• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۷۰۸۰
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۹
اجتماعی » حقوقی و قضایی
در زمینه کاهش حداکثری محبوسان

آزادی ۱۴۰ زندانی غیرعمد در دهه کرامت

دهه کرامت امسال نمایندگی ستاد‌های دیه سراسر کشور با محوریت استان‌های قم، فارس و خراسان رضوی برنامه‌های حبس‌زدای ویژه‌ای داشتند.

آزادی ۱۴۰ زندانی غیرعمد در دهه کرامتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی ستاد دیه کشور، دهه کرامت امسال نمایندگی ستاد‌های دیه سراسر کشور با محوریت استان‌های قم، فارس و خراسان رضوی برنامه‌های حبس‌زدای ویژه‌ای داشتند.
این نهاد حمایتی از بدو تاسیس خود تاکنون به عنوان بازوی حبس‌زدای دستگاه قضاء زمینه آزادی حدود ۱۴۰ هزار زندانی جرایم غیرعمد را فراهم کرده است.
در سال جاری هم که شروع هفته قوه قضاییه با سالروز ولادت کریمه اهل‌بیت حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علی‌ها تقارن داشت اغلب نمایندگی‌های ستاد دیه با برپایی آیین‌های گلریزان حضوری و مجازی برای آزادی زندانیان غیرعمد با اولویت‌بخشی به زنان و سالمندان اقدام کردند.
در این میان استان‌های قم، فارس و خراسان رضوی به برکت میزبانی از ذرّیه پیامبر اسلام از شرایط ویژه‌ای برخوردار بودند و برنامه ریزی در این نمایندگی‌ها افزون بر ندامتگاه‌ها، با حفظ و رعایت اصول بهداشتی تا بارگاه ملکوتی امام رضا، آستان مقدسه حضرت معصومه و صحن منور امامزاده شاه چراغ علیهم‌السلام نیز کشیده شد.

 آزادی ۳۳ زندانی غیرعمد در مشهد 
رئیس ستاد دیه خراسان‌رضوی با تقدیر از حمایت‌های خادمان آستان رضوی در راستای حمایت از زندانیان غیربزهکار گفت: همزمان با دهه کرامت و ولادت حضرت رضا علیه‌السلام به همت خیرین و کمک‌های مادی و معنوی جمعی از خدام زمینه آزادی ۳۳ زندانی جرایم غیرعمد استان خراسان رضوی در این دهه از بند رهایی یافتند.
جواد غفاریان طوسی افزود: در راستای رسیدگی به این پرونده‌ها افزون بر ۳۳ محکوم عائله‌مند یاد شده با پذیرش اعسار ۱۵ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد با پیگیری ستاد دیه در مجموع ۴۸ بدهکار مالی به برکت این ایام از زندان‌های سطح استان رهایی یافتند.

 رهایی ۵۴ محکوم غیرعمد در استان فارس 
در آیین گلریزان گلریزانی که به همین مناسبت در سالن اجتماعات اداره کل زندان‌های فارس برگزار شد خیران شیرازی با کمک یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومانی خود زمینه آزادی ۵۴ مددجوی تحت حمایت ستاد دیه را فراهم کردند.
حجت‌الاسلام سید کاظم موسوی رئیس کل دادگستری و رئیس هیئت امناء ستاد دیه فارس در این مراسم با اشاره به عملکرد سال گذشته ستاد دیه در راستای حمایت از دربندان دردمند گفت: در سالی که گذشت خیران خداجو زمینه آزادی ۵۵۰ نفر را و از ابتدای سال جاری نیز مقدمات آزادی ۹۵ بدهکار مالی و دیه ناشی از حوادث کارگاهی یا سوانح رانندگی را فراهم کرده‌اند.
وی افزود: هم‌اکنون تعداد ۸۲۵ زندانی جرایم غیرعمد در زندان‌های استان تحمل حبس می‌کنند که ۵۱ نفر بدهی کمتر از ۲۰میلیون تومان دارند.

 رهایی ۷ بدهکار مالی با کمک ۱۹۰ میلیونی خیران استان قم 
نیکوکاران استان قم نیز با وجود مشکلات پیش آمده به دلیل شیوع ویروس کرونا در اجرای طرح عیدانه فعال بوده و با اهدای کمک ۱۹۰ میلیون تومانی خود زمینه آزادی ۷ نفر از بدهکاران مالی این استان را فراهم کردند.
رضا مرادی‌پور مدیر نمایندگی ستاد دیه استان با اعلام این خبر گفت: کل بدهی این هفت زندانی رقمی بالغ بر ۳۴۷ میلیون تومان بود که یکصد میلیون تومان را شکات خصوصی پرونده‌ها گذشت نمودند.
دیگر نمایندگی‌های ستاد دیه نیز با عنایت به ظرفیت استانی ضمن برپایی آیین‌های گلریزانی در گود زورخانه یا سالن اجتماعات زندان‌های مرکزی در مجموع زمینه آزادی ۱۴۰ زندانی غیرعمد را فراهم کرده اند که میانگین بدهی این افراد رقمی بالغ بر ۱۶ میلیون تومان است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعزام تیم ترامپولین چهارمحال و بختیاری در مسابقات لیگ باشگاهی کشور
اختصاص ۲۰۰ میلیارد ریال برای راه اندازی تنها سینمای فریدونشهر
دوگانه سوز کردن رایگان خودروها در نزدیک‌ترین کارگاه به محل زندگی
پیش بینی برداشت ۳۰ هزار تن چغندر قند از اراضی دشت مغان
۷۲نفر از بانوان خادم اربعین حسینی در آذربایجان غربی تجلیل شدند
لزوم تسریع اجرای طرح‌های حوزه راهداری و جاده‌ای آغاجاری
رقابت حافظان و قاریان قرآن کریم در شیراز
یادواره ۶۵ شهید روستای رامشه و ۳۵ شهید دانش آموز جرقویه علیا
سردار شهید کاوه؛ فرمانده ای با استراتژی مهر
یک دل سیر، کاشت سیر در طارم! ۴۵۰ هکتار زیر کشت رفت
اجرای ۳۵ طرح هادی روستایی در تربت‌ حیدریه
برداشت بیش از ۸۰۰ تن دانه روغنی کنجد در آذربایجان‌غربی
جشنواره فیلم مقاومت، روایتی تمدنی از پدیده‌ای زنده در جهان معاصر
استقبال با شکوه از سوگواره تجسمی «کوچه‌های بنی‌هاشم»، در سیرجان
اجرای طرح آشکارسازی ناوگان سنگین در محل پلیس‌راه یزد - شیراز
راهیابی محمدمهدی غلامی به فینال ماده ۲۰۰ متر پروانه
کشف بیش از ۶۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های آبادان
شمار مبتلایان به تب دنگی در هرمزگان به ۱۶۸ تَن رسید
مطالبات داروخانه‌های بوشهر از تأمین اجتماعی پرداخت شود
انعقاد تفاهم­نامه برای رمز نگاری حامل‌­های انرژی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)