• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۲۴۵۶
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۳
بین الملل » آمریکا
از نگاه برخی پایگاههای خبری

نگاهی به اخبار انتخاباتی آمریکا

جو بایدن نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفت: اگر در انتخابات پیروز شوم، آمریکا را در سازمان جهانی بهداشت حفظ خواهم کرد.

نگاهی به اخبار انتخاباتی آمریکا به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛ نگاهی به برخی از اخبار انتخاباتی آمریکا در 24 ساعت گذشته. .....


پایگاه اینترنتی شبکه فاکس نیوز
--- ترامپ با شرکت در مصاحبه‌ای در این شبکه گفت: اعمال نفوذ زیاد دموکرات‌ها بر سیاست‌های جو بایدن وی را به جایی رسانده است که "او حتی نمی‌داند کجاست" و این چیزی است که در صورت پیروزی بایدن در انتخابات ماه نوامبر و راهیابی او به کاخ سفید برای کشور مشکل زا خواهد بود. او را جناح چپ این حزب "شستشوی مغزی" داده است.

ایتارتاس
--- دیمیتری مدودف نائب رئیس شورای امنیتی روسیه در مصاحبه با روزنامه کومسومولسکایا پراودا گفت: به نظر نمی‌رسد ترامپ از بخت خوبی برای انتخاب دوباره به سمت ریاست جمهوری در انتخابات ماه نوامبر برخوردار باشد، اما روسیه با هر دولتی (که در آمریکا روی کار بیاید) همکاری خواهد کرد.

صفحه اینستاگرام واشنگتن پست
--- جو بایدن معاون رئیس جمهور سابق و نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا با اشاره به خبر عبور شمار مبتلایان به کرونا در آمریکا از مرز ۳ میلیون نفر گفت: این خبر تذکر ناراحت کننده‌ای از هزینه‌ای است که کشورمان بابت ناکامی ترامپ در رهبری ما در این بحران می‌پردازد.

صفحه توئیتر نشریه فرانسوی زبان ون مینوت
--- ترامپ نامزدی کانیه وست را در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا با دقت دنبال می‌کند. کانیه وست، رپر مشهور آمریکایی و همسر کیم کارداشیان اعلام کرده است قصد دارد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا نامزد ورود به کاخ سفید شود.

فرانس پرس
--- جو بایدن نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفت: اگر در انتخابات پیروز شوم، آمریکا را در سازمان جهانی بهداشت حفظ خواهم کرد.

توئیتر
--- ترامپ در حساب توئیتری خود نوشت: دموکرات‌ها به خصوص در اوایل تمایلی به اعلام ممنوعیت سفر از چین به شدت آلوده به ویروس کرونا به آمریکا نداشتند که در نتیجه افراد بیشتری جان خود را از دست می‌دادند. جو بایدن فاسد اکنون این موضوع را پذیرفته است؟! ترامپ در توئیت دیگری نوشت: جو بایدن فاسد و دموکرات‌ها به دلایل سیاسی نمی‌خواهند مدارس در پاییز باز شوند! آن‌ها فکر می‌کنند که این موضوع در انتخابات ماه نوامبر به آن‌ها کمک خواهد کرد. این اشتباه است و مردم متوجه آن شده اند؟!

سی ان ان
--- با وجود موج دوم کرونا، ترامپ به فکر تجمع‌های انتخاباتی است و قصد دارد روز شنبه در نیوهمپشایر تجمع انتخاباتی برگزار کند آن هم درحالی که از مردم تعهد می‌گیرد که از ستادش شکایت نکنند.

--- نظرسنجی جدید دانشگاه مانموت نشان می‌دهد که رئیس جمهور با ۱۲ درصد اختلاف حمایت در سطح ملی در مسیر شکست از جو بایدن قرار دارد. این در حالی است که حدود سه چهارم شرکت کنندگان در نظرسنجی گفتند کشور در مسیر نادرست حرکت می‌کند، که نتیجه‌ای بی سابقه در این نظرسنجی است. در خصوص پاسخ به شیوع ویروس کرونا فقط ۴۰ درصد آمریکایی‌ها عملکرد رئیس جمهور ترامپ را مناسب می‌دانند. شمار این افراد به طور مستمر کاهش یافته است.

