• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۵۱۹۸
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۷
بین الملل » غرب آسیا
ادامه واکنش ها به اقدام تروریستی آمریکا

سفیر سوریه در لبنان: نتایج تعرض به هواپیمای ماهان دامن برنامه ریزان آن را گرفت

علی عبد الکریم علی سفیر سوریه در لبنان گفت آمریکایی‌ها قصد داشتند سامانه دفاع هوایی سوریه را فریب دهند تا به هواپیمای مسافربری شلیک کند ولی رادار‌های ارتش سوریه فریب این بازی را نخورد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از العالم، علی عبد الکریم علی سفیر سوریه در لبنان با اشاره به اینکه سامانه پدافند هوایی ارتش سوریه فریب بازی آمریکا برای هدف قرار دادن هواپیمای ماهان را نخورد، تأکید کرد: نتایج این بازی پلید و خطرناک، دامن برنامه ریزان آن را گرفت.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
آمریکایی‌ها در گذشته نیز با به شهادت رساندن شهید قاسم سلیمانی و شهید المهندس که اقدامی مخالف با قوانین بین المللی و نقض حاکمیت عراق بود، مرتکب اقدامات مشابه (با تعرض با هواپیمای ماهان) شده اند.
"علی عبدالکریم علی" در مصاحبه اختصاصی با این شبکه در واکنش به حادثه تعرض جنگنده‌های آمریکایی به هواپیمای ماهان در حریم هوایی سوریه و ارزیابی دمشق از این حادثه گفت: از آمریکا همیشه انتظار ارعاب، هراس افکنی و اغتشاش می‌رود و ما در حال حاضر و در گذشته به دیده اعتماد و اطمینان به سیاست آمریکایی‌ها نگاه نمی‌کنیم و نکرده ایم و در آینده نیز قطعا چنین خواهد بود. آمریکایی‌ها در گذشته نیز با به شهادت رساندن شهید قاسم سلیمانی و شهید المهندس که اقدامی مخالف با قوانین بین المللی و نقض حاکمیت عراق بود، مرتکب اقدامات مشابه (با تعرض با هواپیمای ماهان) شده اند. اینکه دولت یا سازمان اطلاعات آمریکا مرتکب نقض حاکمیت عراق و تهدید زندگی غیرنظامیان شده باشد، هنوز معلوم نیست، ولی الحمدلله مسافران از این حادثه نجات یافتند.
اقدام اخیر بیانگر سردرگمی آمریکایی‌ها است آمریکایی‌ها قصد داشتند سامانه دفاع هوایی سوریه را برای هدف قرار دادن هواپیمای مسافربری ایران فریب دهند تا به سوی هوایپمای متخاصم شلیک کند و هواپیمای ایرانی را هدف قرار دهد، ولی سامانه دفاع هوایی و ردار‌های ارتش سوریه فریب این بازی را نخورد.
سفیر سوریه افزود: کارنامه آمریکا مملو از تخلف و نقض قوانین و کرامت کشور‌ها است. این حادثه اولین حادثه نیست و آخرین آن نیز نخواهد بود. آمریکایی‌ها در تجاوز به خاک سوریه و مواضع و رادار‌های ارتش سوریه، حضور ایران را بهانه این حملات قرار می‌دهند. تجاوزات آمریکا و اسرائیل ادامه دارد و چیز غافلگیر کننده‌ای نیست و جای تعجب ندارد، اما به نظرم اقدام اخیر بیانگر سردرگمی آمریکایی‌ها است چرا که این اقدام حمله به هواپیمایی بود که معلوم بود غیرنظامی است. آمریکایی‌ها قصد داشتند سامانه دفاع هوایی سوریه را برای هدف قرار دادن هواپیمای مسافربری ایران فریب دهند تا به سوی هوایپمای متخاصم شلیک کند و هواپیمای ایرانی را هدف قرار دهد,، ولی سامانه دفاع هوایی و رادار‌های ارتش سوریه فریب این بازی را نخورد. نتایج این بازی پلید و خطرناک به برنامه ریزان آن بازگشت. تاکنون مشخص شده است جنگنده‌های متجاوز آمریکایی بوده اند، اما چه آمریکایی باشند چه اسرائیلی، هر دو در یک خان قرار می‌گیرند.
هدف جنگ اقتصادی علیه سوریه، ارعاب مردم سوریه و گرسنه کردن آنان از یک سو و تحت تأثیر قرار دادن متحدان ما از سوی دیگر است.
وی در ادامه تصریح کرد: سوریه در طول ۹ سال گذشته با جنگی بسیار خطرناک، پیچیده و وحشیانه با عناوینی مختلف مواجه بوده است. این جنگ خطرناک و تحمیلی با مقاومت و پایداری مردم سوریه و متحدان آن شکست خورده و ناکام مانده است. هدف جنگ اقتصادی علیه سوریه، ارعاب مردم سوریه و گرسنه کردن آنان از یک سو و تحت تأثیر قرار دادن متحدان ما از سوی دیگر است. مقابله با جنگ اقتصادی به دیدگاه و خوانش عمیق نیاز دارد و این همان چیزی است که سوریه، عراق، ایران و همه متحدان از جمله و روسیه و چین نیز از آن اطلاع دارند.

