• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۰۶۲۵
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۵
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
درپی طرح‌های حمایتی معاونت علمی و فناوری

تسهیلات نظام وظیفه به ۱۷۹۰ شرکت دانش بنیان رسید

رئیس مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان از استفاده هزار و ۷۹۰ شرکت از انواع تسهیلات نظام وظیفه تخصصی در بازه زمانی سه سال اخیر خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و فرهنگی خبرگزاری صدا وسیما، ​آقای سید محمد صاحبکار خراسانی در تشریح حمایت‌ها و فرآیند‌های جاری در تسهیلات نظام ‌وظیفه تخصصی با اشاره به طرح‌های حمایتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: با توجه به دستور ویژه مقام معظم رهبری، مساعدت ستاد کل نیرو‌های مسلح و با همکاری قرارگاه مهارت آموزی نیرو‌های مسلح، اجرای طرح جایگزین خدمت در دستگاه‌های دولتی و دفاعی، طرح جایگزین خدمت در شرکت‌های دانش بنیان و امریه در شرکت‌های دانش‌بنیان برای افراد کلیدی فعال در شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، مهیا شده است.
رئیس مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: طی سه سال گذشته ۱۷۹۰ شرکت دانش‌بنیان و فناور از انواع تسهیلات نظام‌وظیفه تخصصی استفاده کرده‌اند.

هر ماه ۴۰۰ درخواست ارسال می‌شود.
صاحبکار خراسانی درباره احراز صلاحیت شرکت‌ها و افراد متقاضی، افزود: به‌طور میانگین ماهانه ۴۰۰ درخواست مربوط به دریافت تسهیلات نظام‌وظیفه از طریق سامانه یکپارچه مدیریت نظام و اجتماعات نخبگانی (سامانه سینا sina.bmn.ir) به مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ارسال می‌شود که این درخواست‌ها پس از ثبت در این سامانه، توسط کارشناسان دانش‌بنیان بررسی و صلاحیت شرکت‌ها و افراد درخواست کننده ارزیابی می‌شود. مدارک مالی شرکت، سوابق بیمه، امتیازات افراد متقاضی امریه در دوره‌های زمانی مشخص، دریافت اطلاعات مربوط به اعزام، کسری خدمت و سابقه خدمت ازجمله مواردی است که برای مورد تقاضا از سوی شرکت و سرباز بررسی می‌شود.

بیش از ۱۰۰۰ نفر برای طرح جایگزین خدمت معرفی شدند.
وی در ادامه به توضیح انواع طرح جایگزین خدمت پرداخت و گفت: این حمایت به دو صورت پروژه جایگزین خدمت در دستگاه‌های دفاعی و کشوری و پروژه جایگزین خدمت در شرکت دانش‌بنیان ارائه می‌شود. نخبگان فناور در صورت احراز شرایط و کسب امتیاز‌های مصوب و از طریق معرفی به مرکز نخبگان و استعداد‌های برتر نیرو‌های مسلح، می‌توانند طرحی را برای یکی از صنایع نظامی و دفاعی کشور به انجام برسانند.
صاحبکار خراسانی اضافه کرد: همچنین افراد کلیدی فعال در شرکت‌های دانش‌بنیان به منظور حل مشکلات و پیشرفت علمی و فنی کالا و خدمات دانش‌بنیان از طریق تحقیق و توسعه، در صورت کسب حداقل امتیاز لازم می‌توانند طرح جایگزین خدمت خود را در شرکت دانش‌بنیان انجام دهند.
وی افزود: از سال ۹۷ تاکنون حدود ۸۰۰ نفر به منظور اجرای طرح جایگزین خدمت در صنایع نظامی و دفاعی و ۲۳۵ نفر به‌منظور انجام طرح جایگزین خدمت در شرکت دانش‌بنیان به دانشگاه عالی دفاع ملی معرفی‌شده‌اند.

