• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۰۷۴۸
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۶
بین الملل » آمریکا
معضل جدید آمریکا

ترامپ درمسیر آغاز جنگ ارتش فدرال با ایالتهای معترض

افسران فدرال همانند نیرو‌های اشغالگر رفتار می‌کنند و مخالف بازخواست هستند و عامل گسترش خشونت و کشمکش در ایالت‌های آمریکا بشمار می‌روند.

کشمکش مقامات محلی و ترامپ بر سر اعزام نیرو‌های فدرالیبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ کشمکش میان مقامات محلی شهر‌های مهم آمریکا و دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور بر سر اعزام نیرو‌های فدرالی برای سرکوب معترضان به بی عدالتی و تبعیض نژادی ساختاری در این کشور و هراس مقامات محلی از عواقب اعزام این نیروها، به یک معضل جدید برای مقامات محلی و فدرالی تبدیل شده است.

پورتلند؛ نماد کشمکش ترامپ با مقامات ایالتی

به گزارش پایگاه اینترنتی شبکه تلویزیونی الجزیره قطر، محمد المنشاوی در گزارشی از واشنگتن نوشت: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در کنفرانس خبری اخیرش بار دیگر گفت اگر مسؤلان محلی در شهر پورتلند برای مهار تروریست‌ها در خیابان‌ها تلاش نکنند قصد دارد نیرو‌های گارد ملی را به این شهر بفرستد.
چند ساعت پیش از آن کیت براون فرماندار ایالت اوریگان از توافقش با دولت ترامپ برای کاستن از تنش در خارج از ساختمان دادگاه فدرالی در پورتلند خبر داده بود جاییکه مزدوران فدرالی با شماری از تظاهرکنندگان ظرف هفته‌های گذشته و از زمان کشته شدن جورج فلوید در اواخر ماه مه گذشته درگیر شدند.
براون تأکید کرد:  افسران پلیس این ایالت و شهر پورتلند جایگزین مزدوران وزارت امنیت داخلی خواهند شد تا از دادگاه فدرالی که به نقطه شعله ور شدن اعتراضات تبدیل شده است حفاظت کنند.
براون افزود:  این افسران فدرال همانند نیرو‌های اشغالگر
فرماندار ایالت اوریگان: افسران فدرال همانند نیرو‌های اشغالگر رفتار و از اینکه بازخواست شوند، مخالفت کردند و خشونت و کشمکش را به جامعه ما آورده اند. دولت ترامپ عملیات موسوم به افسانه را از چند روز پیش آغاز کرده که شامل استقرار مزدوران فدرالی برای برقراری قانون و کاستن از میانگین جنایت است.
رفتار و از اینکه بازخواست شوند، مخالفت کردند و خشونت و کشمکش را به جامعه ما آورده اند. دولت ترامپ عملیات موسوم به افسانه را از چند روز پیش آغاز کرده که شامل استقرار مزدوران فدرالی برای برقراری قانون و کاستن از میانگین جنایت است.
این عملیات امنیتی از حمایت گسترده ترامپ برخوردار است که در مبارزات انتخاباتی اش بر موضوع نظم و قانون متمرکز شده است این در حالی است که مخالفانش معتقدند اعزام این نیرو‌ها باعث تنش در این مناطق می‌شود.
بهره برداری انتخاباتی ترامپ
ترامپ مایل است به عنوان نامزدی ظاهر شود که به اجرای قانون و حفظ امنیت اهمیت می‌دهد و معتقد است باید نیرو‌های بیشتری از پلیس به کار گرفته شوند نه آنکه از بودجه سازمان‌های پلیس کاسته شود.
گزارش‌های دفتر آمار حاکی است حدود ۹ هزار ساختمان فدرالی در ۵۰ ایالت از جمله در واشنگتن پایتخت آمریکا وجود دارند. با وجود آنکه اصلاحیه شماره ۱۰ قانون اساسی تأیید کرده است مأموریت‌های پلیس به جای دولت فدرالی به ایالت‌ها و مسؤلان محلی واگذار شود، اما این قانون به رئیس جمهور نیز قدرت ارزیابی داده است تا موارد خطرناکی را که به مداخله عناصر فدرال نیاز است مشخص کند و موارد اضطراری ملی و ناآرامی‌های مدنی و فاجعه‌های طبیعی از جمله این موارد است.
