• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۴۸۷۵
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۱
اجتماعی » جامعه و شهری
فرمانده نیروی انتظامی در نشست ستاد مقابله با کرونا

اجتناب از سفرهای غیرضرور در تاسوعا و عاشورا

سردار اشتری: از مردم تقاضا داریم با توجه به فرارسیدن تاسوعا و عاشورا از سفر‌های غیرضرور اجتناب کنند تا شاهد شیوع بیشتر کرونا نباشیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ سردار سرتیپ حسین اشتری در نشست ستاد مقابله با کرونای استان تهران با ارائه گزارشی از عملکرد نیروی انتظامی از آغاز شیوع این بیماری تاکنون گفت: همه نگاه‌ها به تهران است و ما باید برنامه منسجمی در این خصوص داشته باشیم.
وی از سردار رحیمی، سردار خانچرلی و سردار عزیزی به سبب تلاششان در ایام کرونا قدردانی کرد و گفت: حافظان امنیت همچنان در کنار حافظان سلامت هستند.
فرمانده ناجا گفت: از آغاز شیوع بیماری کرونا برخورد قاطعی با برخی سودجویان که اقلام موردنیاز بهداشتی مردم را احتکار کرده بودند صورت گرفت و در همین خصوص برخی نیز در فضای مجازی به دنبال تشویش اذهان عمومی و نگران کردن خانواده‌ها بودند که از همان روز‌های نخست شیوع بیماری تعدادی از این افراد را احضار کردیم و برخی بازداشت شدند و به برخی نیز تذکرات لازم داده شد.
سردار اشتری از فرهنگ بالای مردم و اعتمادشان به کارکنان نیروی انتظامی و همکاری آن‌ها در جلوگیری از سفر‌های نوروزی و همچنین در خانه ماندن آن‌ها در روز طبیعت قدردانی کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی افزود: پس از این هم ما باید با بیماری کرونا زندگی کنیم و در شرایطی که گفته می‌شود موج دیگری در راه است نیازمند کار‌های زیرساختی بیشتری هستیم.
سردار اشتری از تلاش صدا و سیما و شبکه‌های اجتماعی دلسوز مردم که در ایام کرونا اطلاع رسانی مناسبی داشتند قدردانی کرد و افزود: البته این تلاش‌ها باید بیشتر شود.
فرمانده ناجا گفت: نیاز‌های اولیه مردم در این ایام از قبیل ماسک و مواد ضدعفونی کننده باید راحت‌تر در اختیار مردم قرار گیرد و قیمت ماسک باید باز هم کمتر شود.
سردار اشتری درباره عزاداری هیئت‌ها نیز در این شب‌های ماه محرم افزود: انصافاً بیش از ۹۵ درصد هیئت‌ها موارد تاکید شده را رعایت کرده اند و در آستانه تاسوعا و عاشورا بر ادامه این رعایت‌ها و همچنین اجتناب از سفر‌های غیرضرور تاکید کرد.
وی ادامه داد: پس از کادر درمانی و پزشکی بیشترین گروهی که در معرض خطر قرار دارند پلیس است که تعدادی از همکارانمان نیز در این راه به شهادت رسیدند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

در این نشست مدیرکل تبلیغات اسلامی استان تهران پیشنهادی در خصوص امکان حضور دسته‌های عزاداری در روز عاشورا داد و مکانی هم برای آن در تهران پیشنهاد کرد که فرمانده ناجا در این خصوص گفت: ما اصل این پیشنهاد را خوب و منطقی می‌دانیم و اگر در ستاد ملی کرونا تصویب شود نهایت همکاری را خواهیم داشت.

