• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۷۸۱۳
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۸
بین الملل » اروپا
بازار بورس

کاهش شاخص کل بورس اوراق بهادار اروپا

انتظار می‌رود شاخص کل سهام ‏بورس ‏نیویورک شامل شاخص سهام صنعتی داو ‏جونز‏، شاخص سهام نزدک و شاخص سهام استاندارد اند ‏پورز نیز در پایان معاملات امروز کاهش یابد.

کاهش شاخص کل بورس اوراق بهادار اروپابه گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صداوسیما، شاخص کل بورس اوراق بهادار در معاملات روز پنجشنبه کاهش یافت و انتظار می‌رود شاخص کل سهام ‏بورس ‏نیویورک شامل شاخص سهام صنعتی داو ‏جونز‏، شاخص سهام نزدک و شاخص سهام استاندارد اند ‏پورز نیز در پایان معاملات امروز کاهش یابد.
همچنان که در وال استریت، قرارداد‌های آتی که بر روی شاخص‌های ‏بورس ‏نیویورک شامل شاخص سهام صنعتی داو ‏جونز‏، شاخص سهام نزدک و شاخص سهام استاندارد اند ‏پورز‏، منعقد می‌شود‏، یعنی قرارداد‌هایی که تحویل دارائی پایه و سهام در آینده صورت می‌گیرد‏ در معاملات امروز بین ۰.۷ درصد تا ۱.۴۵ درصد کاهش یافتند.
به گزارش خبرگزاری رویترز از پاریس، ارزش شاخص سهام بورس ‏‏پاریس (‏CAC ‎‎۴۰) در پایان ‏معاملات ‏امروز با ‏۰.۸۴ درصد کاهش ‏نسبت به ‏پایان ‏معاملات روز ‏کاری پیشین، به ۵ هزار و ۶۵ واحد رسید.
شاخص سهام بازار بورس ‏فرانکفورت ‏آلمان (Dax) هم که سهام شرکت‌های مهم صادراتی این کشور درآن در هر روز کاری ارزشگذاری و خرید و فروش می‌شود در معاملات امروز ۰.۶۵ درصد کاهش یافت.
شاخص سهام بورس ‏فوتسی ۱۰۰ ‏‏لندن (FTSE ‎‎‎۱۰۰) هم که ‏‏در آن در هر ‏‏روز ‏کاری سهام ۱۰۰ ‏‏شرکت ‏مهم و ‏بزرگ ‏‏‏‏انگلیس، ارزشگذاری و ‏خرید ‏و ‏فروش ‏‏می‌شود نیز ۰.۵۵ درصد کاهش یافت.
شاخص سهام ‏فوتسی یوروفرست ۳۰۰ (FTSEurofirst ۳۰۰) نیز که در ‏آن در هر روز کاری ‏‏سهام ۳۰۰ شرکت بزرگ ‏منطقه یورو، ‏ارزشگذاری و خرید و ‏فروش می ‏شود، ۰.۶۳ درصد در معاملات امروز کاهش یافت.
شاخص سهام بورس ‏یورواستاکس ۵۰ (EuroStoxx ‎‎۵۰ ‎) ‏که در آن در هر روز ‏کاری سهام ۵۰ شرکت ‏‏بزرگ منطقه یورو ‏‏ارزشگذاری و خرید و ‏فروش می‌شود، در معاملات امروز ۰.۷۱ درصد و شاخص سهام بورس ‏استاکس ۶۰۰ (Stoxx ۶۰۰) ‏ ‎‏ نیز ۰.۷۵ درصد کاهش یافت.
بیانیه بانک مرکزی اروپا که قرار است در ساعت ۱۱ و ۴۵ دقیقه به وقت گرینویچ منتشر شود و ۴۵ دقیقه بعد از آن قرار است کنفرانس خبری کریستین لاگارد، رئیس بانک مرکزی اروپا، چیز جدیدی برای گفتن نخواهد داشت و در نتیجه، تاثیری در شاخص کل بورس اوراق بهادار اروپا نخواهد داشت.
تنها چیزی که می‌توان از این بیانیه و کنفرانس مطبوعاتی انتظار داشت، تاکید بر ادامه اجرای گشایش پولی، سیاستی که در چارچوب آن بانک‌های مرکزی با هدف پایین آوردن هزینه تامین مالی شرکت‌ها و فراهم کردن زمینه رشد اقتصادی بیشتر، با ‏‏بازخرید اوراق قرضه دولتی و خصوصی و اقدامات پولی دیگر، نقدینگی و حجم پول در ‏‏گردش را در کشور‌های مورد نظر افزایش می‌دهند، خواهد بود.
یک روز بعد از امید‌هایی که در خصوص تولید واکسن ویروس جدید کرونا (کووید-‏‏۱۹) ‏ به وجود آمد، امروز دوباره ریسک گریزی بر بازار‌های اروپایی حاکم شد. علت این مسئله نیز انتشار گزارش‌های عملکرد اقتصادی در چین بود که نشان می‌دهد، رشد اقتصادی دومین اقتصاد آنچنان که باید بالا نیست.
بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته و آمار و ارقامی که امروز در چین منتشر شد، این کشور در فاصله ‏ماه‌های آوریل تا ‏ژوئن (سه ماهه دوم) امسال، معادل ۳.۲ درصد رشد اقتصادی در مقیاس سالیانه، یعنی نسبت به همین مدت زمان در سال گذشته، داشته است. اما شاخص خرده فروشی که خرید ‏مستقیم کالا، محصولات و ‏خدمات ‏مصرفی از ‏تولیدکنندگان و ‏فروش ‏آن‌ها به مصرف کنندگان ‏را شامل می‌شود و از ‏‏آن به ‏‏‏‏عنوان ابزاری ‏‏‏برای ‏سنجش ‏میزان ‏‏‏هزینه ‏‏و ‏مصرف ‏‏ ‏‏خانوار‌ها ‏‏‏‏‏در ‏طول ماه ‏در ‏‏‏کشور‌ها استفاده ‏‏می ‏شود، کاهش قابل توجهی را نشان می‌دهد. کاهش این شاخص نشان می‌دهد، تقاضای مصرف کنندگان در کشور به علت پایین آمدن قدرت خرید مردم پایین آمده است. در نتیجه، کاهش شاخص خرده فروشی به طور مستقیم بر رشد اقتصادی و تولید ناخالص داخلی تاثیر منفی خواهد گذاشت.
اختلاف میان چین و آمریکا بر سر تحولات هنگ کنگ نیز همچنان مایه نگرانی سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی و مالی شده است. دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، اعلام کرده است ممکن است اقدامات تحریمی بیشتری علیه مقامات چینی به اجرا گذاشته شود. مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا، اعلام کرد، واشنگتن در اعطای روادید به کارکنان شرکت‌های چینی مانند شرکت هوآوی، محدودیت‌هایی اعمال خواهد کرد.
در معاملات امروز، بازار اوراق ‏قرضه و ‏اسناد بهادار ‏‏نیز ‏نوسان داشت. به ‏طوری که ‏نرخ سود ‏اوراق قرضه ‏‏خزانه داری ‏با سررسید ۱۰ ‏ساله ‏این کشور در ‏معاملات ‏‏امروز به ۰,۶۰۱ درصد رسید. حال ‏آنکه نرخ سود ‏این نوع ‏اوراق با همین مدت زمان سررسید در آلمان منفی -۰,۴۴۵ درصد بود. هر یورو نیز در مقابل یک دلار و ۱۴ سنت داد و ستد می‌شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کسب رتبه نخست اعتباربخشی ملی مرکز آموزشی درمانی هاجر (س) شهرکرد
پیشتازی «نوسان» و «پاورقی»، در تماس‌های مردمی سامانه ۱۶۲
ارزیابی دقیق و هدف قرار دادن سلول‌های سرطانی با رادیو دارو‌ها
تقویت همکاری‌های علمی و فناوری ایران و کره جنوبی با توافقات جدید
مهمترین خبر‌های استان قم در ۳۰ آبان ۱۴۰۴
مشارکت بخش خصوصی گردشگری در اطفای حریق چالوس
آمار فروش و تماشاگران نمایش‌های در حال اجرا
مجازی شدن مدارس نوبت عصر شهرستان ماهشهر
آغاز نشست خبری جشنواره جهانی فیلم فجر
غبارروبی و گرامیداشت مقام شهدا در یادمان شهید گمنام استانداری ایلام
کلنگ‌زنی مدرسه ۱۲ کلاسه در بنک کنگان به‌دست وزیر آموزش و پرورش
اجرای گرو‌ه‌هایی از ۲۰ استان در در جشنواره «بیت و حیران»
رفع تصرف ۴ هزار مترمربع از اراضی موقوفه در بندپی بابل
برگزاری نخستین نشست تخصصی «اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه»
بازگشایی کتابخانه عمومی شهید امامی گتوند پس از دو سال
جشنواره آموزشی نخستین واژه «آب»؛ روایت آشنایی کودکان با اهمیت آب
مهلت ارسال اثر به سومین جشنواره فضای مجازی نیروی هوایی ارتش تمدید شد
۵ مصدوم در واژگونی پژو ۲۰۶ در شهرستان ایذه
نگاهی به چند برنامه رادیویی
بهره مندی ۶۰۰ هزار روستایی کرمانشاه از نظام ارجاع
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۳۰ آبان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)