• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۳۹۹۲
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۵
سیاسی » مجلس
آقای امیرآبادی فراهانی:

قرارگاهی برای ساماندهی بازار ارز تشکیل می‌شود

عضو هیات رئیسه مجلس گفت: در جلسه امروز رئیس مجلس با تیم اقتصادی دولت قرارشد با هماهنگی بین سه قوه قرارگاه تاکتیکی برای سروسامان دادن به بازار ارز و بازگشت ارز ناشی از صادرات تشکیل شود.

قرارگاهی برای ساماندهی به بازار ارز تشکیل می‌شودبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای احمد امیرآبادی فراهانی در گفتگو با شبکه خبر سیما با تبیین نتایج جلسه صبح امروز رئیس مجلس با تیم اقتصادی دولت، گفت: در این جلسه موضوعات مختلفی به ویژه در خصوص بازگشت ارز‌های صادراتی مطرح و بررسی شد و معاون ارزی بانک مرکزی گزارشی در این باره ارائه کرد.
وی افزود: بنابر این گزارش، از هفته گذشته تاکنون با ابتکار عمل بانک مرکزی و اقدامات قوه قضائیه، مبالغ خیلی خوبی از ارز‌های صادراتی بازگشت داده شده است و بنابر برنامه‌ای که برای بازگرداندن ارز‌های صادراتی باقیمانده ترسیم کردند، اوضاع در این زمینه رو به بهبود است.
آقای امیرآبادی فراهانی گفت: در این جلسه همچنین وزیر نفت گزارشی از حوزه مسئولیتش ارائه کرد که طبق این گزارش وضع کشور در حوزه نفت به ویژه در مقایسه با ماه گذشته امیدبخش است و آقای زنگنه وضع خوبی را برای ماه‌های آینده پیش بینی کرد.
عضو هیئت رئیسه مجلس افزود: در جلسه امروز که روسای کمیسیون‌های اقتصادی و برنامه و بودجه مجلس نیز حضور داشتند به دستور آقای قالیباف کمیته مشترکی برای ساماندهی بازار ارز با حضور نمایندگان دولت و مجلس تشکیل و مقرر شد برای هماهنگی میان قوای سه گانه در این خصوص با رئیس قوه قضائیه نیز هماهنگ شود.
وی اضافه کرد: در چارچوب دستور کار این کمیته با هماهنگی قوای سه گانه در سطح کارشناسی و نیز مسئولان کمیسیون‌های مجلس و معاونان وزارتخانه‌های نفت و صمت و بانک مرکزی، قرارگاهی تاکتیکی ایجاد و با ساماندهی بازار ارز برای بازگشت ارز‌های صادراتی بیش از پیش تلاش شود.
آقای امیرآبادی فراهانی گفت: در این جلسه همچنین معرفی نمایندگان مجلس که در عرصه اقتصادی، تجربه و تحصیلات دارند پرسش‌هایی را مطرح کردند که مسئولان ذیربط دولتی پاسخ دادند.
عضو هیئت رئیس مجلس در پاسخ به این پرسش که آیا برای بازگرداندن ارز‌های صادراتی طرحی از جانب مجلس ارائه خواهد شد یا از ابزار‌های نظارتی قوه مقننه استفاده می‌شود، اظهار داشت: با توجه به نتایج خوب جلسه مشترک هفته گذشته با دولتی‌ها و بازگشت مبالغ قابل توجهی ارز صادراتی، مقرر شد این روال ادامه یابد.
وی افزود: مقرر شد با تعامل قوای مقننه و مجریه و پشتیبانی از دولت، چندین میلیارد دلار از ارز‌های صادراتی که برخی هنوز تحویل نداده اند، بازگردانده شود.
آقای امیرآبادی فراهانی همچنین اقدامات دستگاه قضایی را در برخورد با افرادی که کارت بازرگانی اجاره‌ای داشتند یا کسانی که نباید کارت بازرگانی دریافت می‌کردند و سبب بازگشت بخش قابل توجهی از ارز صادراتی شد، قابل تکریم دانست.
عضو هیئت رئیس مجلس گفت: در جلسه امروز این نتیجه حاصل شد که ضرورتی به ورود مجلس برای ارائه طرح و تصویب قانون در این زمینه وجود ندارد.
وی افزود: جلسه امروز دومین نشست مشترک دولت و مجلس برای بررسی مسائل اقتصادی و ارزی بود که به ریاست رئیس قوه مقننه برگزار و مقرر شد آقای قالیباف گزارشی درباره محتوای این جلسات به نمایندگان ارائه کند.
آقای امیرآبادی فراهانی در پایان گفت: جلسات مشترک دولت و مجلس برای هماهنگی به منظور ساماندهی و ایجاد ثبات در بازار ارز ادامه خواهد یافت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
برگزاری جشنواره استانی آذردخت در تبریز
اجرای طرح آبخیز داری زیدشت طالقان
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
ضرورت آمادگی مدیریت شهری قبل از آغاز بارش‌ها
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل ارومیه گامی به سوی شهری پایدار و توسعه‌یافته
کاهش ۶۷ درصدی ورودی سد‌های آذربایجان‌غربی
تقدیر از همکاری صدا و سیمای مرکز آذربایجان‌غربی در انعکاس فعالیت‌های بخش کشاورزی
جهاد کشاورزی مدافع حقوق تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان است
بررسی هشت پرونده شورای اصلاحات ارضی در آذربایجان غربی
هم‌افزایی رسانه‌ای برای آگاهی‌بخشی عمومی از پروژه‌های راه و شهرسازی 
به زودی لایحه حذف معافیت های مالیاتی تقدیم مجلس می شود
عزم راسخ گروه جهادی شهدای سهرورد برای آبادانی
نمایشگاه قهوه ایران؛ از کارگاه‌های تخصصی تا دهکده برشته‌کاران
ایران‌مال میزبان برند‌های جهانی قهوه؛ سومین نمایشگاه بین‌المللی قهوه آغاز شد
عطر قهوه در ایران‌مال پیچید؛ آغاز جشن قهوه‌دوستان ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ آبان ۱۴۰۴
لزوم هم‌افزایی سطوح جامعه در سیاست بازآفرینی شهری
اعزام کاروان راهیان نور دانش‌آموزان عجب‌شیر به مناطق عملیاتی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)