• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۳۱۶۹
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۴
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
طی ماه های آینده

سهام یکی از بزرگترین گروه‌های مالی کشور در بورس عرضه می‌شود

مدیرعامل بانک ملت از تصمیم این بانک برای عرضه سهام گروه مالی ملت و سرمایه‌گذاری توسعه معین ملت در بورس طی ماه‌های آینده خبر داد.

سهام یکی از بزرگترین گروه‌های مالی کشور در بورس عرضه می‌شودبه گزارش خبرگزاری صداو سیما از ایبِنا، محمد بیگدلی با اعلام این خبر اظهار داشت: بانک ملت در نظر دارد در ماه‌های آتی سهام شرکت‌های گروه مالی ملت و سرمایه‌گذاری توسعه معین ملت را در بورس عرضه نماید.
وی افزود: گروه مالی ملت به عنوان یکی از بزرگترین گروه‌های مالی کشور با سرمایه ثبت شده ۱۲۰۰ میلیارد تومان، سهامدار عمده شرکت‌های ارزشمند بورسی مانند تامین سرمایه بانک ملت با ارزش بازار ۱۱ هزار میلیارد تومان، "بیمه ما" با ارزش بازار ۲۵۰۰ میلیارد تومان، واسپاری ملت با ارزش بازار ۱۳۰۰ میلیارد تومان و همچنین شرکت‌های بزرگ دیگری مانند سرمایه‌گذاری توسعه معین ملت، صرافی ملت و کارگزاری بانک ملت است که خدمات کامل بازار پول و سرمایه را ارائه می‌کنند.
مدیرعامل بانک ملت ادامه داد: همچنین گروه مالی ملت به عنوان سهامدار غیرکنترلی در شرکت‌هایی مانند بیمه البرز، بیمه آسیا، تامین سرمایه امین، توسعه صنایع و صادرات فارس، مجتمع معدنی و صنعت آهن و فولاد بافق و برخی از شرکت‌های پالایشی دارای کرسی هیئت مدیره است که با هماهنگی‌های انجام شده تعدادی از این شرکت‌های غیربورسی نیز در سال جاری در بورس اوراق بهادار تهران عرضه خواهند شد.
بیگدلی در تبیین سایر ویژگی‌های بنیادی گروه مالی ملت اظهار داشت: سبد سرمایه‌گذاری بورسی کوتاه‌مدت این شرکت که در یک سال گذشته با رشد چشمگیری مواجه شده است نیز شامل سهام بنیادی و ارزشمند بازار از قبیل بانک‌های برتر، فولاد مبارکه، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، پالایش نفت اصفهان و سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات است و این حاکی از این است که گروه مالی ملت علاوه بر سرمایه‌گذاری مدیریتی و بلندمدت در شرکت‌های تخصصی حوزه بازار پول و سرمایه از فرصت‌های موجود در بازار سرمایه نیز به نحو مناسبی استفاده می‌کند.
مدیرعامل وبملت افزود: گروه مالی ملت به عنوان یکی از نهاد‌های مالی ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار در ارکان بازار سرمایه شامل شرکت فرابورس ایران و بورس انرژی دارای کرسی هیئت مدیره است و در سایر ارکان بازار سرمایه نیز دارای سهام قابل توجهی است؛ لذا می‌توان این گروه را از مهمترین هلدینگ‌های فعال در بازار سرمایه کشور عنوان نمود که ضمن تاکید بر هدف سودآوری بر تصمیمات راهبردی بازار سرمایه نیز تاثیرگذار است.
بیگدلی در پاسخ به پرسش درباره وضعیت عملیاتی و سودآوری گروه مالی ملت نیز گفت: از منظر سودآوری، سود تلفیقی گروه مالی ملت در سال مالی منتهی به پایان اسفندماه ۹۸ بالغ بر ۱۵۰۰ میلیارد تومان بوده است که حاکی از رشد ۵۰ درصدی سود تلفیقی در مقایسه با سال مالی ۹۷ است. سود شرکت اصلی گروه مالی ملت در سال ۹۸ افزون بر ۱۳۰۰ میلیارد تومان بوده که در مقایسه با سود سال قبل از آن رشد نزدیک به ۸۰ درصدی را تجربه نموده است.
مدیرعامل وبملت در بخش دیگر این گفتگو از شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معین ملت به عنوان یکی از شرکت‌های سرمایه‌گذار بزرگ و تاثیرگذار در بازار سرمایه یاد کرد و اظهار داشت: سرمایه‌گذاری توسعه معین ملت با سرمایه ۳۰۰ میلیارد تومانی، بخش عمده‌ای از سبد سرمایه‌گذاری اش به سهام شرکت‌های فولاد مبارکه، بیمه البرز، بیمه آسیا، ملی صنایع مس و بانک‌ها اختصاص دارد و ارزش روز سبد سرمایه‌گذاری این شرکت در سهام شرکت‌های بورسی نزدیک به ۵ هزار میلیارد تومان است. ضمن آن که سود سال مالی منتهی به پایان اسفندماه ۹۸ شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معین ملت حدود ۳۱۸ میلیارد تومان بوده و گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی مقبول بوده که حاکی از شفافیت عملکرد و رویکرد حرفه‌ای شرکت است.
بیگدلی در پاسخ به این سوال که برآورد از قیمت سهام این شرکت‌ها در زمان عرضه چقدر است؟ گفت: اظهار نظر در مورد این موضوع منوط به گزارش‌های ارزشگذاری است، اما با عنایت به ارزش فعلی و مدیریتی سهام شرکت‌های موجود در سبد سرمایه گذاری گروه مالی ملت و سبد سرمایه گذاری شرکت توسعه معین ملت، قیمت واقعی این سهام این دو شرکت در زمان عرضه بسیار بیشتر از ارزش دفتری کل سرمایه گذاری‌های آن‌ها خواهد بود و سود معتنابهی را برای بانک ملت و گروه مالی ملت به ارمغان خواهد آورد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خاموشی ۲۰ فلر نفتی در خوزستان
عزاداری مردم کیش در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت دکتر مرتضی رضیعی
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
دیدار بسیجیان پلدختر با نماینده ولی فقیه در لرستان
همایش فاطمی هیئت‌های مذهبی دانش‌آموزی زنجان
تکمیل و پایش اطلاعات انبارها و مراکز نگهداری کالا در شهریار
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشکیل کمیسیون هنر و رسانه بنیاد شهید
تاکید نمایندگان مجلس بر افتتاح بیمارستان شهدای اسلامشهر تا دهه فجر
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تجلی غربت مادر در نمایش آیینی خیر کثیر
بیشه لرستان در مسیر ثبت جهانی
کوه‌پیمایی بسیجیان و صعود به قله‌ی گرین دلفان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
محل اختفای این صهیونیست‌ها را فاش کنید ۱۰ هزار دلار نقد جایزه بگیرید
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)