• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۴۳۳۱
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۷
سیاسی » دولت
رئیس جمهور:

حتما باید با رانت برخورد شود

رئیس جمهور گفت: مبارزه با فساد یک واقعیت است و باید حتما با افرادی که در مسیر رانت هستند و حقوق مردم را زیرپا می‌گذارند، مقابله کنیم.

حتما باید با رانت برخورد شودبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، آقای روحانی در ادامه اظهاراتش در نشست با مدیران ارشد رسانه‌ای کشور به مناسبت هفته دولت، در پاسخ به سوال سردبیر روزنامه اطلاعات مبنی بر اینکه آیا شورای اجتماعی، دولت و روسای قوا و سایر نهاد‌ها برای کاستن از عرصه‌های تقابل در درون جامعه که از سیاست و سیاسیون تاثیر می‌پذیرد، برنامه‌ای دارد یا نه؟ گفت: جناح‌ها و دسته بندی‌های سیاسی و اجتماعی نیاز به شفافیت دارند.
آقای روحانی افزود: یعنی اگر ما برای پیروزی و یا شکست رقیب، خود را پشت عناوینی پنهان کردیم و یک عده طرفدار جوان شدند و یک عده طرفدار پیرمرد‌ها و تعدادی طرفدار حقوق زنان و تعدادی مخالف حقوق زنان و تعدادی طرفدار مقابله با فساد و تعدادی طرفدار رانت خوار، این مسایل باعث شکاف جامعه می‌شود.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه برخی از این تقسیم بندی‌ها دارای ریشه‌های سیاسی و رقابت‌ها و تقابل‌های جناحی است، گفت: کلیت این تقابل مفید نیست، این دو قطبی‌هایی است که به نفع جامعه تمام نمی‌شود و موجب انشقاق بیشتر می‌شود.
وی ادامه داد: در بحث کرونا تعدادی به دنبال ایجاد دوقطبی بودند که جان مهم است یا نان مهم است؟ یا الان که محرم است دیانت مهم است یا سلامت مهم است.
آقای روحانی با اشاره به اینکه ایجاد اینگونه تقابل‌های غیرواقعی می‌تواند جامعه را دچار شکاف کند، افزود: هم می‌توان دیانت را حفظ کرد و هم سلامت را و هم می‌توان جان را حفظ کرد و هم سلامت را و هیچ تقابلی این‌ها باهم ندارد.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه باید با فساد مبارزه شود و این یک واقعیت است و باید حتما با افرادی که در مسیر رانت هستند و حقوق مردم را زیرپا می‌گذارند، مقابله کنیم، گفت: ریشه این‌ها برمی گردد به این موضوع که ما ابتدا باید شفافیت درست کنیم.
آقای روحانی همچنین گفت: ما زمانی که در بخش‌های اجتماعی، اقتصادی و سیاسی شفاف نیستیم، شفافیت بوجود نمی‌آید و اطلاع رسانی صورت نمی‌گیرد و رسانه‌ها در همه زمینه‌ها آزاد نیستند، یعنی رسانه در هر بخشی اگر خواست نقد کند بتواند نقد انجام دهد، ولی الان شرایط ما همچون شرایطی نیست یعنی همین نکته‌ای که شما الان اینجا درباره فساد می‌گویید که آیا مقابله با آن خوب یا دقیق است یا اشکال دارد، خیلی جرات نمی‌کنید که آن را تیتر روزنامه کنید و اگر تیتر روزنامه بکنید روزنامه شما دچار مشکل می‌شود.
رئیس جمهور افزود: کلیت این حرف درست است که ما باید با فساد مبارزه بکنیم، ولی این مساله را از مسایل مختلف خارج کنیم.
آقای روحانی با تاکید بر اینکه باید در مبارزه با فساد شفافیت صورت گیرد، گفت: ریشه مبارزه با فساد از دادگاه شروع نمی‌شود و از دولت الکترونیک شروع می‌شود یعنی ما باید دولت را الکترونیک و کارهایمان، شرکت‌های عمومی، غیردولتی و خصولتی را شفاف کنیم.
رئیس جمهور افزود: اگر ما در آن مرحله موفق نبودیم باید دستگاه‌های نظارتی و قوه قضاییه وارد شوند.
آقای روحانی گفت: اگر موردی در مساله فساد وجود دارد و ما بخواهیم آن را تبلیغاتی کنیم تا مرحله نهایی قضایی آن باید پیش برویم و بعد اقدام کنیم، والا اگر فردی در مرحله اول ممکن است محکومیت پیدا کند و در مرحله دوم ممکن است تغییر پیدا کند، باید صبر کنیم تا به مرحله نهایی برسیم و بعد اعلام کنیم و در شیوه اعلام ممکن است اختلاف نظر‌هایی وجود داشته باشد، اما ایجاد شکاف و تفرقه در جامعه در مسایلی که می‌شود واقعا آن‌ها را حل و فصل کرد به نظام صدمه می‌زند.
