• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۴۴۷۳
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۹
صفحه نخست » عمومی

راهی برای مقابله با دلالان نداریم!

حضور پر رنگ دلالان در شهر‌های جدید تهران از جمله پرند و پردیس اجازه نفس کشیدن به متقاضیان را نمی‌دهد و همواره در این شهر‌ها شاهد دیوار‌ه ای از دلالان هستیم.

به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سیما؛ موضوع مسکن مهر و حضور دلالان این روز‌ها در بسیاری از شهر‌های جدید از جمله پردیس، پرند و هشتگرد بسیار داغ شده به طوری که دلالان اجازه نمی‌دهند که خریداران و فروشندگان مسکن مهر نفس راحتی بکشند این در حالی است که همواره اعلام می‌شود که سعی داریم با استفاده از اقدامات لازم بتوانیم بساط این دلالان را بر چینیم، اما به نظر می‌رسد که دلالان در این روز‌ها بسیار قوی‌تر از مسئولان و دستگاه‌ها شده اند و حاضر نیستند که به راحتی از این شغل پر درآمد پا پس بکشد.
سلیم عبدی مدیر طرح فاز ۱۱ پردیس با اشاره به اینکه دلالی مدت زمان بسیاری است که در شهر پردیس مرسوم شده و البته مزاحمت‌های بسیار زیادی را ایجاد کرده است، می‌گوید: بسیاری از دلالان خودسرانه وارد این بخش شده و باعث ایجاد مزاحمت‌های بسیار زیادی برای متقاضیان از جمله خریداران و فروشندگان مسکن مهر شده و سعی می‌کنند این واحد‌ها را از چنگ آن‌ها در بیاورند.

عبدی با اشاره به اینکه هر هفته جمعه بازدید‌هایی برای متقاضیان جهت مشاهده آخرین وضعیت واحد‌های مسکن مهر برگزار می‌کنیم، گفته: این دلالان از این فرصت استفاده کرده و همراه متقاضیان برای بازدید به این روز‌ها مراجعه می‌کنند در نتیجه در همان طول زمان بازدید سعی دارند با گفتن حرف‌های نا امیدکننده از جمله که "این واحد‌ها تا چند سال آینده به اتمام نمی‌رسد" و یا اینکه "قیمت ساخت آن‌ها بسیار افزایش می‌یابد" سعی می‌کنند متقاضیان را برای فروش واحد‌های خود ترغیب کنند.

او تصریح کرد: هم اکنون شرکت عمران ۱۲۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان جهت آماده سازی واحد مسکونی یارانه دولتی پرداخت می‌کند این در حالی است که آورده متقاضیان تنها ۳۸ میلیون تومان است و با تسهیلات ۴۰ میلیون تومانی می‌توانند واحد‌های خود را دریافت کنند.

مجری طرح فاز ۱۱ پردیس تاکید کرد: ساخت هر واحد برای ما بسیار گران تمام می‌شود و تنها هدف ما آن است که این واحد‌ها به دست متقاضیان واقعی برسد، اما متاسفانه دلالان و سوداگران از این فرصت‌ها استفاده کرده و با ایجاد مزاحمت‌های بسیار زیاد سعی می‌کنند واحد‌ها را از آن خود کنند.

راهی برای مقابله با دلالان نداریم!
عبدی با اشاره به اینکه ما هیچ ابزاری برای جلوگیری از حضور دلالان نداریم، ادامه داد: هر هفته با برگزاری بازدید سعی می‌کنیم متقاضیان از آخرین وضعیت پیشرفت امکانات خود آگاه کنیم، اما متاسفانه این دلالان با حرف‌های ناامیدکننده متقاضیان را مجبور به فروش می‌کنند.

او با بیان اینکه بیش از ۳۴۰ دستگاه ماشین آلات سنگین در سایت ها فعال هستند و دو هزار نفر هم نیرو در این حوزه فعال دارند، گفت:  فاز ۱۱ پردیس پیشرفت بسیار خوبی دارد و تا پایان سال بخش عمده‌ای از این واحدها به متقاضیان تحویل داده می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایمن‌سازی نقاط پرتگاهی محور کاج–جونقان
ضرورت واگذاری اختیارات ویژه به استان‌های مرزی برای واردات نهاده های دامی
آغاز طراحی نقاشی دیواری بلند در مسیر ساحلی غربی اهواز
پیش‌بینی کاهش ۳۰ درصدی بارش پاییزی در کردستان
واژگونی و حریق سواری پژو حامل سوخت قاچاق در محور گناباد - قائن
دوری و دوستی قرص آهن و کلسیم
آزادراه تهران-کرج امشب مسدود می‌شود
گرامی داشت یاد و خاطره ۱۶۷ شهید شهرستان باروق
انتشار کتاب ریحانه سادات به خط بریل
برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی در ۵۶۰۰ مدرسه
افزایش تعرفه خدمات دامپزشکی
امکان استعلام اصالت کالای استاندارد از طریق سامانه پیامکی
کشف بیش از ۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در شهرستان بجستان
برد آبی پوشان گرمسار مقابل تیم شاهین آمل 
امدادرسانی به مصدومان واژگونی خودروی سواری پراید
معرفی فرمانده جدید مرکز آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم رشت
هنرنمایی دانش آموزان مدرسه روستای یزدکان خوی درجشنواره غذا‌های سنتی
هفدهمین جشنواره «نخستین واژه آب» در استان اردبیل آغاز شد
راه یابی فیلم «تولد» از مشهد به جشنواره بین المللی نیویورک
انگلیس پشت پرده اجلاس منامه بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
نشست سران قوا برگزار شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)