• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۲۸۶۲
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۹
اجتماعی » جامعه و شهری
دبیر برگزاری چهلمین سال تاسیس سازمان بهزیستی

گرامیداشت هفته بهزیستی در سراسر کشور برگزار می‌شود

مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل بهزیستی کشور از آغاز گرامیداشت چهلمین سال تاسیس سازمان بهزیستی از ۲۱ تا ۲۷ تیر و خبر داد.

گرامیداشت هفته بهزیستی در سراسر کشور برگزار می‌شودبه گزارش خبرگزاری صداوسیما،به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل، مسعود آسیما با اشاره به شرایط خاص کشور در مواجهه با ویروس کرونا و با شعار "بهزیستی در گام دوم؛ شفافیت، تحول خدمت و ارتقای سلامت اجتماعی در خانواده" گفت: در برگزاری گرامیداشت چهلمین سال تاسیس سازمان بهزیستی تلاش شده در جهت رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی پیشگیری از شیوع کرونا از ظرفیت‌های فضای مجازی و ویدئو کنفرانس بهره گیری کامل شود.
وی به برگزاری برنامه‌های این هفته در سراسر کشور با توجه به شرایط و وضعیت استان‌های درگیر کرونا اشاره کرد و افزود: شروع برنامه‌های این هفته با نشست خبری رئیس سازمان بهزیستی کشور، رونمایی از سامانه الکترونیکی صدور مجوز‌های سازمان بهزیستی و رونمایی از شفافیت صورت‌های مالی سال ۹۸ سازمان بهزیستی خواهد بود.
دبیر برگزاری گرامیداشت چهلمین سال تاسیس سازمان بهزیستی ادامه داد: همچنین در سراسر کشور کارشناسان و مددکاران اورژانس اجتماعی در قالب مانوری با حضور در معابر و میدان‌های شهر‌های مختلف به اطلاع رسانی در حوزه خدمات سازمان بهزیستی خواهند پرداخت.
آسیما گفت: یکی از مهمترین برنامه‌های این هفته در ۲۲ تیرماه و افتتاح همزمان ۲۱۰۰ پروژه مسکن مددجویان سازمان بهزیستی به صورت ویدئو کنفرانس در سراسر کشور و تحویل به افراد دارای معلولیت و خانواده‌های دارای دو معلول به بالا خواهد بود.
وی از تشکیل شورای مشورتی فرزندان سازمان بهزیستی در سطح کشوری و استانی خبر داد و تشریح کرد: این شورا‌ها به منظور بهره گیری از نظرات و پیشنهادات فرزندان موفق و نخبه سازمان بهزیستی برگزار می‌شود و در این نشست که هم به صورت مجازی و هم حضوری خواهد بود رئیس سازمان بهزیستی کشور حضور خواهد داشت.
مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بهزیستی کشور افتتاح مراکز جامع درمان و بازتوانی اعتیاد را برنامه روز چهارم این هفته عنوان کرد و افزود: این مراکز علاوه بر درمان، کار اشتغال و بازتوانی افراد بهبود یافته و توانمندسازی آنان را برعهده خواهند داشت. نشست دبیرخانه مناسب سازی، افتتاح نمایشگاه کشوری نقاشی افراد دارای معلولیت در فرهنگستان هنر و رونمایی از تمبر چهلمین سال تاسیس سازمان بهزیستی و افتتاح خانه‌های کوچک توانبخشی برنامه‌های روز پنجم و روز ۲۵ تیرماه خواهد بود.
وی از افتتاح سامانه نظارتی دیده بان در سراسر کشور و تلفن ۱۴۸۲ به منظور دریافت پیشنهادات و شکایات مردمی به طور همزمان در سراسر کشور خبرداد و گفت: مردم عزیز کشور می‌توانند از این طریق موضوعات، نقد‌ها و تذکرات خود را که نیاز است به سازمان انتقال دهند اطلاع رسانی کنند و این پیام‌ها ضبط و پیگیری خواهد شد و موارد احتمالی نقص کارکرد‌ها رفع خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردمی ۱۹ آبان ۱۴۰۴
سرد شدن هوا در استان کرمان و ضرورت رعایت نکات ایمنی
از طرح مطالبات مردمی در سامانه ۱۶۲ تا پیگیری در خبر ۲۰ شبکه قزوین
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
نایب قهرمانی تیم ملی تنیس روی میز مردان ایران
اجرای طرح هادی در ۱۵ روستای بخش مرکزی شهرستان سردشت
گشایش نمایشگاه مشاغل خانگی و صنایع دستی در اسکو
فعالیت جهادگران استان خراسان جنوبی ساکن قم در مناطق محروم کشور
تحویل ۱۶۰۰ واحد ویلایی انفرادی به متقاضیان واجد شرایط در ورزنه
خبر‌هایی از مصوبات قرارگاه محرومیت زدایی دامغان
پیگیری لوایح مهم هوش مصنوعی و مهریه در کنار رسیدگی به مسائل عمرانی استان قزوین
آغاز فعالیت ستاد اقامه نماز جمعه شهرستان مراغه
الزام به اجرای معاملات ملکی در سامانه کاتب
حرکت خیرین ؛ نقطه عطفی در تاریخ تعلیم و تربیت کشور است
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
رژیم صهیونی ۲۸۲ بار آتش‌بس غزه را نقض کرده است
واژگونی خودرو در جاده جاسک ۳ کشته برجای گذاشت
ضایعات غیر بهداشتی مرغ به کارخانه نرسید
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
ابلاغ دستورالعمل رهگیری و شناسنامه‌دار کردن محصولات کشاورزی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
گزارش وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت طرح‌های حمایتی مسکن
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)