• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۲۵۴۶
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۱
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش
خانم زهرا مظفر

مدارس غیردولتی و خاص مجاز به دریافت شهریه مصوب

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات با اشاره به اینکه مدارس غیردولتی و خاص تنها مجاز به دریافت شهریه مصوب در زمان ثبت‌نام هستند، گفت: اولیاء شکایات خود را در مورد تخلفات احتمالی مدارس در سامانه شکایات درج کنند.

مدارس غیردولتی و خاص تنها مجاز به دریافت شهریه مصوب هستندبه گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی فرهنگی و هنری خبرگزاری صدا و سیما؛ خانم زهرا مظفر در مورد دریافت شهریه مدارس در سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹ اظهار کرد: تعریف شهریه در مدارس مختلف متفاوت است. مدارس دولتی و هیئت‌امنایی به‌هیچ‌عنوان مجاز به دریافت شهریه نیستند مگر آنکه اولیا با اختیار خود و به‌صورت داوطلبانه در هزینه‌های مدرسه مشارکت کنند و در این زمینه هیچ اجباری وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه دریافت شهریه در مدارس غیردولتی، سمپاد و شاهد قانونی است، افزود: در مدارس غیردولتی به دلیل اینکه فضای مدرسه در اکثر موارد استیجاری بوده و پرداخت حقوق معلمان که اغلب معلمان غیررسمی هستند، بر عهده مدرسه است، شهریه مصوب قانونی دریافت می‌شود. مدارس شاهد تنها سرانه فعالیت‌های آموزشی و پرورشی را دریافت می‌کنند که با توجه به اطلاعیه‌ای که از سوی ستاد ثبت‌نام مدارس شاهد منتشر شد در ثبت‌نام سال ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ به دلیل ویروس کرونا هنوز وضعیت مدارس برای تشکیل کلاس‌های حضوری یا فعالیت در فضای مجازی مشخص نیست، در زمان ثبت‌نام ۵۰ درصد کمک سرانه از اولیا دریافت می‌شود و مدارس سمپاد هم بنابرخدماتی که در طول سال آینده ارائه می‌شود مقدار دریافتی را مشخص کنند.
مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات با توجه به تعریف شهریه مصوب گفت: بر اساس بخشنامه‌ای که از وزارت آموزش و پرورش به استان‌ها ارسال شده فعالیت‌هایی مانند هزینه سرویس، غذا و یا فعالیت‌های حرفه‌ای و ورزشی مانند؛ استخر، شنا، اردو‌ها که در تعهد مدارس غیردولتی یا مدارس دولتی هستند به عنوان خدمات آموزشی غیررسمی یا فوق برنامه آموزشی و پرورشی محسوب شده و مشمول شهریه خواهند شد.
وی افزود: در خصوص شهریه دریافت شده از اولیا در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۳۹۸ از طرف وزارت آموزش و پرورش به مدارس بخشنامه شد که از ابتدای اسفند تا پایان خرداد خدماتی که به دلیل شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس، به دانش آموزان ارائه نشده پس از تصویب در شورای مدرسه به خانواده‌ها عودت داده شود.
خانم مظفر در مورد میزان شهریه مصوب مدارس تصریح کرد: بر اساس تصمیمی است که در شورای نظارت استان گرفته می‌شود در هر استان با توجه به شرایط استان و خدمات ارائه شده توسط مدارس شهریه مدارس غیردولتی متفاوت است و اولیا می‌توانند با مراجعه به پرتال مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی و با واردکردن مشخصات و کد مدرسه مقدار شهریه مصوب ۱۴۰۰-۱۳۹۹ را مشاهده کنند. همچنین مدارس موظف هستند بر اساس این میزان مصوب، در هنگام ثبت‌نام شهریه دریافت کنند.
