• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۴۵۲۸
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۲
سیاسی » دولت
آقای روحانی در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا:

باید در برابر تخلفات مبارزه با کرونا قاطع بایستیم

رییس جمهور گفت: اساسا بیماری کرونا ناشناخته است و ما هر چه جلوتر می‌رویم به نکات جدیدی می‌رسیم بنابراین باید بلندمدت فکر و برنامه ریزی کنیم و در برابر تخلفات قاطعانه بایستیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما آقای روحانی در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: خوشبختانه خبر خوشی در این جلسه گزارش شده که در برخی استان‌ها با تلاش کادر پزشکی، مسئولان و بیشتر از همه همراهی و حمایت مردم توانستیم از پیک عبور کنیم.
وی اضافه کرد: البته در برخی استان‌ها متاسفانه در مسیر پیک هستیم و باید مواظبت کنیم.

هم عزاداری حسینی و هم توجه به دستورالعمل‌های بهداشتی مهم است
رئیس جمهور تاکیدکرد: عزاداری برای حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) و توجه به موازین بهداشتی در ماه محرم، مانع الجمع نیست هم باید سوگواری آن حضرت را پاس بداریم و هم اصول بهداشتی را رعایت کنیم.
آقای روحانی در ادامه اظهاراتش درجلسه ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: زندگی ما ایرانیان، شیعیان و مسلمانان با عشق به امام حسین (ع) عجین شده و با همه مسائل متفاوت است.
وی افزود: فرهنگ عاشورا، محرم و عشق به اباعبدالله الحسین (ع) و سوگواری برای آن حضرت مسئله مهمی است که از کودکی و در طول تاریخ همواره به آن پایبند بوده ایم.
آقای روحانی گفت: البته در دیگر کشور‌های اسلامی به ویژه همسایگان برای امام حسین (ع) عزاداری می‌کنند، اما ایرانیان همواره توجه ویژه به اهل بیت عصمت و طهارت (ع) بخصوص امام حسین (ع) داشته و دارند.
رئیس جمهور افزود: طبق روایات، علاوه بر عزاداری برای همه بزرگان اعم از پیامبر (ص) و ائمه هدی (ع) تاکید ویژه‌ای بر عزاداری برای امام حسین (ع) شده است و زیارت بارگاه مقدس آن امام هدی نیز جایگاه ویژه‌ای دارد.
وی اضافه کرد: البته زیارت آستان مطهر همه ائمه (ع) جایگاه بلندی دارد، اما عشق به امام حسین (ع)، چیز دیگری است و در عمق جان ما قرار دارد.
آقای روحانی گفت: زمانی در جامعه بحث بود که سلامت یا اقتصاد؟ سلامت یا معیشت؟ نان یا جان؟ اما روشن شد که این فکر غلطی است و جان و نان و سلامت و معیشت هر دو باید باشند و مردم به خوبی ثابت کردند که این دو باید کنار هم باشد.
رئیس جمهور تاکید کرد: اکنون این بحث مطرح است که عزاداری یا سلامت؟ خیر؛ هر دو مهم است هم عزاداری برای امام حسین (ع) و هم توجه به دستورالعمل‌های بهداشتی.
وی سوگواری برای امام حسین (ع) را فرهنگ بلندی دانست که در طول تاریخ به ویژه در پیروزی انقلاب، دفاع مقدس و هر جا پیروزی بوده مرهون این فرهنگ و عشق به سید الشهدا (ع) بوده ایم.
آقای روحانی گفت: اخلاق، تعاون و ارزش‌ها ناشی از عشق به امام حسین (ع) است و اگر ملتی مقاوم داریم که از امریکا نمی‌ترسد مربوط به فرهنگ حسینی است اگر ملت قوی و استواری در برابر دشمنان داریم ناشی از این فرهنگ است.
رئیس جمهور بار دیگر تاکید کرد: سوگواری حتماً انجام می‌شود و جلوگیری از شیوع کرونا هم قطعاً مد نظر است؛ هر دو باید باشد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی گفت: ما ماه مبارک رمضان و شب‌های احیاء را هم تجربه کردیم عده‌ای با رعایت فاصله اجتماعی به مساجد رفتند عده‌ای درخیابان‌ها حضور یافتند، عده‌ای در فضای مجازی و عده‌ای از طریق رسانه ملی مناسک شب‌های قدر را به جا آوردند.
