سالانه به طور میانگین ۳۹۰ هزار تن پیازدر استان اصفهان برداشت میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به اینکه استان اصفهان با داشتن بیش از ۵۷۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی رتبه اول تولید پیاز در کشور را دارد گفت: امسال با جاری بودن آب در رودخانه و تغییر الگوی کشت ، پیش بینی میشود به طور متوسط از هر هکتار اراضی کشاورزی استان بیش از ۷۰ تن پیاز برداشت شود. فیروز نیا با بیان اینکه برداشت پیاز از دهه اول خرداد شروع و تا مهر ادامه دارد گفت: سطح زیر کشت پیاز در پاییز و زمستان حدود ۵ هزار هکتار است و بیشتر در شهرهای اصفهان، فریدن و فلاورجان است .
الان در استان های پر اب تر به نسبت ، کشت دیم هست کشاورزان تجمع نمیکنند.
وسط کویر چرا ما باید کشت پیاز کنیم؟ وقتی ارزش صادراتی هم ندارد! هر سال همینه ، یادمان میرود خشکسالی همیشه در ایران هست.
تغییر الگوی کشت ، صنعتی گلخانه ای مکانیزه شدن و کشت محصولات استراتژیک کم اب بر باید الویت اصلی باشد ، جهاد کشاورزی برنامه مدون در این مورد ارائه بدهد
وسط کویر چرا ما باید کشت پیاز کنیم؟ وقتی ارزش صادراتی هم ندارد! هر سال همینه ، یادمان میرود خشکسالی همیشه در ایران هست.
تغییر الگوی کشت ، صنعتی گلخانه ای مکانیزه شدن و کشت محصولات استراتژیک کم اب بر باید الویت اصلی باشد ، جهاد کشاورزی برنامه مدون در این مورد ارائه بدهد