• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۱۵۶۲
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۵۱
سیاسی » عمومی
امروز ؛

گزارش وزارت اقتصاد از بهبود فضای کسب و کار

وزارت اقتصاد، گزارشی از بهبود محیط کسب و کار در راستای تحقق اهداف سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی به هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت ارائه کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما و به نقل از اداره کل روابط عمومی مجمع، در نشست هیئت عالی نظارت که عصر امروز چهارشنبه ۲۲ مرداد به ریاست آقای محسن رضایی تشکیل شد، در ادامه بررسی عملکرد وزارت اقتصاد درباره تحقق اهداف سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، معاون اقتصادی وزیر اقتصاد، گزارشی از اقدامات این وزارتخانه در بخش بهبود محیط کسب و کار ارائه کرد.

آقای دهقان یکی از وظایف و برنامه‌های اصلی وزارت اقتصاد را بهبود محیط کسب و کار دانست و گفت: برای تحقق این هدف مهم، اقدامات مختلفی آغاز شده است که از آن جمله می‌توان به تشکیل هیئت مقررات زدایی و تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار و مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب و کار اشاره کرد.

وی هدف تشکیل هیئت مقررات زدایی را علاوه بر تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار و کاهش و تجمیع مقررات مبارزه با انحصار در صدور مجوز‌ها اعلام کرد.

معاون وزیر اقتصاد کاهش کمی عناوین مجوز‌های کسب و کار، کاهش زمان صدور مجوز و تقلیل هزینه‌های ایجاد کسب و کار و حذف مراجعات حضوری را بخشی از نتایج این اقدامات دانست و افزود: هدف ما از بین بردن بورس بازی و به صفر رساندن هزینه و قیمت مجوز‌های کسب و کار است.

آقای دهقان، همچنین از ایجاد پنجره واحد فیزیکی و پنجره واحد الکترونیکی خبر داد و گفت: با اقداماتی، زمان صدور مجوز‌های صنفی، از ۵۶ روز به ۴ روز و مدت زمان رسیدگی به شکایات در این حوزه از ۳۶۵ روز به ۷ روز رسیده است و در نتیجه رتبه ایران، در شاخص کل سهولت انجام کسب و کار، در دنیا ۳۴ پله ارتقا یافته، اما معتقدیم هنوز مسیر زیادی تا رسیدن به نقطه مطلوب باقی است.

در ادامه این جلسه، اعضای هیئت عالی نظارت مجمع دیدگاه‌های خود را درباره عملکرد دولت، در بهبود فضای کسب و کار مطرح کردند. توجه جامع به همه شاخص‌های مربوط به تسهیل کسب و کار، تکمیل نظام آمار و اطلاعات، هماهنگی و هم افزایی هرچه بیشتر دستگاه‌های متولی و ناظر، برنامه ریزی برای نظارت‌های پس از صدور مجوز و اکتفا نکردن به شاخص‌های جهانی و رتبه بندی بین المللی و لزوم اطلاع رسانی بهینه و بهنگام از جمله نکات مطرح شده از سوی اعضای هیئت عالی نظارت بود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز ضمن تشکر از اقدامات انجام شده، محیط کسب و کار را از بهترین ابزار برای توسعه اقتصادی کشور دانست مشروط بر آنکه هدفمند باشد.

آقای محسن رضایی افزود: باید نگاه ما با توجه به واقعیات و موقعیت اقتصادی و بازار کشور باشد تا بتوانیم با هوشمندی به توسعه متناسب برسیم. به عنوان مثال در تعیین حقوق و عوارض گمرکی می‌بایست بین کالای تمام شده و مواد اولیه، تفکیک قائل شد.

وی با انتقاد از برخی رویکرد‌ها در اداره اقتصاد کشور گفت: نگاه‌های لیبرالی، بدون توجه به شرایط کشور، اقتصاد ما را آسیب پذیر کرده است. در موضوع کسب و کار نیز می‌بایست تسهیل را در راستای تحقق اهداف اقتصادی کشور دنبال کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مسابقات بدمینتون پسران دانشگاه آزادی در گرمسار
اصلاح قانون بانک مرکزی با سیاست‌های کلی مغایرت ندارد
معرفی مسئولان و اعضای ستاد اجرایی مسابقه‌های قرآن دانشجویان مسلمان
اخبار البرز در یک نگاه
بازدید سرزده از میادین میوه و تره بار
انفجار یک دستگاه خودروی گازسوز در جایگاه سی ان جی نوکنده
تشییع سرگرد شهید ولی زاده در شهر جایزان امیدیه
وضعیت آسفالت جاده مرزیجران ونارضایتی شهروندان
شرح حال روز‌های قشلاقی عشایر بعد از ییلاقی به نسبت خشک
واریز بیش از ۴۳ هزار میلیارد ریال اعتبار به شهرداری‌ها، دهیاری‌ها
انفجار تروریستی در پایتخت پاکستان
بسکتبال با ویلچر آسیا - اقیانوسیه؛ برتری بانوان ایران مقابل لائوس
توزیع ۹۴۵ تن برنج هندی یارانه‌ ای در مشهد
آغاز لیگ کانوپولو بانوان به میزبانی دریاچه آزادی
بررسی قضایی وضعیت تغییر کاربری اراضی زراعی آذربایجان غربی
اخذ ۲۷ میلیارد ریال برای رفع حریم شبکه برق در سال ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه «طراحی معماری معاصر ایران » در خرم‌آباد
تحقق ۳۰ درصدی تعهد اشتغال در گناباد
ابتکار رکورددار پرتاب وزنه جهان در تولید دیسک ورزشی
 حمل‌ونقل رایگان در محمدیه و مهرگان؛ گامی مؤثر در مسیر عدالت اجتماعی و توسعه شهری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
اقدامات وزارت خارجه برای ائتلاف‌سازی با قدرت‌های نوظهور
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)