این قانون مصوب سال ۱۸۰۷ میلادی بر این موضوع صحه گذاشته است که به موافقت فرمانداران ایالت‌ها زمانی که رئیس جمهور ببیند وضع در یک ایالتی اجرای این قانون را دشوار می‌کند یا حقوق شهروندان با تهدید مواجه است، نیازی نیست.
دایره مطالعات در کنگره نشان می‌دهد از قانون شورش در گذشته ده‌ها بار استفاده شده است که آخرینش نیز در سال ۱۹۹۲ میلادی بود زمانی که جورج بوش رئیس جمهور اسبق آمریکا دستور داد نیرو‌های فدرالی برای متوقف کردن آشوب‌ها در شهر لس آنجلس در ایالت کالیفرنیا به این شهر اعزام شوند.
وزارت دادگستری آمریکا نیز در پی افزایش جنایات اعلام کرد قصد دارد نیرو‌های بیشتری برای اجرای قانون فدرالی به شهر کلیولند در ایالت اوهایو و شهر میلواکی در ایالت ویسکانس و شهر دیترویت در ایالت میشیگان اعزام کند و این گامی است که پیش بینی می‌شود باعث بحث و اعتراض بیشتری شود، زیرا بیم آن وجود دارد که قدرت نیرو‌های فدر
این افسران فدرال همانند نیرو‌های اشغالگر رفتار و از اینکه بازخواست شوند، مخالفت کردند و خشونت و کشمکش را به جامعه ما آورده اند. دولت ترامپ عملیات موسوم به افسانه را از چند روز پیش آغاز کرده که شامل استقرار مزدوران فدرالی برای برقراری قانون و کاستن از میانگین جنایت است.
الی افزایش یابد.
مسؤلان شماری از شهر‌ها با این گام مخالفت کرده اند و شهرداران شش شهر اصلی یعنی آتلانتا، واشنگتن، سیاتل، شیکاگو، پورتلند و کانزاس سیتی اعلام کرده اند عملیات استقرار نیرو‌های فدرالی بدون دعوت به معنای نقض قانون اساسی است.
لوری لایتفت شهردار شیکاگو گفت اجازه نخواهد داد مزدوران فدرالی به صورت غیر قانونی و همانند اتفاقی که در شهر پورتلند افتاده است به شیکاگو بیایند. اما قانون سال ۲۰۰۲ به دولت فدرالی حق می‌دهد افسران فدرالی را برای حمایت از دارایی‌های دولت مستقر کند.
ایلی هونیگ تحلیلگر حقوقی به رادیو ملی آمریکا گفت قطعا دولت فدرالی می‌تواند از مناطقی که در اثر جنایت به شدت آسیب دیده است تحقیق کند، اما مشکل در امکان استقرار مزدوران فدرالی برای انجام دادن گشت زنی‌ها در خیابانهاست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت رعایت ایمنی وسایل گرمایشی در فصل سرما
تداوم پیروزی‌ها و صدرنشینی نساجی در لیگ یک فوتبال
بررسی نحوه توزیع اعتبارات طرح‌های مسئولیت‌های اجتماعی در قم
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
زلزله جیرنده را لرزاند
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
تخصیص ۱۲۷ میلیارد تومان تسهیلات برای مکانیزاسیون در چهارمحال وبختیاری
خاک‌خواه در جودو از کسب نشان بازماند
برگزاری نشست شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا
مداح اهل بیت یاری رسان بیماران نیازمند به پیوند عضو
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ پیروزی قاطع ملی‌پوشان تنیس روی میز ایران برابر قطر
برگزاری همایش «نه به تصادف، دنیایی ایمن‌تر بسازیم» در کنگاور
آراد مهدی‌زاده فینالیست ماده ۱۰۰ متر قورباغه شد
محرومیت مشوقین باشگاه پرسپولیس در کمیته انضباطی
آغاز اجرای طرح رایگان دوگانه سوز شدن خودرو‌های شخصی
پیروزی صنعت نفت آبادان مقابل پارس جنوبی جم
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
برداشت انار از غرب استان سمنان
مطالبات مردمی ۱۷ آبان ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)