• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۲۴۵۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۸
اجتماعی » جامعه و شهری
معاون بنیاد شهید مطرح کرد

ساماندهی تأمین مسکن ایثارگران

نشست ویدئو کنفرانس با تشریح مفاد تفاهم‌نامه بنیاد شهید با وزارت راه با حضور مسئولان تعاون و مسکن بنیاد شهید استان‌ها برگزار شد.

ساماندهی تأمین مسکن ایثارگرانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از «ایثار»، محمود پاکدل معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد در این نشست با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب برجهش تولید در سال جاری اظهار داشت: تمامی سازمان‌ها و آحاد مردم در تلاش برای رسیدن به این هدف و اجرای فرامین رهبری هستند، مسئولان و کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این راستا با روحیه جهادی به دنبال حل مشکل مسکن خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران و جانبازان بوده و سیاست و برنامه‌های آقای اوحدی معاون رییس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز بر این مبنا در حال اجرا است.
وی افزود: برای حل مشکلات جامعه ایثارگری در حال حاضر سه کارگروه مسکن، اشتغال و درمان در ستاد مرکزی بنیاد تشکیل‌شده که نتیجه تلاش‌های همکاران ما در کارگروه مسکن، انعقاد تفاهم‌نامه ساخت واگذاری زمین به ایثارگران با وزارت راه و شهرسازی بود که در این زمینه استان‌ها می‌توانند با ظرفیت سنجی کمک بسیار زیادی به بنیاد کنند.
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد خاطرنشان کرد: در این تفاهم‌نامه مقررشده تا پایان دولت یازدهم، ۲۰ هزار واحد زمین به خانواده‌های شهدا و ایثارگران واگذار شود و در این راستا پیش‌نویسی از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران تهیه‌شده که اگر در استانی ظرفیت بیشتری برای ساخت مسکن وجود داشته باشد به آمار افزوده شود.
وی ادامه داد: تاکنون استان‌های البرز، کرمانشاه و خراسان جنوبی برای اجرای این تفاهم‌نامه اعلام آمادگی کرده‌اند که فرم‌هایی برای آن‌ها ارسال‌شده تا گزارش پیشرفت‌های کاری خود را به‌صورت هفتگی به بنیاد ارسال کنند، البته تأکید می‌کنیم که تمامی امور باید بر اساس قانون و مفاد تفاهم‌نامه باشد و بر اساس اعتماد به وجود آمده میان بنیاد شهید و امور ایثارگران و وزارت راه و شهرسازی هرگونه اقدامی خارج از این تفاهم‌نامه مردود است.
پاکدل تأکید کرد: استان‌هایی که هنوز برای انعقاد تفاهم‌نامه اعلام آمادگی نکرده‌اند باید پس از شناسایی ظرفیت‌ها، آماری از زمین‌ها را به بنیاد اعلام کنند که قابلیت اجرا داشته باشد، البته اولویت با مکان‌هایی است که به‌زودی قابل بهره‌برداری بوده و بتوان آن‌ها را قطعه‌بندی کرد تا ایثارگران به‌زودی صاحب‌خانه شوند.
در ادامه این نشست وب کنفرانس، خداکرم کولیوند مدیرکل مسکن و امور گلزار‌های بنیاد ضمن تشریح تمامی بند‌های تفاهم‌نامه بنیاد با وزارت راه و شهرسازی گفت: ۹۰ درصد مشکلات مسکن ایثارگران در سراسر کشور با اجرای این تفاهم‌نامه برطرف خواهد شد، ما باید تا پایان سال جاری آمار مشخصی از اقدامات صورت گرفته در این زمینه برای ارائه به دولت داشته باشیم، تمامی انتظارات بر اساس ظرفیت‌ها برای هر استان ارسال‌شده است و امیدواریم که بتوانیم آمار تعیین‌شده دولت را برای مسکن ایثارگران محقق کنیم.
وی افزود: قطعاً اگر همکاری ادارات راه و شهرسازی در هر استان و استانداری‌ها با بنیاد شهید و امور ایثارگران در اجرای این تفاهم‌نامه مستحکم باشد شاهد ساخت و واگذاری هرچه بیشتر مسکن به ایثارگران در سراسر کشور خواهیم بود.
همچنین حمید علی صمیمی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ نیز بابیان این‌که تفاهم‌نامه گره بسیاری از مشکلات را باز کرده و موجب تعامل روزافزون مدیران بخش تعاون و روسای واحد مسکن در استان‌ها شده است، گفت: تلاش و تعامل بنیاد، وزارت راه و شهرسازی، استانداری‌ها و بنیاد استان‌ها موجب ساخت و واگذاری ۲۰ هزار مسکن به ایثارگران و تحقق وعده دولت خواهد شد؛ البته در کنار اجرای این تفاهم‌نامه باید مانند گذشته مسائلی مانند مناسب‌سازی و کمک‌های مسکن به گروه‌های خاص نیز در نظر گرفته‌شده و با توجه به بودجه دولت، تأمین مالی شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
بنده با چهار سال ایثارگری و همچنین ۸ سال است از اداره بازنشته شده ام هنوز هم فاقد مسکن میباشم .در سال ۶۸ یک قطعه زمین توسط تعاونی مسکن خاکشناسی کشاورزی اداره با اخذ بها قرار بود واگذار کنند هنوز هم که هنوزه تحویل ندادن .و معلوم نیست چه بلایی سر زمین اورده ان .
نظر شما
آخرین اخبار
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
اجرای طرح نسل پاک جزیره پاک در کیش
اطلاعیه قطع گاز در برخی مناطق قم فردا و پس فردا در قم
الزام شناسنامه‌دار شدن محصولات کشاورزی چهارمحال و بختیاری
ثبت ۱۲ فقره سرقت سیم مخابراتی در پرونده سارق برخواری
معرفی سرپرست جدید اداره ورزش و جوانان شهرستان مهاباد
کارگاه آموزشی ترویج بهره‌وری و الگوی کشت در دره‌شهر
تراکتور در خرم آباد زمین گیر شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)