آقای روحانی افزود: ماه مبارک رمضان تمام شد و هیچ کس نگفت که اعمال عبادی آن ماه سبب شیوع بیماری شده است البته پس از آن، تعطیلات و رفتن در اجتماعاتی مانند عروسی‌ها ممکن است سبب همه گیری شده باشد.
رئیس جمهور اضافه کرد: پس از ماه مبارک رمضان و شب‌های احیا، حتی معاندان هم نتوانستند بگویند که اعمال عبادی آن ماه مبارک سبب همه گیری بیماری شده است اکنون هم باید به نحوی عمل کنیم که حتی معاندان نتوانند چنین ادعایی کنند.
وی بار دیگر تاکید کرد: عزاداری برای امام حسین (ع) در همه جا و در همه مناطق کشور باید انجام شود، اما با حفظ فاصله گذاری، ضدعفونی کردن اماکن و تراکم کمتر و دستورالعمل‌های بهداشتی نیز را حتما باید رعایت کنیم.
آقای روحانی گفت: مدت عزاداری هم در اختیار خودمان است، اما اگر طولانی شدن مدت عزاداری ممکن است ما را در مسیر شیوع بیماری قرار دهد لازم نیست سه چهار ساعت باشد می‌تواند یک و نیم تا دو ساعت انجام شود.
رئیس جمهور افزود: البته روز‌هایی مانند تاسوعا و عاشورای حسینی در ماه محرم و اربعین حسینی در ماه صفر، روز‌های ویژه است.
 
عزاداری محرم با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی
رییس جمهور گفت: عزاداری محرم امسال باید با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی الگویی برای شیعیان دیگر نقاط دنیا باشد.
آقای روحانی در ادامه سخنانش در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: مراسم عزاداری حسینی با شکوه و عظمت مانند سال‌های گذشته برگزار خواهد شد، اما استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری و عدم تجمع در مکان‌های برگزاری مراسم جزو این شکوه به شمار می‌رود.
وی اضافه کرد: شکوه و جلال و عظمت را با رعایت دستور العمل‌های بهداشتی نشان خواهیم داد و ایران باید الگویی برای سایر کشور‌های مسلمان و شیعیان باشد. الگویی که باید همگان از آن تبعیت کنند و به بهترین شکل آن را انجام دهیم.
رییس جمهور گفت: تلاش‌هایی خوبی بین دستگاه‌های اجرایی از جمله حوزه‌های علمیه، سازمان تبلیغات اسلامی، وزارت کشور و وزارت بهداشت و درمان در این باره صورت گرفته است.
وی افزود: افراد درباره نذورات هم رعایت بهداشت را داشته باشند حتی می‌توانند نذورات خود را به صورت خشک به افراد نیازمند برسانند و از پهن کردن سفره خودداری و در بسته بندی‌های بهداشتی، نذورات خود را ارائه کنند.
آقای روحانی ادامه داد: کسی نمی‌تواند بین دین و علم فاصله ایجاد کند، علم و دین از هم جدایی ندارد و هر دو در کنار هم قرار دارند و فضای محرم امسال کاملا حسینی و با شور اباعبدالله الحسین (ع) خواهد بود.
رییس جمهور گفت: از تمام متولیان امر از جمله علماء، فضلاء، مراجع، مداحان که متولی فرهنگ، تبلیغات، یا تکایا و مساجد هستند درخواست دارم با همراهی یکدیگر و در چارچوب اصول دین مبین اسلام و حفظ سلامتی مراسم عزاداری را برگزار کنند.
آقای روحانی افزود: می‌خواهیم هم در این مراسم شرکت کنیم و هم به عنوان یک عزادار امام حسین (ع) دیگران را به این بیماری مبتلا نکنیم، این چیزی است که هم دین، هم علم وهم امام حسین (ع) از ما می‌خواهد، مراقب سالمندان باشیم به خصوص افرادی که دارای بیماری‌های زمینه‌ای هستند.
وی گفت: خداوند عزای افرادی را که دچار بیماری هستند و امکان حضور در مراسم را ندارند قبول می‌کند و حتما از طریق تلویزیون و فضای مجازی می‌توانند مراسم باشکوه را ببینند و به دعا و نیایش بپردازند. خداوند انشاء الله تمام عزاداری‌های ما را قبول کند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ادعای معاون ترامپ درباره تحقق اهداف آمریکا در جنگ علیه ایران
ادعای ترامپ: ایران بازار جدید است!
