• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۴۱۰۳
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۷
بین الملل » غرب آسیا
القدس العربی نوشت،

امارات؛ به دنبال نابودی رویا‌های ملت فلسطین

یک روزنامه فرامنطقه ای نوشت، اقدامات امارات به منزله همدستی شرورانه ضد ملت فلسطین و نشان دهنده نزدیکی بین سران ابوظبی و تل آویو است که هدف از آن نابودی رویا‌های ملت فلسطین است.

  امارات به دنبال نابودی رویا‌های ملت فلسطین استبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ پایگاه اینترنتی روزنامه القدس العربی چاپ لندن روز جمعه در گزارشی  نوشت: در حالیکه تماس‌ها بین رهبران جنبش فتح و حماس برای توافق بر سر جزئی‌ترین مسائل مربوط به موفقیت همایش (نشست مجازی) وحدت بخش مشترک با مشارکت طرف‌های بین المللی در نوار غزه ادامه دارد، "جبریل الرجوب" دبیر کمیته مرکزی جنبش «فتح» دولت امارات را به تلاش برای تخریب رابطه و مصالحه مورد انتظار بین فتح و حماس برای مقابله با «معامله قرن» و طرح‌های الحاق اراضی کرانه غربی اشغالی متهم کرد.
الرجوب روز گذشته اعلام کرد یکی از کشور‌های عربی حوزه خلیج فارس از فضای مثبت بین جنبش‌های «فتح» و «حماس» که اعلام کردند به اتفاق هم با طرح‌های رژیم اسرائیل اشغالگر مقابله می‌کنند، خشمگین است.
دبیر کمیته مرکزی جنبش «فتح» گفت: «یک فروند هواپیمای مسافری متعلق به یکی از دولت‌های عربی (امارات) اخیرا به بهانه ارسال کمک‌های پزشکی برای فلسطینی‌ها در فرودگاه بن گورین فرود آمد. این کشور از ایجاد فضای مثبت بین فتح و حماس خشمگین است و برای به شکست کشاندن این تلاش‌ها فعالیت می‌کند».
وی تاکید کرد نزدیک شدن دو جنبش به یک هدف راهبردی تبدیل شد و دیدار با "صالح العاروی" نائب رئیس دفتر سیاسی حماس به منزله آغاز واقعی برای تحقق این هدف برای مقابله طرح «الحاق» به شمار می‌رود.
الرجوب افزود سران سابق و کنونی برخی کشور‌ها از جمله جیمی کارتر رئیس جمهور اسبق آمریکا، سیریل رامافوسا رئیس جمهور آفریقای جنوبی، ماهاتیر محمد نخست وزیر سابق مالزی، و غیر آن‌ها در همایش ملی که قرار است تا چند روز آینده در نوار غزه از طریق ویدیو کنفرانس برگزار شود، شرکت خواهند کرد.
در همین زمینه "إیاد نصر"، سخنگوی جنبش فتح به «القدس العربی» گفت «تلاش‌های به عمل آمده بین جنبش فتح و حماس ادامه دارد تا همه تدابیری که باید اتخاذ شود، تعیین گردد و همایش ملی بزرگی برگزار شود که بیانگر خشم و مخالفت یکپارچه با طرح الحاق و معامله قرن باشد».
القدس العربی در همین زمینه در سرمقاله خود آورده است در عمل جنبش‌های «فتح» و «حماس» با وجود خطرات بزرگی که در کمین آن‌ها نشسته است به «مصالحه» مطلوب نزدیک نشدند و تمامی آنچه درباره آن توافق کردند برگزاری همین همایش سیاسی دو جنبش در غزه است و این امر با اینکه یک رویداد کوچک است، اما گامی در مسیر تحقق آرزوی فسلطینیهاست که به نزدیک شدن رهبران سیاسی شان به یکدیگر چشم دوخته اند تا زمینه برای اجرایی شدن راهبرد‌های مقابله با رژیم صهیونیستی فراهم گردد.
دو طرف «فتح» و «حماس» که سیاست و جغرافیا از ۱۳ سال قبل آن‌ها را از هم جدا کرد نیاز به حمایت عربی و جهانی دارند تا برخی از موانع را از سر راه خود کنار بزنند. این دو جنبش می‌دانند که اسرائیل هر چه در توان دارد تلاش می‌کند مانع نزدیک شدن این دو جنبش به یکدیگر شود و اجازه ندهد این مصالحه محقق گردد. اسرائیل موانع علنی و پنهانی برای جلوگیری از تحقق این نزدیکی ایجاد می‌کند.
القدس العربی در ادامه نوشت، برای محاسبه کار‌هایی که امارات انجام می‌دهد نیازی نیست که دانشمند علم ریاضیات باشیم. اقدامات امارات در عمل به نفع تلاش‌های ستیزه جویانه اسرائیل است و کار‌های علنی و پنهانی آن به منزله همدستی پست و شرورانه ضد ملت فلسطین و نشان دهنده نزدیکی بین سران سیاسی ابوظبی و تل آویو است که هدف از آن تخریب نزدیکی رهبران سیاسی فتح و حماس به یکدیگر و همچنین ویرانی رویا‌های ملت فلسطین برای تشکیل کشور مستقل فلسطینی است که نه تحت سلطه اشغالگر نژاد پرست و نه تابع استبداد عربی باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهار آتش‌سوزی تالار الماس شرق آستانه‌اشرفیه
تخریب بیش از ۱۰۰ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در منطقه کرشت پردیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کسب رتبه دوم عمرانی آذربایجان شرقی حاصل تعامل دستگاه‌های اجرایی
جرم انگاری اعتراض به نسل کشی در انگلیس
رونق خرید کالا‌های دست دوم برای هدیه کریسمس
اجبار به غنی‌سازی صفر مذاکره محسوب نمی‌شود
افزایش معافیت مالیاتی تا سقف ۴۰ میلیون تومان
اسناد جدید پرونده اپستین ترامپ را بیشتر تحت تاثیر قرار می‌دهد
حبس هشتاد هزار مهاجر در انبار‌های اداره مهاجرت آمریکا
ترامپ تهدید کرد مجوز پخش شبکه‌های تلویزیونی بزرگ را لغو می‌کند
احتمال تعطیلی تنها کارخانه تولید بالگرد در انگلیس
پیش بینی بارش های پراکنده برف در ارتفاعات شرقی سمنان
برگزاری محفل انس با قرآن دانش آموزان کیش در مسجد امام حسن (ع)
صنایع دریایی بدون سفارش ساخت
بسته خبر‌های کوتاه سوم دی ۱۴۰۴
نام‌نویسی داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی شهر از ۲۱ دی
حضور موفق بخش خصوصی در صنعت فضایی
پیروزی تیم فوتسال مس سونگون مقابل عرشیا شهر قدس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در سال ۱۴۰۵
بارش برف و باران در غرب کشور، امروز ۳ دی ماه
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
اعمال لیلة الرغائب یا شب آرزو‌ها
وضع ورود گردشگران به کشور به شرایط عادی رسیده است
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳ دی
بخشنامه جدید فروش محصولات سایپا ویژه خودرو فرسوده
توافق جدید ایران و آذربایجان برای کاهش ترافیک کامیون‌ها در مرز آستارا
قوه قضائیه آماده برخورد با متخلفان حوزه تنظیم بازار و احتکار
حریفان احتمالی ایران پیش از جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶
محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی در پایان هفته
پاسخ کوبنده ایران به غربیها: «غنی سازی صفر» درکار نیست
قهرمان جوجیتسو ایران درگذشت
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)