• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۶۷۶۲
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۴
بین الملل » غرب آسیا
هشدار یحیی سریع به ادامه تجاوزات سعودی ها به خاک یمن؛

حملات دردناکی دیگری علیه عربستان در راه است

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن تاکید کرد، یگان پهپادی نیرو‌های مسلح این کشور حملات جدیدی را در عمق خاک سعودی اجرا کرده و حملات دردناک دیگری در راه است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی المسیره؛ "یحیی سریع"، سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن روز شنبه تاکید کرد، در صورت ادامه تجاوزات ائتلاف سعودی-آمریکایی حملات به عمق خاک عربستان افزایش خواهد یافت و این نیرو‌ها بنابر توصیه‌های رهبر جنبش مردمی انصارالله یمن، برای پاسخ دردناک به تجاوزات سعودی‌ها آمادگی کامل دارند و بانک اهدف خود را به روز رسانی می‌کنند.  
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن همچنین از اجرای عملیات نظامی گسترده با استفاده از پهپاد‌های قاصف ۲ k در عمق خاک سعودی خبر داد.
یحیی سریع افزود، در این هجوم اتاق عملیات و کنترل فرودگاه نجران و انبار‌های سلاح و آشیانه هواپیما‌ها در پایگاه ملک خالد در خمیس مشیط هدف قرار گرفت؛ این حملات در واقع تاکیدی بر راهبرد دفاعی نیرو‌های یمنی بود. هدف از اجرای این عملیات از کار انداختن ماشین جنگی دشمن بود که برای خون مردم بیگناه یمن ارزشی قائل نیست.
سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن اعلام کرد فرودگاه نجران از جمله پایگاه‌هایی است که دشمن از آن برای حمله به یمن استفاده می‌کند.
شبکه تلویزیونی المسیره در ادامه تاکید کرد که عربستان روز به روز به علت هدف قرار دادن ملت یمن در حال از دست دادن آرامش و ثبات است و در حالتی قرار گرفته است که چاره‌ای جز توقف حملات به یمن نخواهد داشت.
عربستان با همراهی امارات متحده عربی، بحرین، سودان و آمریکا در ششم فروردین سال ۱۳۹۴ با تشکیل به اصطلاح ائتلاف عربی- آمریکایی، تجاوز خود به کشور یمن را آغاز کرد، اما ظرف تقریباً پنج سال گذشته به استثنای امارات و آمریکا، سایر همپیمانان سعودی از این ائتلاف خارج شدند و ابوظبی نیز هم‌اکنون از یک همپیمان قدیمی به یک رقیب رو در روی ریاض در جنوب یمن تبدیل شده است.
بر اثر تجاوز عربستان به یمن، تاکنون هزاران یمنی به شهادت رسیده‌اند و بر اساس گزارش سازمان ملل متحد، قحطی در این کشور به بزرگ‌ترین فاجعه انسانی در جهان تبدیل شده است.  
عربستان پس از شش سال از آغاز جنگی همه جانبه که علیه مردم یمن به راه انداخت، نه‌تن‌ها به اهداف خود دست نیافته، بلکه هزینه‌های زیادی را به اقتصادش تحمیل کرده است.
انصارالله پس از آن که عربستان توافق آتش‌بسی را که خود اعلام کرده بود، نقض کرد، حملاتش به مراکز حساس نظامی سعودی را از سر گرفته است.
از دو سال گذشته یمن توانسته در زمینه تولید سلاح‌های هوایی به پیشرفت قابل توجهی برسد که پیروزی‌های ارتش یمن و درماندگی دفاع هوایی عربستان را به دنبال داشته است.
نگاهی به قسمتی از افزایش توان موشکی و پهپادی یمن، نشان میدهد که یمنی‌ها از حدود سه سال پیش به تولید موشک‌های پیشرفته و نیز هواپیما‌های بدون سرنشین (پهپاد)  پرداخته‌اند اقدامی که موجب برتری نظامی در مقابله با تجاوز سعودی‌ها شده است.
 
 
راهبرد صنعا در برابر تجاوزات ریاض جواب داده است
طالب الحسنی گزارشگر شبکه تلویزیونی المسیره گفت, با اجرای راهبرد نیرو‌های یمنی مبنی بر حملات گسترده به عمق خاک عربستان در ازای هرگونه حمله به یمن، مسئولان سعودی به تکاپو افتاده اند. زمان زیادی از حمله به مراکز مهم عربستان در ریاض نمی‌گذرد - حملاتی که در دل ریاض صورت گرفت و در تاریخ عربستان بی سابقه بود - که نیرو‌های یمنی حملات جدیدی را به اجرا گذاشتند.
ناظران، این پرسش را مطرح می‌کنند که یمنی‌ها چگونه بدون داشتن متحدان منطقه‌ای و بین المللی و در شرایط محاصره موفق شده اند در برابر عربستان که از حمایت آمریکا و اسرائیل و اروپایی‌ها برخوردار است بایستند؟ یمنی‌ها نه تنها در برابر تجاوزگران ایستادند بلکه نیروی نظامی خود را تقویت کردند و این در حالی است که یمن از سوی جامعه بین الملل تحت تحریم تسلیحاتی قرار دارد.
اکنون این یمن است که راهبرد خود را بر سیاست تجاوز عربستان برتری داده است.
سازمان ملل هم در همکاری آشکار با متجاوزان چشمان خود را بر محاصره اقتصادی یمن بسته است. این سازمان فقط به ارائه آمار‌های غم انگیز از یمن بسنده می‌کند و هیچگاه به سراغ علل و اسباب واقعی نمی‌رود. اما سیاست تحریم و محاصره اقتصادی هم کاربرد خود را از دست داده و بحران اقتصادی از داخل در حال خوردن عربستان است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اقدامات رفع بوی نامطبوع اتوبان قم–تهران هنوز کامل نشده است
تجلیل از خیرین و خادمین موکب شهدای بناب
افزایش شاخص اجرای طرح هادی در روستاهای اشنویه
اعطای مجوز واردات نهاده‌های دامی به فعالان اقتصادی آذربایجان شرقی
جلوگیری از تخلفات شکار و صید در مناطق حفاظت شده
آغاز رقابت‌های لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
وزش باد شدید در سمنان
ماندگاری هوای سرد در چهارمحال و بختیاری
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی شهر ایلام
بازگشایی مرز کیله شین در دستور کار دولت
بسته خبر‌های کوتاه ۲۲ آبان در یک نگاه
طرح ملی مدیریت مصرف انرژی تا یک ماه آینده اعلام می‌شود
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت خواهر حجت‌الاسلام مروی
دیدار حساس نساجی مازندران و مس سونگون در قائم‌شهر
دنیا نیازمند هنر و ادبیات ایران اسلامی است
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
قالیباف: بازدارندگی کنونی کشور برآمده از ایثار شهیدان است
سقوط یک فروند هواپیمای اطفای حریق ترکیه
پلمپ رستوران متخلف در رودبار
بازچرخانی آب، راهکاری اثربخش برای مدیریت مصرف آب در خراسان شمالی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
فردا چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
اعلام نتایج اولیه و رسمی انتخابات مجلس عراق
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)