• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۸۳۶۷
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۳
بین الملل » اقتصادی
با اعلام رویترز

مالیات‌ها در انگلیس افزایش می‌یابد

دو روزنامه انگلیسی اعلام کردند ریشی سوناک، وزیر دارایی انگلیس، در حال بررسی افزایش گسترده مالیات‌ها برای کاهش کسری بودجه عمومی ناشی از شیوع بیماری کرونا است.

مالیات‌ها در انگلیس افزایش می‌یابدبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما خبرگزاری رویترز، چنین افزایش‌هایی که توسط خزانه داری پیشنهاد شده است بین ۲۰ تا ۳۰ میلیارد پوند استرلینگ (بین ۲۲.۴ تا ۳۳ میلیارد یورو) درآمد در سال عاید دولت می‌کند. برخی از این افزایش‌ها می‌توانند در بودجه برنامه ریزی شده آینده عملی شوند.
این خبر را روزنامه‌های ساندی تلگراف و ساندی تایمز اعلام کردند. به هر حال دولت در حالی تصمیم به چنین کاری گرفته است که بدهی‌های عمومی انگلیس از دوهزار میلیارد پوند فراتر رفته است که با اقدامات اضطراری که توسط وزیر دارایی تصویب شده است، از جمله کمک به حفظ شغل، کاهش مالیات برای افراد و مشاغل آسیب دیده از شیوع بیماری کرونا رقم آن این گونه افزایش یافته است.
ریشی سوناک پیش از این گفته بود که برخی از مالیات‌ها باید در میان مدت افزایش یابد. اما او هنگامی که مسئله حمایت از شرکت‌ها بعد از پایان طرح کاهش ساعت کاری در آخر ماه اکتبر مطرح شد، مقاومت کرد. در چارچوب طرح کاهش ساعات کاری کارگران و کارمندان در چارچوب مبارزه با شیوع بیماری کرونا دولت پرداخت ۸۰ درصد دستمزد‌ها را تقبل کرده بود.
افزایش مالیات پیش بینی شده از افزایش شدید مالیات بر درآمد شرکت‌ها که اکنون به طور کامل کمتر از متوسط بین المللی است گرفته تا کاهش کمک هزینه‌های بازنشستگی و افزایش مالیات بر درآمد و سود سرمایه‌ها را شامل می‌شود.
به نوشته ساندی تایمز، مالیات بر درآمد شرکت‌ها قرار است از ۱۹ درصد به ۲۴ درصد برسد که با اجرای این تصمیم درآمد‌های دولت از این محل در سال آینده به ۱۲ میلیارد پوند انگلیس و در سال ۲۰۲۳ به ۱۷ میلیارد پوند انگلیس خواهد رسید. سخنگوی خزانه داری انگلیس هنوز به این خبر واکنش نشان نداده است.
استفان بارکلی رئیس خزانه داری انگلیس در گفتگو با رادیو تایمز رادیو گفت هدف اصلی از افزایش مالیات‌ها مقابله با پیامد‌ها و آثار منفی ناشی از شیوع بیماری کرونا است.
وی افزود: هر چه بیشتر ما پیامد‌ها و تاثیرات منفی ناشی از شیوع بیماری کرونا را کمتر کنیم به همان اندازه در بودجه کشور انعطاف بیشتری خواهیم داشت.
کاهش کمک‌های بین المللی نیز در حال بررسی است. دولت همچنین در حال بررسی است که لغو مالیات سوخت و همچنین مالیات تجارت آنلاین را لغو کند.
اقتصاد انگلیس در سه ماهه دوم کاهش ۲۰ ٪ را در مقیاس سالانه، یعنی نسبت به همین مدت زمان در سال گذشته، به ثبت رساند که بیشترین میزان کاهش تولید ناخالص داخلی در میان اقتصاد‌های بزرگ است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)