طرح‌های جایگزین خدمت توسط داوران ارزیابی و داوری می‌شود.
رئیس مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره نحوه داوری و ارزیابی طرح‌های جایگزین خدمت در شرکت دانش‌بنیان گفت: ۳۲ داور که از کارشناسان برجسته و فعال هر حوزه فناوری هستند در حال حاضر به بررسی پروپوزال‌ها و گزارش‌های سربازان فناور در شرکت‌های دانش‌بنیان می‌پردازند.
عضو هیئت‌علمی پژوهشکده مطالعات فناوری در ادامه به توضیح فرایند امریه در شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت و ادامه داد: نخبگان فناور در صورت احراز شرایط و کسب امتیاز‌های لازم می‌توانند، به‌عنوان مأمور در طول مدت خدمت نظام‌وظیفه، در یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان فعالیت کنند. از آبان ۱۳۹۷ تاکنون ۶۵۰ نفر به صورت امریه در شرکت‌های دانش‌بنیان خدمت سربازی خود را آغاز کرده اند، که اغلب آن‌ها دارای مدرک کارشناسی ارشد هستند.
صاحبکار خراسانی به نظارت مستمر معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری به فعالیت سربازان فناور اشاره کرد و گفت: معاونت علمی و فناوری دائماً بر افراد در حال خدمت در شرکت‌های دانش‌بنیان نظارت دارد. این نظارت شامل مواردی مانند بازدید حضوری از سربازان حاضر در شرکت‌های دانش‌بنیان، تماس‌های تلفنی مستمر با افراد در طول دوران خدمت و گرفتن گزارش عملکرد سربازان فناور می‌شود.
رئیس مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، با اشاره به ایجاد سامانه‌های پاسخگویی به افراد گفت: متقاضیان استفاده از این تسهیلات می‌توانند اطلاعات لازم را از طریق سامانه شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان Daneshbonyan.ir کسب و در صورت هرگونه سؤال از طریق سامانه پاسخگویی مکتوب crm.isti.ir اقدام کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازگشت واحد ۳ نیروگاه نکا به مدار تولید
پویش کاشی حرم به یاد شهدای عملیات محرم
دوکشته و ۱۴ مصدوم در حوادث شبانه روز گذشته استان
افتخار آفرینی دانش‌آموزان شهرستان نهبندان در مسابقات اختراعات سوئیس
تهیه طرح‌های توسعه و عمران ۱۵ شهر چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش‌های پراکنده در مازندران از امروز 
رطوبت ۷۸ درصدی هوا در جنوب غرب خوزستان
تولید ورق گرم در صنایع معدنی سیرجان
خواب آلودگی راننده ؛ علت تصادف اتوبوس و تریلی در میامی
قضاوت ۲ داور ایرانی در مسابقات تیروکمان قهرمانی آسیا
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و چهارم آبان به افق آبادان و خرمشهر
بی احتیاطی راننده در بجنورد جان عابر پیاده را گرفت
اعزام تیم کبدی بانوان ایران به رقابت‌های قهرمانی جهان
فراتر از ثروت
بازگشت افتخار آفرینان پینگ پنگ ایران از رقابت‌های همبستگی اسلامی
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و سرخه
جمعیت ۱۰۰ هزار نفری ماهدشت فرهنگسرا ندارد
سیما لیموچی برنده جایزه داوطلب برگزیده سال ٢٠٢۵ کمیته بین‌المللی پارالمپیک شد
چشم آسمان ایلام به آمدن اولیـن باران پاییزی، روشن شد
تصادف اتوبوس و تریلی در میامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تجاوز رژیم صهیونی به خاک لبنان با عبور از خط آبی
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
پویش آبادان را سبز میکنیم
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
مسابقات درگ قهرمانی کشور در جزیره کیش
برگزاری نشست آموزشی طراحان و ناظران گاز با هدف ارتقای دانش فنی
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
برگزاری انتخابات عراق مایه ارتقای عظمت این ملت است
بارش باران در خوزستان تا هفته آینده
گام سبز ایران در حذف مواد مخرب لایه ازن
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۶ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)