آقای روحانی افزود: شورا‌های اجتماعی مسئول همه مسایل نیستند، ولی می‌توانند در بعضی از شورا‌ها از جمله شورای اجتماعی این مسایل را مطرح کنند و سه قوه می‌توانند این مسایل را باهم مطرح کنند و هماهنگی بوجود آورند و این موارد می‌تواند موثر باشد و تخفیف دهد، هم مبارزه با فساد باشد و هم ایجاد انشقاق و شکاف نباشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعزام تیم بوکس چهارمحال و بختیاری به مسابقات کشوری
افزایش ۷ میلیون متر مکعبی آب سد کوثر گچساران
بن‌بست در شورای سیاسی اهل‌سنت؛ دو نامزد برای ریاست مجلس
اطلاعیه دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت یوم‌الله ۹ دی
دعوت از اساتید دانشگاه‌ها به داوری طرح‌های پژوهشی
آغاز ششمین دوره رقابت‌های نشاط سالمندی در تهران
صدور ۷۷۸ کارت هوشمند رانندگان حمل و نقل برون شهری در مازندران
دیدار مسئولان سلماسی با خانواده جانباز مسیحی به مناسبت سال نو میلادی
تغییر ساعت بازی تراکتور با ملوان
پیش‌بینی بارش پراکنده باران و کاهش دما برای بوشهر
رویداد «رعنا» زمینه‌ساز پیوند دانش‌بنیان‌ها با نیاز‌های واقعی مردم شد
عرضه ۳۰۰ هزار لیتر بنزین سوپر این هفته در بورس انرژی
تأکید معاون سیاسی استاندار بر نقش مشورتی روابط عمومی‌ها در دستگاه‌های اجرایی
ثبت بیش از ۷۰۰ مورد چندقلوزایی در آذربایجان‌غربی
قهرمانی ورزشکار چنارانی در مسابقات جهانی هندوستان
۷۰ درصد منابع آب تهران از سفره‌های زیرزمینی تأمین می‌شود
همکاری بازآفرینی شهری و آموزش فنی‌وحرفه‌ای برای تقویت اشتغال
تداوم طرح حذف گاردریل و نصب نیوجرسی در محورهای پرتردد مازندران
مومنی: انتخابات ۱۴۰۵ خاص‌تر از سایر انتخابات‌ها خواهد بود
تعامل سازمان بورس با مجلس برای پیگیری مطالبات بازار سرمایه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واریز سود سهام عدالت در بیست و هفتم دی
فریدونشهر برفی‌ترین منطقه نصف جهان
نمایش اقتدار پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا در قاب تلویزیون
درگذشت حضرت آیت‌الله سید علی شفیعی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری
تعطیلی برخی مدارس آذربایجان غربی در ۸ دی ماه
پخش زنده پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا در کانون پرورش فکری اهواز
پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ
واریز سود سهام عدالت همزمان با عید مبعث
مشکلات ساختاری اقتصاد؛ علت التهابات ارزی
افزایش ۲۰درصدی حقوق‌کارمندان درلایحه بودجه اصلاح شود
ایران در جمع ۱۰ کشور برتر جهان در چرخه کامل فناوری فضایی
هشدار نارنجی بارش برف و باران در۱۳ استان
رد درخواست سروش رفیعی در کمیته استیناف
بیش از ۳۰ ماهواره فضایی در کشور در دست ساخت است
اجرای پویش ملی «پیام امید ما از فضا»  (۹ نظر)
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم  (۶ نظر)
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی  (۴ نظر)
چتر باران ، فردا در فارس گسترده تر می شود  (۱ نظر)
نیاز مهم امروز جهان: نظام عادلانه ملّی و بین‌المللی اسلامی  (۱ نظر)
قیمت عرضه محصولات لبنی لحظه‌ای رصد می‌شود  (۱ نظر)
پیش‌بینی هواشناسی تا سه‌شنبه، برف و باران و وزش باد  (۱ نظر)
بارش نخستین برف زمستانی در شهرستان سپیدان  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره ایرانی: گامی دیگر در عرصه فضا  (۱ نظر)
سایت ۷۰ هکتاری نهضت ملی مسکن ماهدشت آماده بهره‌برداری می‌شود  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۱ نظر)