• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۳۵۴۷
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۱
بین الملل » تحلیلی
بعد شیوع دوباره موج کرونا در آمریکا؛

ترامپ برای کاستی های گذشته ماسک می زند

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، برای نخستین بار اذعان کرد که کشورش با موج گسترده و نگران کننده شیوع ویروس کووید- ۱۹، مواجه است.

ترامپ برای کاستی های گذشته ماسک می زند به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛  به نقل از خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، برای نخستین بار اذعان کرد که کشورش با موج گسترده و نگران کننده شیوع ویروس کووید- ۱۹، مواجه است.
این اظهارات رئیس جمهور آمریکا، تنها چند ساعت بعد از آن انجام گرفت که کشور‌های عضو اتحادیه اروپا درباره برنامه بازیابی اقتصادی و رونق تولید و خدمات به ارزش ۷۵۰ میلیارد یورو در دوران پسا کرونا، به توافق رسیدند. اینکه اروپا چنین هزینه را برای دوران پسا کرونا تخصیص می‌دهد نشان دهنده وخامت اوضاع و شرایط کنونی حاکم بر اقتصاد کشور‌های عضو اتحادیه اروپاست. اما ترامپ تاکنون زیاد به مسئله کرونا اهمیت نمی‌داد و به همین علت مدیریت اش در این خصوص زیر سئوال بود.
تا اینکه به تازگی دونالد ترامپ در کاخ سفید گفت: ما از آمریکایی‌های جوان می‌خواهیم که به باشگاه‌های شلوغ و امکان پررفت و آمد نروند و به طور مرتب نیز دست‌ها خود را بشورند و شیوه نامه‌های بهداشتی و فاصله گذاری‌های اجتماعی را رعایت کنند.
وی گفت: اوضاع مطمئناً و متأسفانه قبل از بهتر شدن، بدتر خواهد شد. این در حالی است که مردم آمریکا از دونالد ترامپ به خاطر نوع مدیریتش بر این بیماری انتقاد می‌کنند. نتایج نظرسنجی که در این خصوص انجام گرفته است نشان می‌دهد، وی به همین علت تا حدودی محبوبیت خود را نزد مردم آمریکا از دست داده است.
در اروپا، در سحرگاه روز گذشته پس از گذشت بیش از چهار روز مذاکرات و رایزنی‌های فشرده، سخت و پرتنش، سران کشور‌ها و دولت‌های ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا سرانجام در مورد شرایط مبلغ ۷۵۰ میلیارد یورو برای کمک به اقتصاد خود، که عمده آن از طریق انتشار اوراق قرضه و بهادار تامین خواهد شد به توافق رسیدند.
براساس آخرین ارزیابی‌ها و آمار و ارقامی که خبرگزاری فرانسه با استناد به منابع رسمی به دست آورده است، از زمان شیوع بیماری ویروس کرونا ۲۰۱۹، (کووید-۱۹)، در ووهان چین در ۱۲ دسامبر سال ۲۰۱۹ تاکنون حدود ۶۱۰.۶۰۴ نفر در جهان جان خود را به علت ابتلا به آن از دست داده اند. بر اساس همین گزارش تاکنون ۱۴۷۳۶.۱۳۰ نفر نیز در سراسر جهان به ویروس جدید کرونا (کووید-‏‏۱۹) ‏ مبتلا شده اند.  

بعد از آنکه کشور‌های عضو اتحادیه اروپا درباره برنامه بازیابی اقتصادی و رونق تولید و خدمات به ارزش ۷۵۰ میلیارد یورو در دوران پسا کرونا، به توافق رسیدند. نشان دهنده وخامت اوضاع و شرایط کنونی حاکم بر اقتصاد کشور‌های عضو اتحادیه اروپاست. اما ترامپ که تا آن زمان زیاد به مسئله کرونا اهمیت نمی‌داد به همین علت مدیریت اش در این خصوص زیر سئوال بود.

