• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۱۴۲۱
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۲
سیاسی » امنیتی و دفاعی
همزمان با افتتاح ۲ مجتمع رفاهی تفریحی

رونمایی از طرح‌های رفاهی بازنشستگان نیرو‌های مسلح

وزیر دفاع از طرح‌های حمایتی، درمانی و توانمندساز بازنشستگان نیرو‌های مسلح رونمایی کرد.

رونمایی از طرح های رفاهی بازنشستگان نیروهای مسلحبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در ابتدای این آیین با درود به روح شهدای هشت سال دفاع مقدس و آرزوی سلامتی برای رزمندگان و ایثارگرانی که از میهن اسلامی ایران جانانه دفاع کرده اند، اظهار داشت: تکریم و احترام پیشکسوتان عرصه جهاد و شهادت که عمر شریف خود را در راه اعتلای میهن اسلامی، اقتدار، امنیت و عزت کشور صرف کرده اند، ضروری و انکار ناپذیر است.
وزیر دفاع در رونمایی از طرح‌های رفاهی، حمایتی، درمانی و توانمندساز سازمان تأمین اجتماعی نیرو‌های مسلح تصریح کرد: این طرح‌ها در حوزه‌های «سامانه بازار اجتماعی کسب و کار‌های بازنشستگان نیرو‌های مسلح»، «مهارت افزایی و آموزش تخصصی مراقبت از سالمند»، «حمایت از اشتغال و کارآفرینی بازنشستگان و فرزندان نیرو‌های مسلح»، «پرداخت وام قرض الحسنه»، «فاز نخست طرح تحولی نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک» و «سامانه سرآمد سازمان خدمات درمانی نیرو‌های مسلح» جهت توانمندسازی و خرسندسازی پیشکسوتان نیرو‌های مسلح در دستور کار ساتا قرار گرفته است.
امیر سرتیپ حاتمی بهره برداری از مجتمع رفاهی تفریحی نارنج متین چابکسر به مساحتی بالغ بر ۵۹ هزار مترمربع و هتل یاس متین انزلی در زمینی به مساحت ۵۰ هزار مترمربع، در محیطی با نشاط و مطلوب و با امکانات به روز جهت ارائه خدمات رفاهی، تفریحی و اقامتی با پذیرش ۷۰۰ خانوار در روز را از اقدامات ارزشمند و جهادی سازمان تأمین اجتماعی نیرو‌های مسلح برشمرد.
وی با بیان اینکه سالانه حدود ۲۰ هزار نفر به مجموعه بازنشستگان نیرو‌های مسلح کشور افزوده می‌شود، گفت: ضرورت دارد با برنامه ریزی‌های ویژه به این قشر شریف و پرتلاش، بهترین خدمات را در کمال تکریم و احترام ارائه کنیم.
وزیر دفاع با اشاره به اهمیت جایگاه و منزلت پیشکسوتان نیرو‌های مسلح و نیز تأکیدات فرماندهی معظم کل قوا (مدظله العالی) در خصوص تکریم و گرامیداشت بازنشستگان به عنوان قشر خدوم و تأثیرگذار در جامعه، اظهارداشت: پیشکسوتان نیرو‌های مسلح در سخت‌ترین برهه‌های ایران اسلامی با نثار عمر با ارزش خود از میهن و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دفاع کردند.
امیر سرتیپ حاتمی با بیان اینکه تکریم بازنشستگان، پاسداشت زحمات فراوان این عزیزان است، گفت: برآورده کردن نیاز‌های مادی و معنوی، ارتقاء منزلت اجتماعی، هویت بخشی فردی و امنیت روانی بازنشستگان، موجبات حفظ سرمایه‌های اجتماعی کشور را تأمین خواهد کرد.
وی با تقدیر از طرح‌های رفاهی، حمایتی، درمانی و توانمند ساز که توسط سازمان تامین اجتماعی نیرو‌های مسلح آماده بهره برداری شده است، تصریح کرد: ساتا با ارائه این خدمات خرسندساز باید بگونه‌ای ایجاد آسایش و آرامش این گنجینه‌های ارزشمند عمل کند که محیطی عزت مند، پرنشاط پیش روی زندگی اجتماعی بازنشستگان عزیز قرار گیرد.
وزیر دفاع تأکید کرد: متولیان سازمان تامین اجتماعی نیرو‌های مسلح باید تلاش کنند، با تدبیر و منطبق با نیازها، روحیات و اقتضائات بازنشستگان عزیز به گونه‌ای با بازنشستگان مواجه شوند که شروع بازنشستگی برای کارکنان نیرو‌های مسلح، آغاز زندگی جدید توأم با نشاط و شادابی باشد.
امیر حاتمی با بیان اینکه بخش مهمی از دوره خدمت بازنشستگان معزز همزمان با دوران پرحادثه هشت سال دفاع مقدس و مبارزه جهت دفاع از میهن و آرمان‌های مقدس حضرت امام راحل (ره) گذرانیده اند، خاطرنشان کرد: دوران بازنشستگی که اغلب با کهولت سن، عوارض و بیماری‌های مختلف همراه می‌باشد، بایستی بدون دغدغه‌ها و مسائل رفاهی، درمانی و معیشتی باشد.
وزیر دفاع احترام و اکرام پیشکسوتان امری ضروری و پسندیده دانست و گفت: خانواده‌های نیرو‌های مسلح از مسئولان وزارت دفاع توقع و انتظار دارند تا در سرحد امکان به نیاز‌ها و دغدغه‌های آنان پاسخ منطقی، بجا و به هنگام داده شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستبند پلیس بر دستان سارقان وسایل نقلیه در زرین شهر
اردوی مشترک شمشیربازان ایران و روسیه
قاضی بدون دلیل قانونی، شخصی را احضار یا از آزادی محروم نکند
تجهیز ۸ دکل مخابراتی و سایت همراه اول آبادان و خرمشهر به فناوری ۵ G
آغاز مهاجرت پرندگان به اصفهان
انتخابات فرصت سیاسی اجتماعی برای رشد جامعه است
برگزاری همایش تبیین قوانین و مقرارت اداری
معامله نخستین محموله شمش طلای سرمایه‌گذار خارجی در بورس کالا
دیدار نمایندگان استان بوشهر با آیت‌الله حسینی بوشهری
قطعی گاز فردا در مناطقی از شهرستان کاشان
مهر و موم سه واحد بوم‌گردی متخلف در عقدا
پاداش سامیار عبدلی اولین طلایی کاروان ایران پرداخت شد
آغاز عملیات اصلاح طرح هندسی میدان مرجان
حمایت حزب موتلفه اسلامی و جامعه مهندسین از دولت و مجلس
مرحله کشوری مسابقه‌های قرآنی «مدهامتان» با حضور ۶۱۲ نفر برگزار می‌شود
هزار و ۹۰۵ نفر در خراسان شمالی تحت پوشش بیمه روستایی قرار گرفتند
 تولید ۶ فیلم کوتاه با محوریت شهدا در البرز
برگزاری مراسم بدرقه تیم بسکتبال دختران دانشگاه پیام نور به مسابقات جام جهانی ۲۰۲۵ برزیل
نور گَوَن؛ آیینی اسطوره‌ای در دامان دماوند
ارزیابی عملکرد سال اول اجرای برنامه هفتم پیشرفت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
شهادت ستوانیکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)