• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۶۳۲۴
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۰
کهگیلویه و بویراحمد » سیاسی
امام جمعه سی سخت

پرداخت مالیات وظیفه ای عمومی و قانونی

خطیب جمعه سی سخت از دریافت نشدن مالیات برخی مشاغل به شدت انتقاد کرد و خواستار رسیدگی مسئولان شد.

پرداخت و دریافت مالیات وظیفه ای قانونیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، امام جمعه سی سخت در خطبه های نماز عبادی- سیاسی امروز این شهر با تبریک سالروز ولادت امام هشتم شیعیان حضرت امام رضا(ع) به هفته امور مالیاتی هم اشاره کرد و گفت:  گفته می شود از هنرمندان، ورزشکاران و برخی گروه های خاص مالیات دریافت نمی شود که اگر اینگونه باشد کاملا اشتباه و بی عدالتی است.

حجه الاسلام مصباح نژاد خطاب به مسئولان متولی افزود: مگر این افراد چه کاری انجام می دهند که نباید مالیات خود را به دولت بدهند؟

مصباح نژاد دراین خصوص اضافه کرد: باید ساز و کاری ایجاد شود که هیچ فرار مالیاتی وجود نداشته باشد.
امام جمعه شهر سی سخت در ادامه به انتشار نامه شخصی به رهبر انقلاب اشاره کرد و گفت: دلیل نمی شود اگر کسی در دوره ای کار انقلابی میکرده الان هم همان گونه مانده باشد اینگونه فضا سازی که همه مشکلات را متوجه رهبری کنند جز کار دشمنان این نظام کار هیچکس دیگری نیست.
مصباح نژاد به هفته شهرداریها هم اشاره کرد و افزود: شهرداری ها در حال حاضر مشکلات زیادی دارند از حقوق های پرداخت نشده تا باقی مشکلات که امیدواریم دولت به کمک آنها بیاید و شهرداران هم ساز و کار و برنامه ای تدوین کنند  که از وابستگی خود به دولت بکاهند و خود درآمد زا باشند.

حفظ بیت المال وظیفه ای همگانی است.

پرداخت و دریافت مالیات وظیفه ای قانونیامام جمعه موقت سوق هم در خطبه های نماز امروز این شهر با اشاره به سالروز ولات امام رضا(ع) گفت: زندگی پر بار حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام صرف تعلیم و بیان حقایق اسلام، تصحیح فرهنگ دینی مسلمانان، ‌مبارزه با مستکبران و خلفای غاصب، ‌حمایت از مستضعفان و محرومان و رهبری نیروهای انقلاب شد.

حجت الاسلام ولایتی در ادامه به حفظ بیت المال اشاره داشت و افزود: مسئولان ادارات اجازه ندهند بیت المال هدر برود، بیت المال امانتی است بسیار حساس و خطرناک، که متأسفانه برخی کمتر به این مهم توجه می کنند.

وی ادامه داد: كس كه بخواهد با پول ، مردم را از خود راضی كند ممكن است كه تعدادی را در دنیا از خودش راضی كند ، امّا در آخرت باید جواب دهد.

امام جمعه موقت شهر سوق در ادامه به روز شهرداری و دهیاری اشاره کرد و طراحی معماری اسلامی در ساختمان ها و المان های شهر و روستاها را لازم و ضروری خواند.

