• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۰۸۸۷
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۱
ورزشی » ساير حوزه ها
در نشست مدیران ورزش با معاون اول رئیس جمهور

ارائه گزارشی از افتخارات ورزش به جهانگیری

معاون وزیر ورزش، گزارشی از افتخارات مهم ورزش کشور را در نشست معاونان و مدیران ارشد وزارت ورزش با معاون اول رئیس جمهور ارائه کرد.

ارائه گزارشی از افتخارات ورزش به جهانگیریبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مهدی علی نژاد، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزیر ورزش و جوانان، اقدامات این وزارتخانه در حوزه ستادی را با هدف ایجاد شرایط بهتر برای پیشرفت ورزش کشور مهم دانست و گفت: برگزاری اولین المپیاد استعداد‌های برتر ورزش کشور با شرکت ٣٧ فدراسیون به میزبانی ٣٠ استان با حضور ١٨ هزار ورزشکار، برگزاری دومین دوره المپیاد استعداد‌های برتر، تأسیس دفتر توسعه ورزش حرفه‌ای و امور باشگاه ها، اصلاح نظام کمک‌های مالی به فدراسیون‌ها براساس نتایج ارزیابی عملکرد ستاد، افتتاح سه پایگاه ورزش قهرمانی در استان‌های هرمزگان، تهران و گیلان، اصلاح اساسنامه‌های فدراسیون‌های ورزشی بعد از ١٨ سال و کمیته ملی المپیک، همچنین تفکیک کمیته ملی پارالمپیک از کمیته ملی المپیک و استقلال آن مهمترین رویداد‌هایی بود که در حوزه ستادی محقق شد.
وی موفقیت ورزش کشور در ابعاد قهرمانی را مورد توجه قرار داد و از کسب مدال طلای تیم ملی والیبال زیر ٢١ سال در رقابت‌های قهرمانی جهان در سال ٢٠١٩ برای اولین بار و عنوان قهرمانی جهان در رشته ووشو که برای نخستین بار در سال ٢٠١٧ و تکرار آن در سال ٢٠١٩ رقم خورد، از جمله موفقیت‌های خوب ورزش کشور نام برد.
معاون وزیر ورزش افزود: کسب قهرمانی تیم‌های ملی کبدی مردان و بانوان در بازی‌های آسیایی ٢٠١٨، کسب مقام قهرمانی جهان سارا خادم الشریعه در شطرنج و مدال طلای رضا علیپور در جام جهانی سنگ نوردی، نایب قهرمانی پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا و کسب مدال نقره مریم بربط در مسابقات جودو جوانان آسیا، رقابت آسیا و اقیانوسیه که در سال ٢٠١٩ بدست آمد، همچنین کسب عنوان قهرمانی هاکی سالنی آسیا در سال ٢٠١٩، کسب اولین مدال آسیایی اسکواش که مدال برنز بود و کسب سهمیه المپیک در سه رشته تیمی بسکتبال، والیبال و شمشیربازی به صورت همزمان، از جمله اولین افتخارات ورزشی کسب شده بود که در دولت دوازدهم به وقوع پیوست.
علی نژاد عملکرد کاروان ورزشی ایران در بازی‌های آسیایی ٢٠١٨ را نیز از جمله افتخارات قابل توجه ورزش کشور عنوان کرد و گفت: بیشترین مدال در بازی‌های آسیایی در ادوار گذشته در این دوره رقم خورد و مدال طلای رشته کبدی برای تیم‌های بانوان و مردان برای اولین بار در تاریخ ورزش کشور بدست آمد.
وی افزود: مدال برنز تیم ملی واترپلو بعد از ٤٤ سال کسب کرد، مدال برنز نوشاد عالمیان در رشته تنیس روی میز پس از ٥٢ سال محقق شد، رکورد جهانی سهراب مرادی در وزنه برداری شکسته شد و اولین مدال بانوان در تالو (احرای فرم ووشو) بدست آمد و تیم ملی والیبال هم بدون حتی یک دست باخت، قهرمان شد.
معاون وزیر ورزش گفت: بازی‌های پارآسیایی ٢٠١٨ جاکارتا هم با کسب جایگاه سوم بازی‌ها و صعود یک پله‌ای نسبت به دوره قبل همراه بود و رشد چشمگیر مدال آوری ایران با ٥١ طلا رقم خورد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردمی ۱۹ آبان ۱۴۰۴
سرد شدن هوا در استان کرمان و ضرورت رعایت نکات ایمنی
از طرح مطالبات مردمی در سامانه ۱۶۲ تا پیگیری در خبر ۲۰ شبکه قزوین
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
نایب قهرمانی تیم ملی تنیس روی میز مردان ایران
اجرای طرح هادی در ۱۵ روستای بخش مرکزی شهرستان سردشت
گشایش نمایشگاه مشاغل خانگی و صنایع دستی در اسکو
فعالیت جهادگران استان خراسان جنوبی ساکن قم در مناطق محروم کشور
تحویل ۱۶۰۰ واحد ویلایی انفرادی به متقاضیان واجد شرایط در ورزنه
خبر‌هایی از مصوبات قرارگاه محرومیت زدایی دامغان
پیگیری لوایح مهم هوش مصنوعی و مهریه در کنار رسیدگی به مسائل عمرانی استان قزوین
آغاز فعالیت ستاد اقامه نماز جمعه شهرستان مراغه
الزام به اجرای معاملات ملکی در سامانه کاتب
حرکت خیرین ؛ نقطه عطفی در تاریخ تعلیم و تربیت کشور است
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
رژیم صهیونی ۲۸۲ بار آتش‌بس غزه را نقض کرده است
واژگونی خودرو در جاده جاسک ۳ کشته برجای گذاشت
ضایعات غیر بهداشتی مرغ به کارخانه نرسید
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
ابلاغ دستورالعمل رهگیری و شناسنامه‌دار کردن محصولات کشاورزی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
گزارش وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت طرح‌های حمایتی مسکن
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)