وی با اشاره به اینکه میزان شهریه مصوب دوره دوم متوسطه در تهران حداکثر ۱۷ میلیون است، بیان کرد: اولیا مختار به انتخاب مدارس برای دانش آموزان هستند. مدارس غیردولتی برای کمک به مدارس دولتی و آموزش و پرورش تشکیل شده‌اند و با توجه به اینکه نمی‌دانیم در سال آینده با چه شرایطی روبرو هستیم، می‌توان پیش‌بینی کرد که مدارس غیردولتی به دلیل تعهداتی که به والدین و دانش آموزان دارند و انتظاراتی که اولیا از مدرسه خاص دارند به طور قطع خدمات بیشتری نسبت به مدارس دولتی به دانش آموزان ارائه می‌کنند و در سال گذشته مدارس دولتی صرفاً بر اساس همان ساعات رسمی مصوب خدمات خود را ارائه کردند، ولی سایر مدارس غیردولتی و خاص تمام تعهدات خود را در طول شبانه‌روز به دانش آموزان ارائه کردند.
مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات با اشاره به اینکه مدارس باید برنامه‌های فضای مجازی خود را به اولیا اطلاع دهند، گفت: اگر در این میان مدرسه‌ای تخلف کرد اولیا می‌توانند با مراجعه به پورتال وزارت آموزش در سامانه shekayat.medu.ir یکی از لینک‌های ثبت شکایت، گزارش‌های مردمی و نظارت همگانی بر ثبت‌نام را انتخاب کرده و تخلفات احتمالی مدارس را به ما اطلاع دهند.
خانم مظفر افزود: در لینک ثبت شکایت هویت شاکی و گزارش دهنده کاملاً مشخص است، شاکی می‌تواند با کد رهگیری شکایت را تا حصول نتیجه دنبال کند و معمولاً مدت‌زمان پاسخ‌دهی بین شکایات درج‌شده، بین ۷ تا ۱۰ روز کاری است.
وی گفت: در لینک گزارش‌های مردمی و نظارت همگانی بر ثبت‌نام، هویت فرد گزارش دهنده مشخص می‌شود و کد دریافت می‌گردد، ولی گزارش دهنده نمی‌تواند گزارش خود را پیگیری و رصد کند و این تعهد در اداره کل ارزیابی عملکرد وزارت آموزش‌وپرورش ایجاد شده که به‌صورت روزانه تمامی فرم‌ها و گزارش‌هایی که توسط اولیا ثبت و رصد می‌شود و از طریق استان و مناطق پیگیری می‌شود تا مشکل حل شود.
مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات در پایان گفت: البته ستاد‌های ثبت‌نام مستقر در هر منطقه و استان نیز برای مراجعه حضوری و دریافت شکایات اولیا آماده‌به‌خدمت است که توصیه می‌شود به دلیل شیوع بیماری کرونا از مراجعه حضوری به ستاد‌های ثبت‌نام خودداری شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف ۵۶۵ قلم لوازم خانگی فاقد مجوز در جوانرود
تاریخ فلسفه فقط فلسفه یونان نیست
اجرای طرح بهینه‌سازی مصرف انرژی در صنایع انرژی‌بر
چمران : درخصوص حریم دعوایی نداریم، منطقی صحبت می‌کنیم تا به نتیجه برسیم
دیدار مردمی رئیس کل دادگستری خوزستان با ۲۱۰  نفر از مراجعه‌کنندگان 
ترکیب تیم ملی هندبال ایران برای حضور در بازی‌های همبستگی اسلامی
راه اندازی ۱۱۴ پایگاه سوادآموزی در مدارس ابتدایی لرستان
درخواست تولیت آستان قدس رضوی برای جلوی از ساخت و ساز‌های نامتناسب در مشهد
همسر شهید سرلشکر فلاحی دار فانی را وداع گفت
بازگشت به زندگی آقایی ۷۱ ساله، پس از احیا موفق توسط پرسنل اورژانس شهری جاجرم
استاندار زنجان به‌عنوان پیشرو در ساماندهی امور جوانان
اجرای کامل برنامه پزشک خانواده در استان همدان
بدون اصلاحات بنیادی، دستیابی به تورم تک‌رقمی رؤیایی دست‌نیافتنی است
پایداری آب روستا‌های باوی با اجرای خط انتقال آب خام تاسیسات شهدای‌ام‌الغریب
آمادگی کامل آذربایجان‌غربی برای زمستان با ۶۷ راهدارخانه فعال
رونمایی از سامانه استعلامات قانون الزام
گرامیداشت ایام فاطمیه در دبیرستان معارف اسلامی صدرای مهریز
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
آتش‌سوزی محدود در بخش NICU بیمارستان کودکان بندرعباس
آمار طلاق در البرز در سه سال گذشته کاهش یافته است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)