• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۵۶۴۸
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۱
سیاسی » مجلس
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس:

مجازات نهاد‌های ترک کننده وظایف را پیگیری می‌کنیم

رئیس کمیسیون اصل ۹۰، ترک فعل دستگاه‌ها از وظایفشان را مصداق فعل مجرمانه دانست و بر پیگیری برای مجازات مسئولان و دستگاه‌های ترک فعل کننده، تاکید کرد.

مجازات نهاد‌های ترک فعل کننده وظایف را پیگیری می‌کنیمبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، حجت الاسلام نصرالله پژمانفر پس از نشست مشترک با رئیس مجلس در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسش خبرنگار ما درخصوص رویکرد جدید دستگاه قضایی برای برخورد با ترک فعل‌ها و اقدام کمیسیون اصل ۹۰ در این خصوص گفت: ما حتما این موضوع را به عنوان یک موضوع اساسی در دستور داریم، ما چند شب قبل جلسه‌ای را با رئیس قوه قضائیه داشتیم، در همان جا این موضوع را مطرح کردیم که همان طور که ما فعل مجرمانه داریم، ترک فعلی هم که منجر به انجام نشدن وظایف قانونی باشد، مجرمانه می‌دانیم.
وی افزود: ترک فعل مانند سوزن بانی است که وقتی باید سوزن را در جابجایی ریل انجام دهد، وظیفه اش را انجام ندهد، پس از وقوع حادثه نمی‌تواند مدعی شود که در بروز حادثه مقصر نیست و صرفا با این ادعا که کاری نکرده است، خود را مقصر نداند.
آقای پژمانفر گفت: ما این عمل را که همان ترک فعل است عمل مجرمانه می‌دانیم و بر اساس چنین رویکردی، بنده شخصا در حال پرونده‌هایی با موضوع ترک فعل‌ها هستم، مانند پرونده ترک فعل در اجرای قانون تسهیل ازدواج و پرونده ترک فعل در اجرای سیاست‌های جمعیتی.
وی تاکید کرد: در طرح‌ها و لوایحی نیز که در دستور کار مجلس قرار می‌گیرد، تاکید کردیم که اگر مجری به وظایفش عمل نکند، ترک فعل‌ها نیز همانند اعمال مجرمانه، مشمول مجازات می‌شود.
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ همچنین در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار ما مبنی بر این که برای تسهیل دسترسی مردم به این کمیسیون به منظور استیفای حقوق شان چه اقدامی کردید؟ گفت: در جلسه با حضور معاونان امور مجلس نهاد‌های اجرایی و در نشست با رئیس مجلس تذکر دادیم که از این پس با هر دستگاهی یک بار بیشتر مکاتبه نخواهیم کرد و با توجه به این که پاسخ ندادن به مکاتبه جرم است، مجازات متخلفان را پیگیری می‌کنیم، قطع نظر از این که پاسخ موضوعی که مربوط به ماست چه باشد.
حجت الاسلام پژمانفر تاکید کرد: مردم قطعا این موضوع را شاهد خواهند بود که مجازات کسانی را که کوتاهی کنند بدون هیچ ملاحظه‌ای و با قطع نظر از این که خطا از جانب چه دستگاهی باشد، پیگیری می‌کنیم.
وی همچنین درباره وظایف کمیسیون اصل ۹۰ و رویکرد‌های جدید آن در مجلس یازدهم گفت: طبق قانون اساسی، این کمیسیون برای اصلاح طرز کار سه قوه شکل گرفته و، چون مجلس وظیفه تعیین مسیر ریل گذاری کشور و قانون گذاری را بر عهده دارد، باید با بررسی فرآیند‌ها و مسیر‌های طی شده، اشکالات پیش آمده را در قانون اصلاح کنیم.
حجت الاسلام پژمانفر آمار شکایات ارسالی به این کمیسیون را ماهانه به طور متوسط ۴۰۰ تا ۵۰۰ شکایت اعلام و اضافه کرد: سعی کردیم با بررسی شکایات، فساد مجری یا هر کارگزاری را به دستگاه قضایی و دستگاه‌های نظارتی ارجاع دهیم و مواردی مانند ضعف در قانون، آیین نامه‌ها یا رویه‌ها که سبب مفاسد شده است، کشف کنیم.
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ همچنین گفت: در جلسات مثلثی با حضور کمیسیون اصل ۹۰، دیگر کمیسیون‌های تخصصی و مرکز پژوهش‌های مجلس، اصلاح آیین نامه ها، قوانین و حل و فصل مسائلی را که سبب بروز تخلفات می‌شود، بررسی کردیم، رویکرد ما این است که طرز کار‌های منجر به تخلف را شناسایی و در تعامل با دستگاه‌ها اصلاح کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افشای ابعاد جدید ارتباط ترامپ با شبکه فساد «اپستین»
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
شناگر ایران در ۴۰۰ متر آزاد ششم شد
اعضای کمیسیون عمران مجلس با خانواده مرحوم صابر کاظمی ابراز همدردی کردند
مجمع عمومی سالیانه هیات اسکی چهارمحال و بختیاری
اهدا پنل خورشیدی به عشایر ارسنجان
پیروزی فرجی و هدایی مقابل گویان و قطعی شدن مدال دونفره مردان
بسیج، الگوی محله‌محور حل مسائل مردم
زنجان، پیشرو در اهدای خون با رشد ۱۳ درصدی
برد شهرداری چلیچه در نخستین دیدار خود در لیگ برتر فوتبال ساحلی جوانان کشور
برداشت بیش از ۴۵۰۰ تن پسته از باغ های مشهد
صعود ندا شهسواری به نیمه‌نهایی تنیس روی میز زنان
از تولید تخم مرغ در واحدی سنتی تا راه اندازی واحدی مکانیزه و کسب رتبه برتر کشوری
مهریز، میبد، اردکان و اشکذر در مجمع شهر‌های تاریخی ایران
افتتاح کمپ نگهداری و درمان معتادان در سمنان
بهره برداری از طرح آسفالت معابر روستای پاچه کولا لالی
آغاز طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در خوزستان
تولید انرژی بادی به انرژی برق در سیستان وبلوچستان
نشست مشترک مجمع نمایندگان استان ، استاندار و معاونان ، با وزیر نیرو
سفر شهرستانی استاندار خراسان شمالی به اسفراین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)