پیام عراقچی: شهادت سیدالشهدای انقلاب را نمی‌بخشیم
ابراز تمایل کانادا به بازگشایی سفارتخانه‌هایش در ایران و ونزوئلا
تطبیق جنگ ۱۲ روزه با جنگ احزاب و تأکید بر ناکامی دشمن
هشدار درباره تشدید جنگ ترکیبی و عملیات روانی آمریکا و رژیم صهیونی
استارت‌آپ میلیارد دلاری ایرانی‌تبارها برای شکستن انحصار هوش مصنوعی
آمادگی ناتو، برای رویارویی با روسیه
مجوز مجلس دانمارک به اعزام نیرو و تجهیزات به تنگه هرمز
رضا کلهر طلا گرفت؛ هستی ولی نژاد به نشان نقره رسید
نباید از اقدام ایران بدفهمی شود
عبور اکوادور از سد آلمان؛ صعود سه تیم از گروه E
۱۳ اسیر از زندان‌های رژیم صهیونیستی آزاد شدند
برتری مجارستان مقابل ایران در هندبال ساحلی قهرمانی جهان
حماس: اشغالگران، نسل‌کشی در غزه را با محاصره و کشتار ادامه می‌دهند
مراسم عزاداری شام غریبان حسینی در جوار محل شهادت قائد شهید
سکوت یک دقیقه ای تیم اسپانیا برای قربانیان زلزله ونزوئلا
درگیری رزمندگان مقاومت و نظامیان صهیونیست در جنوب لبنان
رژیم صهیونیستی باز هم آتش بس در لبنان را نقض کرد
سازمان بین‌المللی دریانوردی تخلیه کشتی‌ها از تنگه هرمز را متوقف کرد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
با متخلفان آزمون سمپاد برخورد شود
ورود سامانه بارشی به مازندران از شنبه شب
ظرفیت ۶۸هزار نفری کاردانی به کارشناسی ؛ جمعه آخرین روز مهلت ثبت نام
لفاظی وزیر جنگ رژیم صهیونیستی درباره ایران
حضور رئیس جمهور در جمع عزاداران عاشورای حسینی در تبریز
ورود ۲ دستگاه اتوبوس‌مدرن شهری به ناوگان اتوبوسرانی مشهد
برگزاری آیین شمع پایلاما در تبریز
اعمال روز عاشورا
واکنش قاطع قالیباف به دروغ الزام واردات محصولات آمریکایی
تازه ترین اثر حسن روح الامین منتشر شد
درگیری لفظی ترامپ با سناتور آمریکایی بر سر ایران
دولت برای رفع مشکلات معیشتی تلاش خواهد کرد
هرگونه تهدید علیه ایران بی‌پاسخ نخواهد ماند
سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز تنها از مسیر‌های اعلامی ایران ممکن است
آئین نخل‌گردانی محرم در روز عاشورای حسینی ۱۴۰۵ _ استان البرز
اختلال در ۲ بانک تجارت و ملی ادامه دارد  (۱۶ نظر)
اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب رفع می‌شود  (۳ نظر)
با متخلفان آزمون سمپاد برخورد شود  (۳ نظر)
شهرستان باوی صاحب بزرگترین شهرک صنعتی شمال خوزستان می‌شود  (۱ نظر)
رده بندی فیفا، بازگشت ایران به رده ۲۲  (۱ نظر)
یادگیری رایگان هنرهای سنتی؛ ثبت‌نام دوره‌های تابستانی در شیراز آغاز شد  (۱ نظر)
ورود کاروان نظامی رژیم صهیونیستی به خاک سوریه  (۱ نظر)
واکنش قاطع قالیباف به دروغ الزام واردات محصولات آمریکایی  (۱ نظر)
ماندگاری هوای گرم در اغلب مناطق خراسان رضوی تا پایان هفته  (۱ نظر)
سنای آمریکا به پایان جنگ با ایران رأی داد  (۱ نظر)
مجوز‌های بی‌ضابطه صنفی، علت ترافیک تبریز  (۱ نظر)
روز تاسوعا در کربلا چه گذشت؟  (۱ نظر)
اعتراض کتبی وزارت صمت به افزایش قیمت محصولات ایران خودرو  (۱ نظر)
ایران برای گسترش همکاری‌ها با هند آماده است  (۱ نظر)
ایمن سازی مسیر‌های اربعین در همدان  (۱ نظر)