--- الیزابت وارن سناتور دموکرات و نامزد سابق انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که به سود جو بایدن از گردونه انتخابات کناره گرفت تاکید کرد مهم‌ترین مساله در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا، کنار زدن ترامپ از ریاست جمهوری و قرار دادن جو بایدن به جای وی است. ترامپ هم فساد شخصی دارد و هم دولتش فاسد است. جو بایدن خواهان بازسازی دوباره اقتصاد به شکلی است که بهتر از قبل باشد.

القدس العربی
--- این روزنامه در یادداشتی برگرفته از مقاله‌ای که در خبرگزاری آلمان منتشر شد، با وارد دانستن امکان شکست ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نوشت: بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل ترامپ را از دست خواهد داد، اما می‌تواند با جو بایدن رقیب دموکرات او کنار بیاید.

روزنامه سعودی الشرق الاوسط
--- این تصور که به محض پیروزی جو بایدن در انتخابات آینده ریاست جمهوری آمریکا، تحریم‌های ایران لغو می‌شود تصوری ساده لوحانه است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشدید پایش شبکه گاز در سراسر استان
خبر خوش برای سفره‌های خانوار/ توزیع برنج و روغن خوراکی در استان
پیام همسر شهید مجیدی‌مهر به رهبر معظم انقلاب
صبر و استقامت خانواده‌ های شهدا پشتوانه اصلی نظام جمهوری اسلامی
تخریب اموال عمومی در آبدانان
تشدید بازرسی‌ها در خرمدره؛ چهار تیم اتاق اصناف زنجان در میدان کنترل بازار
آیین غبارروبی مزار شهدای گمنام باغ موزه دفاع مقدس تبریز
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ دی ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
افتتاح بیش از ۴ هزار پروژه محرومیت زدایی سپاه در سیستان و بلوچستان تا پایان سال جاری
برگزاری همایش بصیرتی بزرگداشت حماسه ۹ دی
ارائه خدمات رایگان دندان‌پزشکی به مددجویان خراسان شمالی
پیشرفت ۶۵ درصدی طرح آبرسانی سفیدآبه نیمروز
دستگیری قاتل متواری پس از ۲ سال در تبریز
فعال شدن مهلت نوبت‌گیری سنجش سلامت نوآموزان
بازخوانی بصیرت عمار انقلاب《 آیت الله مصباح》 برای نسل امروز
شادمانه های برف در خراسان شمالی
بیست و پنجمین اهدای عضو در گیلان
جشنواره پیوند آسمانی زوج های دانشگاه‌های آزاد اسلامی آذربایجان شرقی 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵
ورود سامانه بارشی جدید به بخش‌های غربی کشور
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود
تزریق ۸۷۷ میلیون مترمکعب گاز به شبکه سراسری
دستور رئیس‌جمهور برای حمایت از اصناف و بهبود ثبات ارزی
نویدکیا: نیمه دوم بازی با استقلال خوب نبودیم
خانواده کشته‌شدگان ناآرامی‌ لردگان: اغتشاشگران را مجازات کنید
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب
آیین گرامیداشت سرداران مقاومت در مصلی تهران
ارکستر ملی در زمستان عاشق‌تر خواند
انتصاب فرزین به عنوان دستیار ویژه اقتصادی رئیس‌جمهور
پای درد و دل صنف فروشندگان تلفن همراه و رایانه
بازداشت شهردار آبادان  (۳ نظر)
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)
جریمه ۵۳ هزار راننده تهرانی در پاییز برای استفاده از تلفن همراه  (۱ نظر)
پخش مستند «مهر»، از شبکه افق  (۱ نظر)
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب  (۱ نظر)
نهضت توسعه عدالت آموزشی، جریان زنده ایثار و امید در کشور  (۱ نظر)
نجات یک خانواده از دل برف و کولاک کندوان  (۱ نظر)