• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۳۸۴۵
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۹
بین الملل » آمریکا
پس از تصویب طرح رای گیری پستی

ترامپ تلاش دارد نظام رأی گیری آمریکا را تضعیف کند

تصویب طرح رای گیری از طریق پست توسط قانونگذاران ایالت نوادا مانند سایر ایالت‌ها در جریان همه گیری کرونا خشم ترامپ را برانگیخت.

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی ام اس ان بی سی MSNBC ، قانونگذاران ایالت نوادا مانند سایر ایالت‌ها در جریان همه گیری کرونا، طرحی را برای رأی گیری از طریق پست برای همه رأی دهندگان در این ایالت تصویب کردند. این مصوبه باید به امضای فرماندار ایالت برسد و در این صورت، هر رأی دهنده‌ای که بخواهد، می‌تواند از طریق پست در انتخابات شرکت کند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

همانطور که انتظار می‌رفت، این مصوبه خشم دونالد ترامپ را برانگیخت و وی این پیام را در توئیتر نوشت: «فرماندار نوادا در کودتایی شبانه با پارتی‌بازی امکان برنده شدن در ایالت را از جمهوری خواهان گرفت. اداره پست هرگز نمی‌تواند بدون آمادگی، از پس حجم آراءِ پستی برآید. از کووید برای دزدیدن ایالت استفاده می‌کنند. شما را در دادگاه می‌بینم.»
توئیت ترامپ حاوی این نکته است که اگر تعداد زیادی رأی دهند و همه بتوانند با حفظ ایمنی رأی دهند، جمهوری خواهان می‌بازند. با این حال، هیچ نشانه‌ای در دست نیست که رأی گیری از طریق پست به نفع یک حزب خاص باشد، همانطور که هیچ نشانه‌ای نیست که رأی گیری از این طریق ایرادی دارد. موضوع این است که ترامپ نمی‌خواهد افراد بیشتری رأی دهند، زیرا گمان می‌کند این موضوع به زیان وی تمام خواهد شد که البته ایده احمقانه‌ای نیست.
او تلاش می‌کند ما را متقاعد سازد که اگر ایالتی تلاش کند تا همه بتواند در انتخابات شرکت کنند، کودتا یا تلاش برای دزدیدن انتخابات در کار است. ترامپ همچنین به شیوه‌های بسیار خطرناکی تهدید می‌کند تا از هر وسیله ممکن از جمله پیگرد قانونی، راه را برای استفاده از حق رأی ببندد. این چیزی بود که باراک اوباما هفته گذشته در جریان مراسم بزرگداشت «جان لوئیس» به طور مستقیم آن را توهین به دموکراسی ما دانست.
اوباما در این مراسم گفت: افرادی در قدرت هستند که همه تلاش خود را می‌کنند تا با بستن مکان‌های رأی گیری، هدف قرار دادن اقلیت‌ها با محدود کردن قوانین مربوط به کارت شناسایی و حتی زیر سوال بردن خدمات پستی، مردم را از شرکت در انتخابات مأیوس کنند.
خدمات پستی همانطور که اوباما گفت یک بخش کلیدی این ماجرا است. همانطور که در این برنامه نیز گفته شد، لوئیس دی جوی، از حامیان مالی جمهوری خواهان که ترامپ به عمد وی را به ریاست سازمان خدمات پستی آمریکا گمارده، تغییراتی را در این سازمان به اجرا گذاشته است که ارسال‌های پستی در سراسر کشور را کند می‌کند. همه ما شاهد این مسئله بوده ایم که می‌تواند تلاش‌ها برای رای گیری از طریق پست را تضعیف کند. لوئیس دی جوی همان کسی است که بیش از صد هزار دلار به صندوق جمهوری خواهان اهدا کرده است تا صرف دعوا‌های قانونی شود که ایالت‌ها را از برگزاری انتخابات پستی بازدارد.
راهبرد این است، حمله به مشروعیت یک سیستم رأی گیری و همزمان تلاش برای تضعیف آن. تصور کنید چه اتفاقی می‌افتد اگر برای یک هفته یا بیشتر، ندانیم چه کسی برنده انتخابات بوده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۷ دی ۱۴۰۴
ابلاغ دستورالعمل اعتبار بخشودگی جرایم در صورت انصراف از اعتراض در مراحل دادرسی
احضار سرمربی پیکان به کمیته انضباطی فدراسیون والیبال
آمادگی احزاب برای حضور در انتخابات شوراها
معیشت مردم دغدغه هر روز دولت است
دشمنان ما نه قابل اعتمادند و نه قابل پیش‌بینی
لزوم بهره گیری از سلاح برنده «دعا» در مقابل دشمن
احزاب بر تفکیک اعتراض از اغتشاش تأکید دارند
تعهد اشتغال در خراسان رضوی ۴۵ درصد تحقق یافت
تحقق ۹۳ درصد از درآمد‌های پیش‌ بینی‌شده مالیاتی در خراسان رضوی
کیفیت هوای چند شهر صنعتی در وضعیت قرمز و ناسالم
جلسه بازاریان و اصناف با رئیس قوه قضائیه
برگزاری اجلاسیه کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره جامعه المصطفی العالمیه
جلوگیری از تمرین ۳ بازیکن استقلال
دیدار با خانواده شهید قربان مشائی در مشهد
بحران نهاده‌ها تولید دام و طیور را تهدید می‌کند
تغییر قیمت کالاهای اساسی
هنرنمایی گروه آینه در ابرکوه
باران و برف هفته آینده میهمان فارسی هاست
پیگیری مشکلات خوزستان در بر خط مقدم ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
باد و برف در راه همدان
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
جبران افزایش قیمت کالا‌های اساسی با کالابرگ
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
پزشکیان: هیچ سرمایه‌ای برای نظام بالاتر از مردم نیست
«چوپان ها»، «افسانه اوچی» و «ارزش خانواده»، آماده پخش از قاب تلویزیون
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)