فشار‌های خارجی تحمیل شده بر دولت لبنان در نهایت منجر به تکامل و هماهنگی بیشتر بین دمشق و بیروت خواهد شد.
سفیر سوریه با اشاره به قانون ظالمانه سزار هم گفت: هدف آمریکا این است که به دولت و مردم لبنان این گونه القا کند که هدف این قانون تضعیف زیرساخت‌های دفاعی سوریه است. ما برای شکست این قانون و باطل کردن کارآمدی آن به موضع متحد نیاز داریم. قانون سزار همه مردم سوریه و آوارگان سوریه را در عراق، اردن و لبنان هدف قرار می‌دهد. باید به همه توافقنامه‌های بین لبنان و سوریه عمل کرد و به تصمیمات و اقدامات آمریکا هیچ توجهی نکنیم. صدا‌هایی که خواستار قطع روابط لبنان و سوریه است، نمی‌تواند تأثیر زیادی بر این روابط بگذارد. فشار‌های خارجی تحمیل شده بر دولت لبنان در نهایت منجر به تکامل و هماهنگی بیشتر بین دمشق و بیروت خواهد شد. سوریه همه طیف‌ها و جریان‌های لبنان را برادر خود می‌داند.
وی در پایان درباره موضوع آوارگان سوری در لبنان گفت: برخی طرف‌ها خواهان این هستند که آوارگان سوریه را از بازگشت به کشورشان منصرف کنند و اوضاع داخلی سوریه را برای آنان نادرست جلوه می‌دهند، ولی همه آوارگان سوری در همه مکان هایی که حضور دارند زندگی دشواری دارند و خواهان بازگشت به وطن خود هستند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور تیم‌های خراسان رضوی در مرحله دوم لیگ نوجوانان بسکتبال کشور
پیش‌بینی تولید ۷ میلیون تن کنسانتره مس در اردبیل
توقیف ۱۴ دستگاه خودروی شوتی در هرمزگان
زنجان میزبان اردوی انتخابی تیم ملی فوتبال دختران کشور
انتقال آب از جنوب به تهران را تکذیب شد
سمنان میزبان پیکر مطهر شهدای گمنام در ایام فاطمیه
اعلام پایان تب برفکی؛ به زودی
آغاز به کار سی و هفتمین جشنواره تئاتر استانی چهارمحال و بختیاری
زنجان پرچمدار تحول در آموزش و تربیت ملی
تشکیل شورای راهبری ثبت معاملات املاک در لرستان
کنگره ملی ۷ هزار شهید استان ، سال ۱۴۰۶ در کرمان
وزیر راه: چند پروژه ملی تا پایان سال افتتاح می‌شود
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
پیشگیری از دیابت باید از دوران کودکی آغاز شود
از رفع نقاط حادثه خیز در جاد‌ها برون شهری تا نصب سرعت کاه در معابر درون شهری و روستایی
شناسایی ۱۵۰ هزار ویلای پرمصرف گاز در مازندران
اجرای طرح پایش ایمنی در واحد‌های صنعتی شاهین شهر و میمه
۵ میراث ناملموس البرز در فهرست ملی به ثبت رسید
ورود دومین محموله تجهیزات کارخانه طلای خونیک به خراسان جنوبی
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)