• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۷۹۸۴
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۵

نظامی گری آمریکا مصرف داخلی دارد

آیا نظامی‌گری آمریکا در دریای چین جنوبی راهی است برای انتقال بحران‌های داخلی - ناشی از کرونا و نژادپرستی - به بیرون از مرز‌های این کشور.

نظامی گری آمریکا مصرف داخلی دارد


شبکه تلویزیونی ان اچ کی امروز از آغاز رزمایش دو ناو هواپیما بر آمریکایی در دریای چین جنوبی  خبر داد.
دو ناو هواپیمابر اتمی هواپیمابر یو اس اس رونالد ریگان و یو اس اس نیمیتس رزمایش خود را روز شنبه آغاز کردند.
مقامات آمریکا ادعا کردند این رزمایش نشان دهنده تعهد آمریکا برای حمایت از حقوق کشورهای منطقه برای دریانوردی و هوانوردی آزادانه بر اساس قوانین بین المللی  است. اما به توجه به وجود شواهد اشکار در زمینه به مخاطره افتادن  وحدت و انسجام ملی در آمریکا به نظر میرسد توسل کاخ سفید به میلیتاریسم در دریای چین راهی برای انتقال بحران به بیرون از مرز‌های آمریکا است.
نتایج نظرسنجی جدید موسسه گالوپ نشان می دهد، چهارم ژوئیه امسال (دیروز همزمان با روز استقلال آمریکا ) و در بحبوحه بحران کرونا و اعتراضات سراسری در حمایت از حقوق سیاهپوستان‏, میهن پرستی آمریکایی ها به پایین ترین سطح از حدود 20 سال گذشته رسیده است.
بر اساس نتایج این نظرسنجی جدید، حس میهن پرستی در آمریکا در پایین ترین سطح از زمانی رسیده است که این موسسه نخستین نظرسنجی خود را در سال 2001 میلادی انجام داد.
نتایج این نظرسنجی نشان می دهد، با وجود آن که 70 درصد بزرگسالان آمریکایی می گویند که هنوز به آمریکایی بودن خود افتخار می کنند اما تنها حدود 45 درصد می گویند که این موضوع واقعا برایشان افتخار آمیز است.
این برای دومین سال متوالی است که شمار افرادی که ”واقعا“ به آمریکایی بودن خود افتخار می کنند ، به زیر سطح اکثریت رسیده است.
این آمار برای سال ها بین 81 تا 92 درصد به طور نسبی ثابت بود و در سال 2017 در جریان نخستین سال ریاست جمهوری دونالد ترامپ به شدت کاهش یافت و به 75 درصد رسید.
موسسه گالوپ اعلام کرد این سطح بی سابقه از کاهش میهن پرستی در بین آمریکایی ها در واقع جدیدترین قربانی وضعیت سیاسی به شدت قطبی شده در این کشور است. با وجود آن که هیچ یک از احزاب آمریکا به نظام سیاسی کشورشان احساس غرور و افتخار ندارند.
تخریب نماد‌های ملی آمریکا بخصوص به آتش کشیدن پرچم این کشور در شهر‌های آمریکا مهمترین نشانه کاهش حس میهن پرستی در بین آمریکایی ها و  افتخار نکردن آنها  به نظام سیاسی کشورشان است.
تضعیف وحدت و انسجام ملی در آمریکا این روز‌ها در حدی بوده است که نامزد حزب دموکرات آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری این کشور دیروز گفت: اگر این کشور متحد نشود با بحرانی بسیار بسیار عمیق مواجه خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، جو بایدن نامزد حزب دموکرات آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر این کشور در ویدئو کنفرانسی با حضور تعداد از دانشجویان و فارغ التحصیلان این کشور ضمن انتقاد از دونالد ترامپ و جمهوریخواهان گفت: اگر این کشور را متحد نکنیم با بحرانی بسیار عمیق مواجه خواهیم شد.
وی در ادامه افزود: چهار سال ریاست جمهوری دونالد ترامپ در این کشور شاخص ملی را به شدت تضعیف کرده است.من  فکر می کنم ما با تهدیدی جدی مواجه هستیم و باید با این تهدید بعنوان یک کشور متحد مواجه شویم.
البته تضعیف شاخص‌های ملی در آمریکا از چند دهه قبل - بویژه از زمان روی کار‌امدن جریان راست‌های مسیحی به رهبری جرج بوش پسر - شروع شده است اما می‌توان گفت در دولت ترامپ به علت اصرار وی بر دوقطبی کردن فضای سیاسی این کشور  به اوج رسیده است.
در هر حال در این شرایط رزمایش نظامی آمریکا در دریای چین می‌تواند برای کاخ سفید مصرف داخلی داشته باشد. رسانه های آمریکا این رزمایش را بزرگترین رزمایش این کشور در سال های اخیر ارزیابی کرده اند.
 
