• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۱۷۲۷
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۷
خراسان رضوی » اجتماعی
آیت‌الله علم‌الهدی:

عزاداری محرم و صفر با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شود

با توجه به شرایط موجود مراسم مذهبی ماه‌های محرم و صفر باید با شکوهتر از سال‌های گذشته و با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی برگزار شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزخراسان رضوی، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی دیشب در مراسم "شکرانه خدمت در غدیر و عزاداری محرم و صفر با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شودتجلیل از خادمان جشن‌های بزرگ دهه ولایت" که در فضای باز میدان شهدای مشهد برگزار شد گفت: آرامش جامعه را مدیون مدیریت خردمندانه مسوولان بهداشتی و خادمان عرصه سلامت جامعه هستیم و همه مردم باید سپاسگزار خدمات این عزیزان باشند.
 
آیتالله سیداحمد علم الهدی افزود:با زحمات این عزیزان است که در حین وجود اضطراب، توانستید با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، مراسم اعیاد ولایت را به صورت بی‌نظیر برگزار کنید.
 
رییس بنیاد بین‌المللی غدیر خراسان رضوی گفت: زندگی در حال تحول است و ما باید بسته به شرایط و تحولات پیش آمده عشق و علاقه خود به اهل بیت(ع) را به منصه ظهور برسانیم، این امر با برگزاری باشکوه جشن‌های دهه ولایت ثابت شد و برگزاری جشن‌های این ایام نشان داد دوستداران ولایت در هر شرایطی منطبق با همان شرایط دلدادگی خود را به اهل بیت(ع) نشان می‌دهند و هیچ مانعی نمی‌تواند از ابراز ارادت آنها جلوگیری کند.
 
وی افزود: به فرمایش مقام معظم رهبری، مراسم محرم و صفر باید باشکوه و عظمت بهتر از سال‌های گذشته برگزار شود، اما باید اجرای این مراسم منطبق با دستورالعمل‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا باشد.
 
وی گفت: زمزمه‌هایی به گوش می‌رسد و گروهی می‌خواهند اینگونه القا کنند که این مراسم پر زحمت است و بهتر است برگزار نشود و نذورات هم به دیگر امور خیریه اختصاص یابد، می‌خواهند به خاطر برخی مشکلات صورت مسئله را پاک کنند، این فکر باطل و غلط است، عشق حضرت امام حسین(ع) در خون ماست، مگر می‌شود به خاطر برخی محدودیت‌ها صورت مسئله را پاک کنیم، نذورات به شکلی که نذر شده باید با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی انجام شود، مراسم محرم و صفر باید باشکوه تمام، ولی با رعایت اصول بهداشتی برگزار شود.
 
امام جمعه مشهد افزود: مقرر شده است فضا‌های آموزشی و میادین نزدیک مساجد و حسینیه‌ها در اختیار هیات‌های مذهبی قرار گیرد تا بتوانند در فضای بیشتری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی این مراسم مذهبی را برگزار کنند.
 
وی اظهار امیدواری کرد، امسال با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی، مراسم محرم و صفر باشکوهتر از سال‌های گذشته در استان خراسان رضوی بویژه مشهد مقدس برگزار شود.
 
دبیر ستاد بین‌المللی غدیر استان خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت: امسال با همکاری مسوولان، اقشار مختلف مردم و هیات امنای تشکل‌های مذهبی استان، اعیاد دهه ولایت با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی بسیار باشکوهتر از سال‌های گذشته برگزار شد.
 
حجت الاسلام سعید آخوندی افزود:با همت آستان قدس رضوی، کمیته امداد و دیگر نهاد‌ها در عید غدیر بیش از یک میلیون و ۱۰۰هزار پرس غذای گرم بین مستمندان توزیع شد، در اجرای طرح لوای علوی دیدار با خانواده‌های شاخص سادات استان انجام شد، در شب عید غدیر سپاه امام رضا(ع) در بیش از ۷۹۰نقطه مشهد مراسم عیدانه برگزار کرد و ۳۰۰کاروان شادی در شهر راه‌اندازی شد.
 
در این مراسم از ۳۰۰نفر از خادمان برگزاری جشن‌های ولایت تجلیل شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رفع تصرف ۱۷۷ هکتار از اراضی ملی طارم
میزبان هم مقابل شاگردان اکبری دوام نیاورد
خبر‌هایی از اعزام دختران دانش آموز دامغان به اردوی راهیان نور
پلمب دو مطب غیرمجاز پزشکی در لرستان
نشان برنز سهم تیم تنیس روی میز مردان
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
تیم ۱۰۰ در ۴ شنای آزاد ایران از کسب نشان بازماند
نجات آب بر پایه سازگاری با کم آبی در خراسان شمالی
استفاده از هنرمندان برای تولید عکس‌های جدید از افرادی که قبلا گم شده‌اند
معارفه مدیر حوزه‌های علمیه خواهران چهارمحال وبختیاری
آغاز اجرای طرح ملی ارتقای سلامت اجتماعی «سلام» در ایلام
تأمین اعتبار ۵ پروژه ورزشی شهرستان کوهدشت
آراد مهدی‌زاده در شنای ۵۰ متر قورباغه پنجم شد
معافیت‌های گمرکی و مالیاتی برای محصولات فناورانه
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
شهرداران کوچک و ماموریت‌ های بزرگ
پویش ایران‌جان این‌بار به سرزمین زعفران رسیده؛ قائنات در شمال شرق کشور
تاکید غریب آبادی بر ضرورت رهاسازی آب سد سلما برای تامین آب شرب مشهد
سلیمی: سطح رقابتها برابر با جهانی بود
مدیران دستگاه‌های اجرایی پیگیر جذب منابع مالی باشند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)