سردار اشتری در جمع خبرنگاران
 قدردانی سردار اشتری از مداحان و وعاظ 
سردار سرتیپ حسین اشتری در حاشیه نشست ستاد مقابله با کرونا استان تهران در جمع خبرنگاران گفت: نیروی انتظامی به عنوان حافظان امنیت از ابتدا کنار همکاران و حافظان سلامت بوده است.
وی افزود: در این چند روز که از عزاداری مردم در ماه محرم می‌گذرد مردم همه شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت کردند که جا دارد از مداحان، وعاظ و هیئت‌ها نیز تشکر کنیم و درخواست ما این است در چند روز باقی مانده به ویژه در تاسوعا و عاشورا نیز همه این ملاحظات رعایت شود.
فرمانده ناجا از مردم خواست تا حد امکان از سفر‌های غیر ضرور اجتناب کنند چرا که برای کشور ایجاد مشکل می‌کند و شیوع بیماری کرونا خودش را در سفر‌ها بیشتر نشان داده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اهدای زمین به ۲ هزار متقاضی طرح جوانی جمعیت در چهارمحال و بختیاری
آغاز رقابت ۱۲۰ استعداد تنیس‌روی میز دختر کشور در همدان
هفتمین تساوی فصل آلومینیوم سازان در لیگ برتر
هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال ایران؛ برتری خانگی تراکتور در بازی بزرگ هفته
کشف خودروهای مسروقه
دومینوی جهانی محدودیت
۲ خانه هلال جدید در زنجان افتتاح شد
«جشن کلاه شاپو» اثر جدید هادی حکیمیان در راه است
اجرای ۲۲۳ عنوان برنامه دهه فجر در کهگیلویه و بویراحمد
بهره‌برداری از ۵۷ طرح توسعه آبیاری نوین در آذربایجان غربی با اعتبار ۳۹۱ میلیارد ریال
دیدار با خانواده شهدای اغتشاشات اخیر
برد هیرکان رشت در رقابت‌های لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
دنیامالی: پیگیر وضعیت ورزشکاران بازداشتی هستیم
استقرار ۷۰۰ موکب در مسیر حرم تا جمکران
تاکید استاندار بر شفافیت و حل چالش‌های عمرانی و اقتصادی قزوین
سیصد و نود و سومین جلسه شورای شهر تهران
پایان مسابقات فوتسال روستای چاشم مهدیشهر
برد تراکتور مقابل سپاهان
رژه موتوری و خودرویی در شهرهای استان
«آجر» و «شیزوکا و بابا»، آماده پخش از تلویزیون
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر شورای امنیت ملی با پوتین دیدار کرد
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات
پرداخت کالابرگ برای حداقل ۷ دهک درآمدی در بودجه
شنیده شدن صدای مهیبی در بندرعباس
نمایندگان مجلس در حمایت از سپاه پاسداران سبزپوش شدند
اختصاص بودجه به واحد‌های نهضت ملی مسکن در کهگیلویه و بویراحمد
خبر ترور فرمانده نیروی دریایی سپاه کذب است
ساترا تحریم شد
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز
اتصال چابهار و اردبیل به شبکه ریلی کشور
هیچ ایرانی نباید از خرداد ۱۴۰۵ بدون بیمه باشد
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود
برگزاری مسابقات قرآن کمیته روستایی و عشایری آذربایجان شرقی
حضور رهبر انقلاب در حرم امام خمینی (ره)
اقدام اروپا علیه‌ ایران برای‌‌ جبران تحقیر از سوی آمریکا و روسیه
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۳ نظر)
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس  (۱ نظر)
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۱ نظر)
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز  (۱ نظر)
هیچ ایرانی نباید از خرداد ۱۴۰۵ بدون بیمه باشد  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
جشن هلهله فرشتگان در شهرکرد  (۱ نظر)
اولویت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و مجروحین در حوادث دی ماه  (۱ نظر)
اقدام اروپا علیه سپاه، خللی در اراده ملی ایجاد نخواهد کرد  (۱ نظر)
افتتاح بیش از ۲ هزار طرح عمرانی در دهه فجر  (۱ نظر)
به دلیل ارتکاب جنایات بین‌المللی آمریکا  (۱ نظر)
حضور رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر امام خمینی (ره)  (۱ نظر)
هشتگ سپاه ضدتروریسم پربازدید شد  (۱ نظر)
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است  (۱ نظر)