• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۵۹۰۹
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۹
ورزشی » فوتبال و فوتسال
قرنطینه تمام شد، از فردا با تیم تمرین می کنم؛

بیرانوند: دوست داشتم در جشن قهرمانی پرسپولیس شرکت می کردم

دروازه بان ایرانی تیم رویال آنتورپ بلژیک گفت: قهرمانی را به همه پرسپولیسی ها تبریک می گویم، خیلی دوست داشتم در جشن قهرمانی حاضر بودم.

بیرانوند: دوست داشتم در جشن قهرمانی پرسپولیس شرکت می کردمعلیرضا بیرانوند در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما در خصوص شرایط خودش در بلژیک گفت: خدا را شکر دوران قرنطینه و تست های پزشکی تمام شد و از فردا می توانم در تمرینات گروهی تیم شرکت کنم. امیدوارم نماینده شایسته ای برای فوتبال ایران در تیم آنتورپ باشم و بتوانم برای کشورم افتخار آفرینی کنم.

وی ادامه داد: تیم ما شنبه هفته آینده در فینال جام حذفی بلژیک به مصاف کلوب بروخه می رود و در صورتی که در فینال حریف را شکست دهیم، تیم ما مستقیم به مرحله گروهی لیگ اروپا راه خواهد یافت در غیر اینصورت باید در مرحله پلی آف این رقابتها حاضر شویم.

بیرانوند در پاسخ به این سوال که آیا می تواند در این بازی برای تیمش به میدان برود یا خیر؟ گفت: متاسفانه در این بازی تیم ما نمی تواند از بازیکنان جدیدش استفاده کند اما امیدوارم سایر همبازیانم در این بازی موفق باشند و بتوانیم قهرمان جام حذفی شویم.

دروازه بان تیم ملی فوتبال کشورمان در ادامه گفت: حالا که نمی توانم در بازی فینال جام حذفی بلژیک حضور داشته باشم بیش از گذشته دلم می خواست که در پرسپولیس می ماندم و با این تیم جشن چهارمین قهرمانی متوالی را در کنار سایر بازیکنان می گرفتم؛ اما مجبور بودم به خاطر قراردادم به بلژیک بیایم و در تست های پزشکی شرکت کنم؛ به همه پرسپولیسی ها قهرمانی را تبریک می گویم و امیدوارم سالهای آینده هم این قهرمانی ها ادامه داشته باشد.

وی درباره پرداخت پاداش قهرمانی باشگاه پرسپولیس گفت: شنیدم که باشگاه قرار است پاداش قهرمانی را به من پرداخت کند، از این بابت خوشحالم و امیدوام این کار هرچه زودتر انجام شود و همه بازیکنان که در این سالها برای پرسپولیس افتخار آفرینی کردند به حقشان برسند. من هنوز 40 درصد از مبلغ قراردادم از باشگاه پرسپولیس به اضافه آپشن های قراردادم باقیمانده و منتظرم مسئولان باشگاه پرسپولیس در این مورد نیز به تعهداتشان عمل کنند.

فیفا امروز آی تی سی بیرانوند را برای باشگاهی بلژیکی صادر کرد؛ وی در این رابطه گفت: بله خوشبختانه امروز آی تی سی من رسید و باقیمانده طلب باشگاه پرسپولیس که 550 هزار دلار است از طرف باشگاه آنتورپ پرداخت می شود.

بیرانوند ادامه داد: متاسفانه یکی از رسانه ها از قول من نوشته بود که می خواهم طلبم را از پولی که قرار است آنتورپ به پرسپولیس پرداخت کند، کم کنم. اما من این موضوع را تکذیب می کنم. این پول حق باشگاه پرسپولیس است و به صورت کامل به باشگاه پرداخت می شود. امیدوارم مسئولان باشگاه پرسپولیس هم برای پرداخت مطالبات من اقدام کنند.

دروازه بان تیم ملی کشورمان و باشگاه آنتورپ بلژیک در پایان گفت: از اوایل شهریور لیگ بلژیک شروع می شود. امیدوارم همانگونه که درون دروازه تیم ملی فوتبال دعای فوتبالدوستان ایرانی پشت سر من بود، اینجا هم همه فوتبالدوستان ایرانی برای موفقیت من دعا کنند زیرا من اکنون به عنوان نماینده فوتبال ایران در آنتورپ حضور دارم و تمام هدفم سربلندی فوتبال ایران است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
افتتاح نمایشگاه بزرگ آبی و خاکی بسیجیان فاطمی در اهواز
اختتامیه نمایشگاه استانی پایگاههای اسوه در خرم آباد
مهار آتش در دو جبهه از جنگل‌های الیت
گفتگوی تلفنی مسئولان استان قم با مردم درمرکزسامد
سوگواری عزاداران فاطمی در مسجد خاتم الانبیاء کیش
اجرای ۴ طرح راهبردی از سوی بسیج شوش در هفته بسیج
بسته خبر‌های کوتاه یکم آذر در یک نگاه
میزبانی دانش آموزان لرستانی از شهید گمنام
عملیات اطفاء حریق در جنگل‌های الیت
حکایت قصه دور و دراز افتتاح ورزشگاه تختی کهک در بسته «به کسی برنخوره»
حذف چهار صفر از پول ملی
پیام استاندار لرستان به‌مناسبت هفته بسیج
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
اشتغال ۱۰۰ نفری در دل گلخانه های طارم
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)