• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۵۷۲۵
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۱
فارس » اجتماعی

توجه نمایندگان فارس به اولویت های استان در زمینه های مختلف

همدلی بین نمایندگان فارس برای معطوف کردن توجه ها به سمت اولویت‌های این استان در زمینه‌های مختلف است.

توجه نمایندگان فارس  به اولویت های استان در زمینه های مختلفبه گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز فارس،نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی گفت: بنای نمایندگان مجلس یازدهم در مواجهه با مسئولان تقابل و مچ‌گیری نیست بلکه همکاری است.
روح‌الله نجابت با تبریک هفته دولت، به پیگیری موضوع مبارزه با قاچاق کالا و ارز در کمیسیون اصل ٩٠ مجلس اشاره و بیان کرد: در حال تهیه گزارشی از تحقیق و تفحص انجام شده در این باره هستیم که مجلس دهم آن را به سرانجام رسانده است. کم کاری‌هایی در این عرصه حادث شده بود که در حال مرتفع کردن آن‌ها هستیم.
نجابت با تاکید براینکه مجلس دهم به دنبال محقق کردن فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص این دوره از مجلس است، ادامه داد: در حوزه انتخابیه نیز به دلیل اهمیت موضوعاتی نظیر اقتصاد، تولید، صنعت، شرکت‌های دانش بنیان تلاش ویژه‌ای انجام شده که بازدید از مراکز تولیدی و صنعتی گویای این مدعاست.
نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی با طرح این موضوع که همدلی بین نمایندگان فارس در این دوره بی‌سابقه است، از تلاش برای معطوف کردن توجه به سمت اولویت‌های این استان در زمینه‌های مختلف خبر داد و خاطرنشان کرد: در یکسال باقیمانده از عمر دولت دوازدهم، تلاش می‌کنیم تا اختلاف و حواشی را کنار گذاشته و اهتمام خود را به سمت حل مشکلات مردم متوجه کنیم، زیرا اگر عملی غیر از این باشد در پیشگاه خدا و مردم باید پاسخگو باشیم.
عضو کمیسیون اصل ٩٠ مجلس شورای اسلامی در خصوص فضای مجازی و موضع مجلس در این مورد، گفت: فضای مجازی از موضوعات مهم و نیازمند توجه و نگاه ویژه است، ظرفیت‌های این حوزه اگر درست و برای انعکاس بهتر نظام اسلامی باشد، باید تقویت شود، البته امکان دارد به واسطه آسیب‌ها و چالش‌هایی که فضای مجازی برای کیان خانواده و اخلاق دارد، به دنبال ساز و کار نظارت دقیق باشند، که این از باب محدود کردن نیست.
نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اساسا اقتصاد و فضای نامطلوب اقتصادی کشور با دو مدل رفتار قابل اصلاح و بهبود خواهد بود، یکی کار جهادی و حذف قوانین زائد و دست و پاگیر برای تولید کنندگان و دیگری ایجاد هماهنگی و تعامل بهتر بین مسئولان و دستگاه‌های مختلف.
او با اشاره به تلاش مجلس برای رفع مشکلات اقتصادی، یکی از دغدغه‌های این دوره مجلس را تحقق عدالت دانست و یکی از طرح‌ها برای پاسخگویی به این دغدغه را طرح کالابرگ اقتصادی با هدف رفع مشکلات اقشار ضعیف جامعه ذکر کرد.
عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس، یکی از طرح‌های در دستور کار مجلس را تخصیص سهمیه سوخت به همه‌ی شهروندان فارغ از اینکه مالک خودرو باشند یا نه، اعلام کرد.
نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی گفت: برخلاف برخی که به دنبال نصب مدیران هستند، به دنبال برخورد با مدیران ناکارآمد از این جنبه که بخشی از وظایف مجلس نظارتی است، هستم.
نجابت همچنین با تاکید بر این نکته که اعلام خطا‌ها و نقد سازنده در رسانه‌ها موجب رشد ما خواهد شد و ما نیز به دنبال برخورد و تهدید نیستیم، خود را از جمله نمایندگانی معرفی کرد که در ابعاد شفافیت جلودار است.
عضو کمیسیون اصل ٩٠ مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: موضوع فرهنگ در صدر دغدغه‌های مجلس یازدهم است و عضویت نداشتن نمایندگان شیراز و فارس در کمیسیون فرهنگی، نشان از بی توجهی آن‌ها نسبت به این مقوله نیست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز عملیات اجرایی جمع آوری و انتقال فاضلاب بروجرد
خدمت رسانی رایگان کاروان سلامت در آباده
برگزاری یادواره شهدای روستای توکهور شهرستان میناب
ساماندهی کودکان کار و متکدیان کرمانی
رطوبت ۱۰۰ درصدی هوا در جنوب غرب خوزستان
کاروانسرای شاه عباسی ماهیدشت، فرصتی برای توسعه گردشگری
رفع موانع تولید از اولویت‌های دستگاه قضا
اطلاعیه قطع گاز در کلاته رودبار
تقویم روز و اوقات شرعی هجدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (هجدهم آبان ۱۴۰۴)
آزادی اشتباهی ۳۷۷ زندانی در انگلیس
جوی پایدار و افزایش آلودگی هوا در کلان‌شهر‌ها
گلایه اهالی روستای قپچاق چهاربرج از نبود روشنایی
ملاقات سفیر جمهوری اسلامی ایران در چین و رئیس خبرگزاری شینهوا
ویژه برنامه «شب خاطره» برگزار می‌شود
کشف محموله شکار غیر مجاز قوچ ، بره، گرگ و بز وحشی در مناطق حفاظت شده دنا
آغاز مسابقات والیبال قهرمانی کارگران کشور از امروز
آمار فروش و تماشاگران نمایش‌های در حال اجرا
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۸ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)