• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۵۰۶۹
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۷
سیاسی » امنیتی و دفاعی
خبرهایی از بنیاد شهید

غربالگری کرونا برای ۱۴ هزار و ۶۰۰ نفر از جانبازان

مدیرکل پیشگیری و بهداشت روانی بنیاد شهید از اجرای طرح غربالگری کرونا برای ۱۴ هزار و ۶۰۰ نفر از جانبازان دارای ریسک بالای بیماری خبر داد. ​

غربالگری کرونا برای ۱۴ هزار و ۶۰۰ نفر از جانبازانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از ایثار، دکتر محمد اسماعیل علی‌پور با بیان اینکه ۱۴۶۰۰ نفر از جانبازان دارای ریسک بالای بیماری از نظر ابتلا به بیماری کووید_۱۹ (کرونا) مورد غربالگری قرار گرفته‌اند، گفت: در این طرح با همکاری بیمه دی با تمام این عزیزان به‌صورت تلفنی تماس برقرار شد و پرسشنامه مربوط به علائم کووید_۱۹ به صورت کامل از ایثارگران و خانواده‌های آنان پرسیده شد.
وی افزود: تیم بررسی به منزل جانبازانی که در این طرح دارای علائم بیماری بودند اعزام شده است و در این مرحله ضمن ارزیابی درجه حرارت بدن و میزان اکسیژن خون، آزمایش کرونا نیز از این عزیزان به عمل آمده است.
مدیرکل پیشگیری و بهداشت روانی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به ادامه‌دار بودن اجرای این طرح گفت: با هماهنگی‌های صورت گرفته با بیمه دی سایر ایثارگران گروه‌های پرخطر نیز در این طرح تحت غربالگری قرار خواهند گرفت.
علی‌پور در انتها خاطرنشان کرد: از تمام جانبازان و ایثارگران عزیزی که هدف اجرای این طرح هستند خواهشمندیم همکاری‌های لازم را با افراد تماس‌گیرنده و تیم اعزامی جهت کنترل علائم و انجام آزمایش به عمل بیاورند.
 
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران مطرح کرد
 لزوم ادامه تلاش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران برای حل مشکل ایثارگران 
به گزارش «ایثار»؛ سعید اوحدی امروز دوشنبه در یازدهمین جلسه شورای معاونین بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به ابراز خرسندی رییس جمهور از امضای تفاهم‌نامه میان بنیاد شهید و امور ایثارگران و وزارت راه و شهرسازی به‌منظور تأمین ۲۰ هزار واحد مسکونی برای خانواده‌های شاهد و ایثارگران در نشست روز گذشته هیئت دولت، گفت: آقای روحانی در این جلسه حداکثر خدمت به خانواده‌های شاهد و ایثارگر را وظیفه مسلم و مهم همه مسئولان دانست.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: رضایت رییس جمهوری نشان می‌دهد که خوشبختانه تلاش‌های ما اثربخش بوده و ان شاء الله با روحیه جهادی و تلاش مضاعف همین مسیر را ادامه خواهیم داد تا بتوانیم هرچه سریع‌تر در همه حوزه‌ها به‌خصوص حوزه مسکن مشکلات ایثارگران را برطرف سازیم. همچنین با توجه به اهتمام رییس جمهوری در این زمینه، گزارش فعالیت‌های حوزه مسکن به‌صورت ماهانه به ایشان ارائه خواهد شد.
معاون رییس جمهور در خصوص ایجاد اشتغال برای ایثارگران نیز گفت: در این حوزه نیز برنامه‌هایی در نظر گرفته شده است. برابر قانون تمام استخدام‌ها در دستگاه‌های دولتی باید در قالب مجوز سازمان امور اداری و استخدامی و با رعایت سهمیه ایثارگران باشد. همچنین لازم است از ظرفیت‌های بخش خصوصی نیز به‌خوبی استفاده شود، چنانچه در حال حاضر یک بخش خصوصی پیش‌قدم استخدام ۵۰۰ فرزند شهید شده است.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن تأکید بر اینکه آیین‌نامه‌های قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران باید در کارگروهی به محوریت معاونت حقوقی آماده شود، خطاب به مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: مجموعه مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران در حال تلاش برای خدمات‌رسانی به ایثارگران هستند. این عزیزان باید در کار‌های خود مدیریت جهادی، انضباط مالی و اداری، جهش تولید، خلاقیت، پیگیری مداوم و دوری از روزمرگی را مدنظر قرار دهند.
محمود پاکدل معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد و عبدالرضا عباسپور معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این جلسه به ترتیب به ارائه گزارش‌هایی از آخرین وضعیت کارگروه مسکن بنیاد و کارگروه بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران پرداختند.
همچنین حمیدعلی صمیمی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ نیز گزارشی از آخرین وضعیت مرکز فرهنگی، ورزشی و توان‌بخشی بقیه‌الله (عج) تهران بزرگ ارائه کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)