امام جمعه لنده:گرانی‌ها و اختلاس‌های کشور ضعف در ساختار‌های نظارتی است
 امام جمعه شهر لنده در خطبه های نماز جمعه این شهر به فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار با مسولان قوه قضاییه در خصوص فسادو مبارزه قاطع با مفسدین اشاره کرد و گفت:ساختار‌های نا مناسب فساد پرور و ساختار‌های نظارتی ما دارای مشکلات زیادی است که رسالت و وظیفه دستگاه قضاییه را سنگین‌تر می‌کند و باید تلاش مضاعفی را در جهت مفسدین دولتی و غیر دولتی برای اجرای عدالت انجام دهند.
پرداخت و دریافت مالیات وظیفه ای قانونیحجت السلام سید هدایت محمودی اصل افزود: مردم ما خواهان مبارزه جدی با فساد دولتی و غیر دولتی چه در درون قوه قضاییه و چه در بیرون این مجموعه هستند وبا توجه به سال جهش تولید مردم ما خواهان راه اندازی کارخانه‌های تعطیل هستند.
وی ساختار‌های نادرست نظارتی را عامل دزدی‌ها و اختلاس گران و گران فروشی عنوان کرد و گفت: اگر نظارت بود اختلاس و گرانی‌ها به وجود نمی‌آمد و اوضاع اقتصادی و تکلیف مردم به این وضعیت نبود.
محمودی اصل با اشاره به بی تدبیری‌ها و نبود ساختار‌های نظارتی گفت: هم نظام بانکی و هم جریان‌هایی که در آن‌ها دزد پرورش داده می‌شود به همین علت مشکلات مردم در اقتصاد و گرانی‌های افسار گسیخته بیشتر می‌شود، لذا از قوه قضاییه، دولت و مسئولان استانی درخواست می‌شود تا جلو افزایش قیمت‌ها را بگیرند و نگذارند فشار اقتصادی بیشتری بر مردم وارد شود.
امام جمعه لنده گفت: چرا هنوز طمع بعضی‌ها از دشمن قطع نشده و همچنان دنبال مذاکره هستند این افراد مغرضند و به اعتماد مردم و نظام لطمه وارد می‌کنند و به جای امید بستن بی جا و جاهلانه و گاهی همسو با دشمن، باید با مردم همراه شوند و به تولید داخلی اهمیت دهند و جهش تولید را محقق کنند.
وی به روز شهرداری و دهیاری اشاره کرد و گفت: آن‌ها باید صداقت در گفتار و صداقت در عمل و پاسخ گوبودن به مردم را در سرلوحه کار خود قرار دهند.
محمودی اصل گفت: با توجه به وضعیت شهرستان لنده در خصوص بیماری کرونا باید موازین بهداشتی رعایت گردد و زدن ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی ضرورت دارد و باید این بیماری جدی گرفته شود.
امام جمعه لنده در پایان خطبه صرفه جویی در مصرف آب و برق رابه همگان توصیه و سفارش کرد
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قهرمانی طباطبایی در مسابقات آزاد شطرنج باواریا
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان
۵۵ هکتار زمین برای طرح جوانی جمعیت تملک شد
آغاز عملیات اجرایی قطعه سوم باند دوم جاده خیرآباد ـ دهدشت
اطلاعیه انسداد گردنه خروسه در جاده مریوان
طرح سدرا، پلی میان خلاقیت و اقتصاد دانش‌بنیان
جمع آوری یک واحد غیرمجاز ضایعات پلاستیک در ارومیه
شطرنج بازان برتر اردبیل مشخص شدند
مشارکت گسترده نیرو‌های مسلح عراق در انتخابات مجلس
برپایی نمایشگاه تجسمی «واندالیسم» در ارومیه
تداوم خشکسالی با کاهش بارندگی در استان
آشنایی دانشجویان دانشگاه صنعتی ارومیه با سرویس‌های FTTH
تحصیل ۱۴ هزار دانشجو در دانشگاه پیام نور لرستان
نقش غیر قابل انکار معلمان در ترتیب نیرو‌های کارآمد در جامعه
خدمات زیربنایی نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی نیازمند اعتبار ۲۵ همتی
فعالیت ۲۲ کارگاه در استان تهران برای دو گانه سوز کردن خودروها
آیین عصر شعر علامه اقبال لاهوری برگزار شد
هوشمندسازی اولین مدرسه‌ روستایی در کلات
گزارش وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت طرح‌های حمایتی مسکن
جشنواره ورزشی گردشگری «هما» در رامیان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
نشست سران قوا برگزار شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)