• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۵۰۱۲
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۵
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمد؛

هشدار جدی پلیس استان به هنجارشکنان

اراذل و اوباش و هنجارشکنان با واکنش سخت و پشیمان‌کننده پلیس مواجه می‌شوند.

اجازه نفس کشیدن به اراذل و اوباش نمی‌دهیمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، فرمانده انتظامی استان در مراسم تجلیل از خبرنگاران فعال حوزه انتظامی استان گفت: پلیس بر این باور است که بخش قابل توجهی از اقتدار پلیس مرهون تعامل و همراهی رسانه و خبرنگاران است.
سردار مهدی انصاری با بیان اینکه درگیری عده ای در میدان امام حسین (ع) یاسوج به علت اختلافات قبلی بوده است، افزود: برای عاملان این درگیری در پلیس اطلاعات امنیت استان پرونده‌ای تشکیل شد و در سه عملیات ضربتی دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: خبرنگاران رسانه‌ها در تمام ساعات شبانه روز برای رفاه، آسایش و امید دادن به مردم در کنار پلیس با تمام وجود فعالیت می‌کنند که این مهم در اطلاع رسانی عملکرد پلیس نیز موثر است.
سردار انصاری بیان کرد: با هماهنگی دستگاه قضایی در یک ماه اخیر ۱۷۱ دستگاه خودرو به دلیل مزاحمت های شبانه در خیابانها برای مردم توقیف شد.

اجازه نفس کشیدن به اراذل و اوباش نمی‌دهیم
وی ادامه داد: اراذل و اوباش جرات نخواهند کرد در این استان نفس بکشند، پلیس اجازه نخواهد داد موجب سلب آسایش وآرامش مردم شوند و پلیس با همراهی مردم و همگامی رسانه‌ها با اقتدار با این افراد برخورد می‌کند.
فرمانده انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: رضایت مندی مردم از عملکرد ۱۹۸ پلیس ۱۲ درصد از ابتدای امسال تاکنون نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.
سردار انصاری با بیان اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد در زمینه نزاع در بین استان‌های کشور رتبه ۳۲ را داراست، ادامه داد: نزاع در این استان از ابتدای سال جاری تاکنون نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹ درصد کاهش داشته است.
وی با بیان اینکه ۹۵درصد نزاع‌های استان فردی و ۵ درصد نزاع دسته جمعی است گفت: برای مقابله با نزاع‌ها در استان تیم ویژه پیش بینی شده است.

کشف ۳۶۰۰ تن مواد مخدر طی امسال
وی از ابتدای سال جاری تاکنون ۳هزار و ۶۰۰ تن انواع مواد مخدر در استان کشف و ضبط شده است، تاکید کرد: این میزان مواد کشف شده نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۴ درصد افزایش داشت که در این رابطه ۶۶۹ نفر قاچاقچی و حمل کننده دستگیر و ۱۵۰ دستگاه خودرو توقیف شده است همچنین ۲۵ باند مواد مخدر در استان شناسایی و متلاشی شدند.
فرمانده انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: طی این مدت ۲۸ میلیارد تومان انواع کالای قاچاق در این استان کشف و ضبط شد و ۱۰۲۸ نفر در این زمینه دستگیر شدند.

کاهش ۳۵ درصدی تصادفات کهگیلویه و بویراحمد
انصاری در خصوص آخرین وضعیت تصادفات رانندگی در استان گفت: از ابتدای امسال تا کنون نسبت به مدت مشابه سال قبل در مجموع تصادفات فوتی، جرحی و خسارتی استان ۳۵ درصد و تصادفات منجر به فوت ۲۸ درصد کاهش داشته است.
وی ادامه داد: طی این مدت ۱۰ باند سارقان احشام متلاشی شد که در این خصوص ۸۵ سارق سابقه دار و دارای ۱۹۹ فقره پرونده دستگیر شدند که ۶۵۰ راس دام از این سارقان کشف و ضبط شد همچنین ۵۹ دستگاه خودرو و ۱۰۴ دستگاه موتور سیکلت سرقتی در استان کشف و ۲۵ نفر سارق در این زمینه دستگیر شدند.
فرمانده انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: ۶ باند سارق محموله‌های کامیون‌های حامل بار که از پشت اقدام به سرقت می‌کردند شناسایی و دستگیر شدند و در این رابطه ۶۳ فقره محموله کشف و تحویل صاحبان شد همچنین ۴ باند سارقان موبایل با ۳۰ فقره سرقت متلاشی شد.

۸۲ درصد جرائم فضای مجازی کشف شد
انصاری با بیان اینکه ۸۲درصد از جرائم فضای مجازی که به پلیس فتای استان گزارش شده توسط پلیس کشف شده اند گفت: امسال ۱۳۹ مورد کلاهبرداری در استان رخ داده که ۷۱ مورد از این تعداد کشف شده و مابقی در دستور کار قرار دارند.
وی در خصوص قتل راننده تاکسی بی سیم که از یاسوج دربست و در استان فارس به قتل رسید ادامه داد: کسانی که این اقدام شوم را به وجود آوردند و خانواده‌ای را داغدار کردند در صورتی که در استان باشند دست بردارشان نخواهیم بود.
فرمانده انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: ۲۵دستگاه فرهنگی متولی فرهنگ جامعه هستند که باتوجه به تهاجم فرهنگی، ناهنجاری‌ها و آسیب‌های اجتماعی متعدد انتظار داریم این دستگاه‌ها همچون پلیس در میدان عمل حضور یابند و به وظیفه خود عمل کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
بازدید مدیرکل بازرسی لرستان از فعالیت برخی ادارات کوهدشت
پیش بینی کاهش کیفیت هوا در سمنان
نشست تخصصی شعر انتظار در مسجد جمکران برگزار شد
تشدید نظارت تیم های تعزیرات حکومتی در چهارمحال و بختیاری
بررسی چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی معادن خراسان جنوبی، در میز اقتصاد شبکه خبر
برپایی سوگواره کوچه بنی‌هاشم با اجرای چهار تئاتر زنده در قم
اعزام ورزشکار چهارمحال و بختیاری به رقابت های همبستگی کشورهای اسلامی
سرمایه‌گذاری ۵۵ هزار میلیاردی در قزوین؛ تنها ۱ درصد بودجه دولتی، ۹۹ درصد از ظرفیت سرمایه‌گذاران
برگزاری نشست شورای تحول جهانی شدن خرم آباد
انعقاد تفاهمنامه ساخت نیروگاه‌های سه مگاواتی خورشیدی کشور در قم
بسته خبر‌های کوتاه ۱۹ آبان ۱۴۰۴
معرفی برترین‌های مسابقات دارت گرامیداشت روز کیش ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
لاریجانی: پیامی به آمریکا ندادیم
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)