• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۷۴۶۱
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۴
قزوین » اجتماعی
همراه با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی

تاکید بر عزاداری حسینی پُرشور

سخنگو و جانشین ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا: ۱۴دستگاه با نظارت اداره کل تبلیغات اسلامی بر روی رعایت پروتکل‌های بهداشتی در هیئت های عزاداری نظارت می‌کنند و این مراسم همراه با شور و شعور حسینی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، منوچهر حبیبی در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه قزوین گفت: رهبر معظم تاکید بر عزاداری حسینی پرشور و با رعایت دستورالعمل های بهداشتیانقلاب می فرمایند معیار برای برگزاری مراسم عزای ماه محرم آن چیزی است که ستاد مقابله با کرونا می گوید و بر همین اساس دو موضوع جلوگیری از انتشار ویروس کرونا در این مراسم و اجرای مطلوب مراسم سوگواری امام حسین(ع) را دنبال می کنیم که در نتیجه آن حتی یک عزادار حسینی به کرونا مبتلا نشود.
 
وی افزود: در 6ماهه اخیر تجربیات متعددی در راستای مقابله با کرونا داشته ایم و با توجه به همکاری و همراهی مردم در برگزاری مراسم شب های احیا با رعایت پروتکل های بهداشتی این نتیجه حاصل شد که هم می توان مراسم های مذهبی را برگزار و هم پروتکل های بهداشتی را رعایت کرد.
 
سخنگوی ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا خاطرنشان کرد: 14دستگاه با نظارت اداره کل تبلیغات اسلامی بر روی رعایت پروتکل های بهداشتی در هیئات عزاداری نظارت می کنند و مراسم عزاداری امام حسین همراه با شور و شعور حسینی برگزار می شود.
حبیبی گفت: بر اساس تأکید وزارت بهداشت مراسم های عزاداری باید در فضاهای باز برگزار شود و تمامی فضاهای باز استان شامل ورزشگاه ها باید در اختیار اداره کل تبلیغات اسلامی استان قرار گیرد.
 
وی افزود: مردم به هیچ وجه درگیر خط خبری ناامید کننده و تخریبی رسانه های بیگانه قرار نگیرند چرا که با همکاری مردم و مسئولان، هم پروتکل های بهداشتی رعایت و هم مراسم عزاداری امام حسین(ع) با شور و شعور برگزار می شود.
 
جانشین ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا تأکید کرد: هرگونه مراسم سینه زنی در فضاهای بسته و حرکت دسته جات عزاداری در خیابان ها و یا به سمت امامزاده ها و بقاع متبرکه در استان ممنوع است.
 
حبیبی به موضوع توزیع نذورات در استان نیز اشاره کرد و گفت: با توجه به مخاطرات توزیع نذورات به شیوه گذشته، لازم است که نظارت های جدی بهداشتی صورت گیرد.
وی گفت: نذورات در وهله نخست در قالب کمک های مومنانه و با همکاری نهادهای مجری میان نیازمندان توزیع شود و در وهله دوم توزیع نذورات به شیوه گذشته ممنوع است و توصیه می کنیم که به صورت خشک و بسته بندی شده میان عزاداران توزیع شود.
جانشین ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا گفت: خوشبختانه مسئولان و هیئت امنای هیئات مذهبی استان با صدور بیانیه ای بر رعایت دستورالعمل ستاد ملی مقابله با کرونا و رعایت پروتکل های بهداشتی در عزاداری ماه محرم در استان تأکید کرده اند.
 
حبیبی افزود: بر اساس دستورالعمل صادر شده، در صورت رعایت نشدن پروتکل های بهداشتی در مرحله اول به هیئت عزاداری تذکر داده می شود، در مرحله دوم خدمات دهی دستگاه های اجرایی به آن هیئت قطع می شود و در مرحله سوم نیز مجوز فعالیت آن هیئت به مدت 6ماه لغو می شود.
 
وی گفت: با توجه به شرایط کرونایی و با توجه به افزایش میزان استفاده مردم از فضای مجازی، رسانه استانی با تهیه برنامه های مناسب محرم، می تواند آنها را در فضای مجازی بازنشر دهد.
 
جانشین ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا افزود: تمامی مداحان، هیئات و فعالان رسانه ای در این مدت برنامه های محرم و عزاداری را در فضای مجازی بازنشر کنند.
 
حبیبی به موضوع برگزاری کنکور و رعایت پروتکل های بهداشتی اشاره کرد و گفت: بیش از 19هزار نفر از داوطلبان استان ظرف 4 روز در کنکور شرکت خواهند کرد و تمامی مقدمات لازم برای برگزاری بدون دغدغه و نگرانی این آزمون فراهم شده است و همه دستگاه ها امکاناتشان را برای برگزاری کنکور امن و سالم به کار گرفته اند.
 
وی افزود: فاصله 180سانتی متر در نظر گرفته شده است و داوطلبان قبل از ورود به حوزه های امتحانی تب سنجی می شوند و موارد مشکوک به اتاق های مخصوص یا بیمارستان ها، ارجاع داده می شوند و آزمون در آن محل ها برگزار می شود.
 
سخنگوی ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا تصریح کرد: بسته های ضدعفونی کننده در ورودی مراکز آزمون در اختیار داوطلبان قرار می گیرد و از خانواده ها می خواهیم به منظور مقابله با شیوع کرونا، علاوه بر اینکه در درب های ورودی حوزه های امتحانی تجمع نکنند، خودروهایشان را نیز در اطراف محل های برگزاری آزمون پارک نکنند.
 
حبیبی از مردم استان خواست نذر ماسک و ارزاق عمومی برای نیازمندان را فراموش نکنند و هر خانه با نصب پرچم عزاداری به استقبال ماه محرم برود.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واکسیناسیون دام‌ها در زنجان علیه سویه جدید تب برفکی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
پایان اسکان آسیب دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)