» در همایش «حقوق عامه و حمایت از جهش تولید»، گفت: هم‌افزایی جهت رفع موانع و مشکلات تولید در نیرو‌های مسلح، هم‌افزایی جهت اتقان و سلامت در فعالیت‌های اقتصادی، استحکام ساخت درونی قدرت و اقتدار نیرو‌های مسلح، ارتقای امنیت اقتصادی جمهوری اسلامی با جهش تولید، تبیین شاخص‌های پایش و مراقبت‌های فعالیت‌های اقتصادی، تنظیم الگوی اقتصاد مقاومتی نیرو‌های مسلح، ارتقای وضعیت حقوق عامه در نیرو‌های مسلح همچنین افزایش اعتماد و رضایتمندی عمومی، از جمله اهداف نشست علمی حقوق عامه و جهش تولید هستند.
وی با بیان اینکه فعالیت‌های سازندگی و تولیدی نیرو‌های مسلح پیوند جدی با مقوله اقتصاد مقاومتی دارند، افزود: با توجه به ظرفیت‌ها، انگیزه و تجربیات نیرو‌های مسلح و وضعیت کشور نمی‌توان انتظار داشت که این بخش از کشور در اقتصاد مقاومتی مشارکتی نداشته باشد؛ اما چگونگی تعامل با اقتصاد کشور و ارائه مدل مناسب یک موضوع پیچیده است.
دادستان نظامی استان تهران با بیان اینکه حقوق عامه طبق قانون اساسی به معنای حقوق و منافع عمومی است، گفت: حقوق عامه در معنای موسع به معنای کلیه حقوق ملت مقرر در فصل سوم قانون اساسی است و در معنای مضیق شامل حقوق عامه قضایی و حقوق عامه اقتصادی است.
ترکی با بیان اینکه هر سه قوه در احیای حقوق عامه دارای نقش‌هایی اساسی هستند، افزود: قوه مقننه آنجا که این حقوق وجود ندارد یا تبیین نشده به قانون‌گذاری می‌پردازد، قوه مجریه مسئول حفظ و اجرای آن‌ها در شرایط عادی است و قوه قضاییه نیز برای صیانت از این حقوق و غالبا وقتی این حقوق مورد هجمه یا خدشه قرار گیرد، وارد می‌شود.
وی ادامه داد: آزادی‌های مشروع، حقوق زیست محیطی، بهداشت و سلامت عمومی، فرهنگ عمومی، میراث فرهنگی، انفال، اموال عمومی و استاندارد‌های اجباری و همچنین تولید و اشتغال از جمله مصادیق کلی حقوق عامه هستند که قوه قضاییه می‌تواند به آن‌ها رسیدگی کند.
ترکی در خصوص وظایف فرماندهان و مدیران برای رعایت حقوق عامه در نیرو‌های مسلح، گفت: اهتمام به حفظ حقوق عامه در حوزه مأموریت، نظارت بر واحد‌های تابعه قبل از تعرض به حقوق عامه، گزارش وقوع جرم یا تخلف به دادسرا و مراجع صالح در صورت نقض حقوق عامه، مطالبه ضرر و زیان ناشی از جرم و پیگیری شکایات و دعاوی همچنین برخورد اداری و انضباطی با متخلفان از جمله وظایف فرماندهان و مدیران در خصوص حقوق عامه در نیرو‌های مسلح است.
وی خاطرنشان کرد: قانون مداری، معتمد بودن، نظارت مستمر و مؤثر، گزارش به موقع، به هنگام عمل کردن، دلسوزی نسبت به بیت المال همچنین شایسته محوری، اصول حاکم بر سلامت اقتصادی در سازمان نیرو‌های مسلح هستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین «عباسعلی فراتی» رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح استان تهران هم طی سخنانی در این همایش، گفت: فلسفه بعثت پیامبران، کرامت بخشیدن به انسان است و حفظ کرامت‌های انسانی به معنای حفظ حقوق عامه است.
وی با بیان اینکه خداوند کریم‌ترینِ کریمان است، افزود: خداوند متعال با بعثت پیامبران و ارسال قرآن کریم، به انسان‌ها کرامت بخشید و این انسان‌ها هستند که باید کرامت خودشان را حفظ کنند.
رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح با بیان اینکه هیچ چیز جای کرامت را در انسان پر نمی‌کند، گفت: یکی از مصادیق حقوق عامه موضوع «احترام به زیردستان» است؛ همه فرماندهان و مسئولان نظامی باید سازوکاری فراهم کنند که احترام نیرو‌های دارای درجه پایین‌تر و سربازان به صورت کامل رعایت شود.
حجت‌الاسلام والمسلمین فراتی با بیان اینکه اسلام ضمن انجام فرائض دینی، تصریح به حفظ حقوق عامه می‌کند، گفت: همانطور که در ایام حج، حجاج باید بسیاری از محرمات را رعایت کنند تا حج آن‌ها مورد قبول درگاه احدیت قرار بگیرد، ما نیز در زندگی خود باید به ترک محرمات و حفظ احترام ابناء بشر را در دستور کار قرار دهیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واکسیناسیون دام‌ها در زنجان علیه سویه جدید تب برفکی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)