• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۴۰۲۷
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۸
مازندران » اقتصادی
اداره کل شرکت گاز مازندران

حذف سوخت فسیلی در کوهپایه‌های مازندران

مدیرکل شرکت گاز مازندران: ۴۰ روستای مناطق کوهستانی استان امسال در هفته دولت از نعمت گاز طبیعی بهره‌مند خواهند شد.

حذف سوخت فسیلی در کوهپایه‌های مازندرانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، جعفر احمد پور میزان سرمایه گذاری این طرح‌ها را ۴۴۰ میلیاردریال اعلام کرد و گفت: طرح‌های گازرسانی شامل ۵ روستای شهرستان ساری، ۱۲ روستا بهشهر، ۷ روستا بابل، ۱۳ روستا سوادکوه و ۳ روستا تنکابن است.
مدیرکل شرکت گاز مازندران با اشاره به حجم شبکه گذاری این تعداد روستا به طول ۲۰۰ کیلومتر و بهره مندی ۲ هزار خانوار از نعمت گاز طبیعی افزود: هم اکنون ۹۹.۸ درصد جمعیت شهری و ۹۴ درصد جمعیت روستایی استان از نعمت گاز بهره‌مند هستند.
احمد پور با بیان اینکه حذف مصرف سوخت فسیلی و برداشت چوب از جنگل‌ها با بهره برداری طرح گازرسانی به کیاسر شهرستان ساری در تابستان سال ۱۳۹۶ آغاز شد گفت: اجرای این طرح‌ها موجب از بین رفتن خسارت‌های زیست محیطی ناشی از حمل و نقل و برداشت چوب از جنگل در مناطق کوهستانی می‌شود.
مدیرکل شرکت گاز مازندران افزود: بر اساس اعلام رسمی شرکت ملی گاز ایران، میزان گازرسانی به مناطق شهری و روستایی یکی از معیار‌ها برای تعریف مناطق سبز کشور و میزان بهره مندی از گاز طبیعی محسوب که به همین دلیل این استان در آستانه حذف مصرف سوخت فسیلی و پایان دادن به برداشت چوب از جنگل برای سوخت قرار گرفته است.
 

بیشتر بخوانید: بهرمندی ۱۳۳ روستا از نعمت گاز در مازندران


احمد پور با اشاره به اینکه ۲۱ هزار و ۸۱ کیلومتر خطوط تغذیه شبکه گازرسانی در مازندران ایجاد شده است تصریح کرد: ۷ سال گذشته تاکنون ۸۸۰ روستا (از مجموع ۲ هزار و ۲۸۳ روستا) و ۸ شهر (از مجموع ۵۹ شهر) دارای گاز طبیعی شده و در این مدت ۲۰۲ هزار و ۵۵۴ علمک (از مجموع ۷۹۶ هزار و ۴۰۵ علمک) نصب و ۴۹۵ هزار و ۵۰۴ مشترک (از یک میلیون و ۴۴۴ هزار مشترک) به شبکه گاز استان متصل شدند.
مدیر عامل شرکت گاز مازندران از اجرای عملیات گازرسانی هم اکنون در ۲۱۲ روستای مناطق کوهستانی و قرار داشتن ۴۱۷ روستا در مرحله مطالعات گازرسانی خبر داد و گفت: دلیل طولانی شدن گازرسانی به مناطق باقیمانده افزایش هزینه سرمایه‌گذاری و بالا رفتن قیمت اجناس مصرفی طرح ها، نوسانات ارزی و مبلغ قرار داد پیمانکاران بوده که وزارت نفت برای جلوگیری از تعطیلی فعالیت پیمانکاران، هزینه سرمایه‌گذاری در استان را تا ۲ برابر افزایش داده است.
احمدپور افزود: بر اساس برنامه پیش بینی شده، مازندران از سه نقطه جدید شامل اتصال خط لوله انتقال گاز از امامزاده هاشم در جاده هراز، گدوک در جاده فیروزکوه و سه هزار شهرستان تنکابن از جاده الموت قزوین به شبکه گاز رسانی استان متصل شده تا همه مناطق شهری و روستایی تحت پوشش کامل گازرسانی قرار گیرند.
مدیر عامل شرکت گاز مازندران با اشاره به اجرای عملیات گازرسانی به دو شهر کوهستانی گزنک و بلده گفت: با اتصال شبکه داخلی گاز استان به این خطوط اصلی، دیگر شاهد افت فشار گاز در مازندران نبوده و تا پایان سال ۱۴۰۱ گازرسانی در استان به اتمام خواهد رسید.
احمد پور به طرح گازرسانی منطقه هزارجریب در شرق مازندران اشاره کرد و گفت: روند گازرسانی به روستا‌های استان شتاب بالایی داشته و تصمیم دولت، گازرسانی به همه روستا‌های بالای ۲۰ خانوار بوده و از ۱۵۱ روستای کوهستانی در این منطقه تاکنون ۵۸ روستا به شبکه گازرسانی استان وصل شده اند.
مدیر عامل شرکت گاز مازندران افزود: همچنین عملیات اجرایی گازرسانی به ۳۳ روستای صعب العبور و کوهستانی شهرستان ساری در حال انجام بوده و پیش بینی می‌شود، امسال ۱۸ هزار مشترک در مناطق روستایی این شهرستان به مشترکان استان اضافه شوند.
احمد پور با بیان اینکه گازرسانی به این منطقه کوهستانی از پرهزینه‌ترین و سخت‌ترین طرح‌های شرکت بوده و تاکنون ۱۴ کیلومتر شبکه گذاری در شهر بلده شهرستان نور نیز اجرایی شده است تصریح کرد: عملیات گازرسانی در ۲۰ روستای منطقه کوهستانی شهرستان سوادکوه در حال اجرا بوده و گازرسانی به ۴۷ روستای دیگر بخش ولوپی و راستوپی این شهرستان در دست مطالعه و طراحی قرار دارد.
مدیر عامل شرکت گاز مازندران گفت: با ورود گاز به این روستاها، بیش از ۱۱ هزار مشترک روستایی از این نعمت الهی بهره‌مند خواهند شد. همچنین عملیات گازرسانی به روستا‌های منطقه ورسک نیز در سه فاز برنامه ریزی و اجرایی شده و ۲۶ روستای دهستان ولوپی شهرستان سوادکوه نیز آماده نصب انشعاب است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)