--------------------------------------------------------------------------
عبدالرضا خلیلی
 
­
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری همایش ملی فیزیولوژی تمرین در زنجان
تمدید مهلت نام نویسی در رویداد هنری «زیتون زخم‌خورده» در زنجان
اطلاعیه سپاه حضرت ابوالفضل لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد
آیین استقبال از شهید مرزبان در یاسوج
سلامت روان نوجوانان در تیررس خشونت سایبری
برخورد پژو ۴۰۵ با تریلی ۴ مصدوم برجای گذاشت
بازدید از روستای بیاضه
تأکید بازاریان و اصناف زنجان بر حفظ آرامش، ثبات اقتصادی و امنیت بازار
تزریق ۸۷۷ میلیون مترمکعب گاز به شبکه سراسری
تخصیص زمین به بیش از ۲ هزار متقاضی طرح جوانی جمعیت در زنجان
ابلاغ پیام تسلیت ریاست مجلس به بیت آیت الله شفیعی
حضور نماینده زنجان در چهل و چهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ دی ۱۴۰۴
برگزاری ‌‌اولین جشنواره ملی ترجمان دانش
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۱۱ دی ماه ۱۴۰۴
استقرار اورژانس پیش بیمارستانی در گلزار شهدا
افزایش بیش از ۲۰ درصدی مصرف گاز در کهگیلویه و بویراحمد
دستگیری متهم به سرقت تجهیزات انتقال گاز در فریمان
اعتکاف، فرصتی برای تقویت ارتباط معنوی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازداشت شهردار آبادان
سال آینده حقوق کارمندان بیش از ۲۰ درصد افزایش می‌یابد
مهدی سماواتی: من زنده‌ام
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو
ثبت ملی دو آیین محلی کرمانشاه در فهرست رویدادهای گردشگری کشور
هماهنگی مقامات عالی اقتصادی برای مدیریت بازار
انتخابات شورا‌ها؛ عزم رسانه ملی؛ افزایش سرمایه اجتماعی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۰ دی
سردار وحیدی جانشین فرمانده کل سپاه شد
کاهش شدید دما در بیشتر مناطق کشور؛ ۱۰ دی ۱۴۰۴
اعتراض رسمی باشگاه استقلال به داوری و احکام انضباطی در لیگ برتر
شمسایی ۲۰ ملی‌پوش فوتسال را به اردو فراخواند
شهادت یکی از بسیجیان کوهدشت به دست اغتشاشگران
اعلام زمان و مکان تشییع شهید انتظامی رحیم مجیدی
جام یاشاردوغو و وهبی امره؛ نخستین محک بین المللی کشتی گیران در سال ۲۰۲۶
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند  (۲ نظر)
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۲ نظر)
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
توسعه عدالت آموزشی یک مأموریت ملی است  (۱ نظر)
بخش خصوصی مسئولیت اجتماعی خود را فراموش نکند  (۱ نظر)
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست  (۱ نظر)
تصمیم گیری مردم در هزینه کرد بخشی از بودجه شهرداری؛ با اجرای طرح «من شهردارم»  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)
جریمه ۵۳ هزار راننده تهرانی در پاییز برای استفاده از تلفن همراه  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قاتل خاموش جان مرد ۵۰ ساله را گرفت  (۱ نظر)