• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۰۶۰۳
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۹
ورزشی » فوتبال و فوتسال
آذری در گفتگو با رادیو جوان

خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس، شعار است

مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان: خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس تنها یک شعار است و عده‌ای از ظرفیت‌های هواداری این دو تیم برای مقاصد سیاسی استفاده می‌کنند.

خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس فقط شعار استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سعید آذری در گفتگو با رادیو جوان درباره نگاه ویژه مسئولان به دو باشگاه استقلال و پرسپولیس، گفت: من نگاه تخصصی و مدیریتی به این موضوع دارم، در اساسنامه فدراسیون فوتبال به صراحت آمده است که هیچ سازمان و مجمعی حق داشتن دو تیم در مسابقات فوتبال را ندارد و فیفا هم طبق قوانینش اجازه این موضوع را نمی‌دهد، اما در ایران وزارت ورزش برای این دو باشگاه مدیر تعیین می‌کند و مجمع می‌گذارد. همه این‌ها نقض قانون است.
مدیرعامل باشگاه فولاد افزود: اینکه دولت ما هنوز تیم‌داری می‌کند چیز جدیدی نیست و بقیه تیم‌ها هم دولتی و خصولتی هستند. از ذوب‌آهن تا فولاد مبارکه، مس، پیکان، سایپا تیم‌های خصوصی ما بیشتر از ۴ باشگاه نمی‌شود و باید بپذیریم ۸۵ تا ۹۰ درصد لیگ ایران دولتی است، ولی بازتاب و بروز و حلول دولت در این دو تیم توسط وزارت ورزش به صورتی است که تمام مسائل آن‌ها توسط این وزارتخانه حل می‌شود.
آذری در رابطه با خصوصی‌سازی سرخابی‌ها، گفت: این خصوصی‌سازی یک شعار بیشتر نیست اگر واقع‌گرایانه فکر کنید شعاری است که سال‌ها می‌دهند. هیچکس را نمی‌توان به زور وادار کرد هوادار یک تیم باشد، هواداری یک تیم هویت شخصی برای یک فرد می‌سازد. باید این قسمت مردمی آن را جدا کنیم. ۷۵ تا ۸۰ درصد طرفدار‌های فوتبال علاوه بر اینکه طرفدار تیم‌های خودشان هستند به صورت خاص هوادار این دو تیم هم هستند.
وی تصریح کرد: اگر کسی مبانی حضور در بورس را بداند و آن چیزی که من می‌دانم این دو تیم حتی در فرابورس هم نمی‌توانند بروند، شرکت‌هایی که زیان انباشته و منجر به هر دوره مالی‌شان حدود ۵۰۰ میلیارد تومان است، اگر بخواهند سهامشان را به بلوک‌های خرد تعیین کنند، اول باید تراز نابسامانی مالی‌شان را اصلاح کنند و این خصوصی‌سازی شعاری بیش نیست.
آذری در رابطه با حمایت مسئولان و نمایندگان مجلس از این دو تیم و اینکه چقدر این حمایت‌ها باعث ایجاد حواشی بین هواداران شده است، گفت: من کلی بحث می‌کنم در تمام دنیا این خصیصه وجود دارد که ورزش می‌تواند سکوی پرشی باشد و می‌تواند سکوی سقوط هم باشد و هر چقدر هم تحصیلات مرتبط با ورزش داشته باشد اعتبارش به یک توپ فوتبال و خط هفت سانتی بستگی دارد. اگر رد شد که موفق می‌شود اگر نه آبروریزی می‌شود. حضور مسئولان در باشگاه استقلال و پرسپولیس از آنجایی شروع می‌شود که وقتی نزدیک انتخابات می‌شویم، از ظرفیت‌های هواداری استفاده می‌شود و حضور‌ها جهت‌دار می‌شود. من نمایندگان مجلس را نمی‌گویم، هر کسی تلاش می‌کند آدم خودش را در باشگاه بگذارد. آن‌ها به دنبال مزایایی هستند که این مزایا را تعداد هواداران باشگاه‌ها مشخص می‌کند. می‌توانیم بگوییم گرایش مسئولان به این دو باشگاه بیشتر به خاطر هوادارانشان است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افشای ابعاد جدید ارتباط ترامپ با شبکه فساد «اپستین»
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
شناگر ایران در ۴۰۰ متر آزاد ششم شد
اعضای کمیسیون عمران مجلس با خانواده مرحوم صابر کاظمی ابراز همدردی کردند
مجمع عمومی سالیانه هیات اسکی چهارمحال و بختیاری
اهدا پنل خورشیدی به عشایر ارسنجان
پیروزی فرجی و هدایی مقابل گویان و قطعی شدن مدال دونفره مردان
بسیج، الگوی محله‌محور حل مسائل مردم
زنجان، پیشرو در اهدای خون با رشد ۱۳ درصدی
برد شهرداری چلیچه در نخستین دیدار خود در لیگ برتر فوتبال ساحلی جوانان کشور
برداشت بیش از ۴۵۰۰ تن پسته از باغ های مشهد
صعود ندا شهسواری به نیمه‌نهایی تنیس روی میز زنان
از تولید تخم مرغ در واحدی سنتی تا راه اندازی واحدی مکانیزه و کسب رتبه برتر کشوری
مهریز، میبد، اردکان و اشکذر در مجمع شهر‌های تاریخی ایران
افتتاح کمپ نگهداری و درمان معتادان در سمنان
بهره برداری از طرح آسفالت معابر روستای پاچه کولا لالی
آغاز طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در خوزستان
تولید انرژی بادی به انرژی برق در سیستان وبلوچستان
نشست مشترک مجمع نمایندگان استان ، استاندار و معاونان ، با وزیر نیرو
سفر شهرستانی استاندار خراسان شمالی به اسفراین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)