• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۸۹۴۵
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۳
اجتماعی » جامعه و شهری
درخواست هاشمی از دولت

دولت سریعتر قول ۶۳۰ واگن را به سرانجام برساند

رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه بخشی از تأخیر در توسعه مترو ناشی عملکرد دولت در اجرای قراردادهاست، ​ از دولت خواست سریع‌تر قول تامین ۶۳۰ واگن را به سرانجام برساند.

دولت سریعتر قول ۶۳۰ واگن را به سرانجام برساندبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محسن هاشمی، رئیس شورای شهر تهران در آیین بهره برداری از دو رام قطار مترو، گفت: مترو تهران ۲۰۰ قطار عملیاتی دارد که با اضافه شدن این دو رام قطار یک درصد امروز به ظرفیت مترو اضافه می‌شود و با تلاش ده ساله انجام شده در خطوط مترو، سرانه مترو و واگن به ۰.۸ رام رسیده است و شاهد عقب ماندگی در توسعه مترو هستیم.
هاشمی ادامه داد: لازم است برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا ناوگان مترو توسعه پیدا کند.
وی افزود: متأسفانه بخشی از تأخیر در توسعه مترو از سوی دولت در اجرای قرارداد‌ها است و بخشی دیگر از موارد متوجه شهرداری است.
رئیس شورای شهر تهران تصریح کرد: قطار ملی کار ارزنده است که اگر نهایی شود می‌تواند به ما کمک کند تا فاصله گذاری اجتماعی را به حداقل برسانیم و امیدواریم در آینده مراسم بهره برداری از ده‌ها رام قطار را داشته باشیم.
 
 ظرفیت مترو دو برابر عملکردهاست 
رئیس شورای شهر تهران از اجرایی نشدن مصوبه‌های مربوط به مترو انتقاد کرد و گفت: ظرفیت مترو دو برابر عملکردهاست.
محسن هاشمی در مراسم بهره برداری از ۲ رام قطار مترو که به صورت مجازی در آن حضور داشت، گفت: اگر بخواهیم مترو را با یک دهه قبل مقایسه کنیم، در سال ۱۳۹۰، سرانه قطار به هر کیلومتر مترو، حدود ۱.۱ رام بود که امروز با توجه به افتتاح خطوط جدید و افزوده نشدن متناسب ناوگان این سرانه حدود ۳۰ درصد کاهش و به ۰.۸ رام قطار به هر کیلومتر مترو رسیده است.
او افزود: در شرایط این بیماری و همه گیری ویروس کرونا، که از شهروندان انتظار داریم فاصله اجتماعی را در فضا‌های عمومی حفظ کنند، ناوگان حمل و نقل عمومی برای اینکه ازدحام را کاهش دهد، باید ظرفیت خود را افزایش دهد و متاسفانه این اقدام در دهه اخیر طبق برنامه انجام نشده است. بخشی از مشکل مربوط به دولت و سیستم بانکی بدلیل عدم تسریع در فعال سازی قرارداد فاینانس بانکی، بخشی متوجه ضعف در پیگیری شهرداری و مترو و بخشی نیز ناشی از تحریم‌ها و مشکلات ارزی کشور است، اما همه این دلایل در نتیجه تفاوتی ایجاد نمی‌کند و به هر صورت انتظار شهروندان برای توسعه حمل و نقل عمومی تاکنون برآورده نشده است.
رئیس شورای شهر تهران در ادامه گفت: حتی اگر شیوع ویروس کرونا هم وجود نداشت ناوگان حمل و نقل عمومی تهران پاسخگو نبود و ما در ساعات اوج و شلوغی، در مترو با ازدحام بیش از حد مواجه بودیم، ناوگان فعلی متروی تهران، حداکثر ظرفیت جابجایی دو و نیم میلیون مسافر در روز را دارد در حالیکه زیرساخت‌های مترو براحتی می‌تواند دو تا سه برابر این عدد را پوشش دهد.
او با هشدار نسبت به تعطیل شدن کارخانه واگن تهران، گفت: امروز و با تحویل دو رام قطار باقیمانده، فعالیت کارخانه واگن سازی تهران به دلیل نداشتن قطعات و اجرایی نشدن قرارداد ساخت ۶۵۰ واگن مترو که سه سال است در چرخه بروکراسی قرار دارد، تعطیل می‌شود و این کارخانه که بیش از یک هزار واگن را برای متروی تهران ساخته و تحویل داده است در سال جهش تولید و با وجود توصیه مقام معظم رهبری جهت حمایت از مترو، نباید تعطیل شود.
هاشمی در پایان با بیان این که امیدوارم در سال جهش تولید و با وجود کارخانه‌های داخلی واگن سازی، مراسم بهره برداری از ده‌ها رام قطار خود را در آینده برگزار کنیم، گفت: اگر بتوانیم قرارداد ۶۵۰ واگن مترو را که همه اقدامات قانونی و قراردادی آن انجام شده و در مرحله فعال سازی فاینانس است، اجرایی کنیم، ظرفیت متروی تهران ۵۰ درصد افزایش پیدا می‌کند و این ازدحام تا حدود زیادی کاهش می‌یابد.
رام واحد شمارش قطار و هر هفت واگن، یک رام قطار است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکاران بیماران خاص چهارمحال و بختیاری در مسابقات منطقه‌ای کشور
تشکیل دبیرخانه همایش وفاق ملی در داران
برگزاری سی و دومین دوره مسابقات قرآن و عترت در توکهور و هشتبندی
قطعی برق در بروجن
آتش سوزی در مجتمع ۱۰ واحدی در خیابان آل محمد
تشییع پیکر مادر شهید فتح‌الله زمانی در گچساران
هومر عباسی به فینال ماده ۱۰۰ متر کرال پشت رسید
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام
اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق یزد
شناگر ایران در ماده ١٠٠ متر قورباغه پنجم شد
بهره برداری از دو طرح در روستای کبوتر آباد اصفهان
بهره برداری از هنرستان ۶ کلاسه در کوشک اندیکا
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
تقویم روز و اوقات شرعی نوزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در اسفراین نجات بخش چند بیمار نیازمند
قهرمانی تیم دانشگاه پیام نور ایران در بسکتبال ۳ نفره سوپرفینال روسیه
عملکرد یکساله دولت در اجرای برنامه هفتم به صحن مجلس رسید
صعود تیم تنیس روی میز مردان ایران به نیمه‌نهایی
بزرگداشت شهدای دانش آموز دفاع مقدس ۱۲ روزه در کشور
ثبت «گل رز» عربستان ربطی به «گل محمدی» ایران ندارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)