بعد از آن انجام گرفت که کشور‌های عضو اتحادیه اروپا درباره برنامه بازیابی اقتصادی و رونق تولید و خدمات به ارزش ۷۵۰ میلیارد یورو در دوران پسا کرونا، به توافق رسیدند. اینکه اروپا چنین هزینه را برای دوران پسا کرونا تخصیص می‌دهد نشان دهنده وخامت اوضاع و شرایط کنونی حاکم بر اقتصاد کشور‌های عضو اتحادیه اروپاست. اما ترامپ تاکنون زیاد به مسئله کرونا اهمیت نمی‌داد و به همین علت مدیریت اش در این خصوص زیر سئوال بود.

در آمریکا، بیش از ۶۰، ۰۰۰ مورد جدید ابتلا به ویروس جدید کرونا (کووید-‏‏۱۹) تنها در ۲۴ ساعت گذشته برای هفتمین روز متوالی شناسایی شده اند.
همانطور که کارشناسان به ویژه آنتونی فائوچی، ایمونولوژیست مشهور آمریکایی تاکید می‌کنند اوضاع و شرایط اکنون به ویژه در ایالت‌های جنوبی مانند کالیفرنیا، فلوریدا و تگزاس نگران کننده است. در فلوریدا، از روز دوشنبه، تنها ۱۸ ٪ تخت‌های بخش مراقبت‌های ویژه در دسترس هستند.

حالا که حدود ۱۰۰ روز به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باقی مانده است و نتایج نظرسنجی‌های انجام گرفته نشان می‌دهد که جو بایدن نامزد دموکرات در این انتخابات از ترامپ جلوتر است، وی تلاش می‌کند ابتکار عمل را در این خصوص به دست گیرد
.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
لرستان غرق در شادی و سرور ولادت حضرت علی (ع)
پیش بینی افزایش موقت دمای هوا در خراسان شمالی
پاسخ مردم یاسوج به ادعاهای ترامپ
پیام مداخله‌جویانه آمریکا نسخه‌ای برای نا امنی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های ولادت امیرالمومنین علی(ع) در سمنان
یادی از شهید سلیمانی و ۲۳ شهید گچساران
واکنش هنرمندان و فعالان فضای مجازی به شهادت مرزبان کهگیلویه و بویراحمدی
خبرهای کوتاه کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه و بویراحمد سراسر جشن و شادی برای میلاد مولود کعبه
همایش نه به شکار در دورود لرستان
آغاز عملیات حفاری با هدف توسعه میدان گازی مختار
شناسایی عوامل حریق عمدی کیوسک پلیس خاش
اعتکاف فرصتی برای خلوت با خدا
حل مشکل صادرات انار و اولویت دهی به بازار گل نرگس با فناوری پیشرفته
۳۴ مسجد میزبان معتکفان کهگیلویه ای
درخشش ورزشکار بروجنی در رقابت‌های وزنه برداری
تأکید بر حذف موانع تولید و حضور در بازارهای منطقه‌ای
خواب های آشفته دشمنان برای مردم ایران
مدارس ابتدایی طالقان و آسارا غیر حضوری شد
معرفی برترین‌های لیگ دو‌های صحرانوردی کارگران خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
کاهش دما در استان کرمان
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
حمله به ونزوئلا نشانه ضعف آمریکا
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
آماده سازی میدان امام خمینی تهران برای برگزاری نمایش بزرگ میدانی فاتح خیبر
اهداء ۸۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان کم برخوردار
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
بازداشت شهردار آبادان  (۳ نظر)
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو  (۲ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۱ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۱ نظر)
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
پخش مستند «مهر»، از شبکه افق  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
هفته ۱۸ فوتبال سری آ ایتالیا؛ میلان به دنبال بازگشت به صدر  (۱ نظر)
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای کاهش ترافیک هشتگرد  (۱ نظر)
نهضت توسعه عدالت آموزشی، جریان زنده ایثار و امید در کشور  (۱ نظر)
نجات یک خانواده از دل برف و کولاک کندوان  (۱ نظر)