• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۶۹۱۳
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۳
آذربایجان شرقی » اجتماعی

بررسی آخرین وضعیت شیوع کرونا در آذربایجان شرقی

آخرین وضعیت شیوع بیماری کرونا در آذربایجان شرقی در بیست و چهارمین جلسه ستاد استانی مدیریت و مقابله با کرونا بررسی شد.

بررسی آخرین وضعیت شیوع کرونا در آذربایجان شرقیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی، استاندار آذربایجان شرقی در این جلسه با بیان اینکه روند بیماری کرونا کاملاً وابسته به میزان رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی است، گفت: تجربه و آمارهای 6 ماهه هم نشان می‌دهد که هر زمان مردم این شیوه‌نامه‌ها را رعایت کرده‌اند روند ابتلا رو به کاهش بوده است.
محمدرضا پورمحمدی اظهار داشت: با شروع فصل سرما و بازگشایی مدارس، زمینه انتشار ویروس کرونا بیشتر می‌شود، بنابراین باید رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی بیشتر از قبل جدی گرفته شود تا شاهد اوج گرفتن بیماری نباشیم.

وی با قدردانی از زحمات همه بخش‌ها بویژه مسئولان حوزه بهداشت و درمان و کادرهای درمانی که سلامتی خود را به خاطر سلامتی مردم به خطر انداخته‌اند، گفت: لازم است که جدیت، تعامل و همکاری همه بخش‌ها همچنان ادامه داشته باشد تا به زودی شاهد راه حل اساسی برای این مشکل باشیم.

استاندار آذربایجان شرقی به آمارهای دانشگاه علوم پزشکی درخصوص وضعیت مبتلایان به کرونا در استان اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه افراد دارای بیماری زمینه‌ای و سالخوردگان بیشتر از سایرین در معرض این بیماری هستند، لذا انتظار می‌رود که رعایت بهداشت در میان آنان جدی‌تر باشد.

پورمحمدی با اشاره به بازگشایی مدارس خاطرنشان کرد: ستاد استانی مقابله با کرونا هیچ اصراری بر حضور فیزیکی دانش‌آموزان در محیط مدرسه ندارد.

وی تأکید کرد: آموزش و پرورش باید با جدیت بر رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در مدارس نظارت کرده و به طور کامل از ظرفیت‌های نرم‌افزاری برای تداوم آموزش استفاده کند.

پورمحمدی با بیان اینکه بیشترین نگرانی ما از فضاهای عمومی مانند پارک‌ها و تفرجگاه‌هاست، از شهرداری‌ها خواست تا ضمن نظارت بر این فضاها، ابزارهای کنترلی الزام‌آوری برای جلوگیری از انتشار بیشتر ویروس کرونا در این محیط‌ها را فراهم کنند.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه سلامت و معیشت مردم باید به طور همزمان مورد توجه قرار گیرد، گفت: تعطیلی کسب‌وکارها بویژه در شرایط تحریم‌های اقتصادی می‌تواند چالش‌های بیشتری ایجاد کند.

وی اضافه کرد: خوشبختانه بخش تولید و خدمات ما تعامل خوبی در ایام کرونا داشته و در تولید اقلام بهداشتی نه تنها به خودکفایی رسیده‌ایم، بلکه در حال حاضر مازاد تولید هم داریم و به دنبال مشتری برای محصولات تولیدی استان هستیم.

راستگو، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی هم در این جلسه با اشاره به اینکه زیرساخت‌های فیزیکی و مجازی برای تحصیل دانش‌آموزان در استان فراهم شده است، گفت: هیچ اجباری بر حضور دانش‌آموزان در مدارس نیست و آموزش و پرورش باید بر رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در مدارس نظارت کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز هم گزارشی از آخرین وضعیت بیماری کرونا در آذربایجان شرقی ارائه کرد و گفت: میانگین سن مبتلایان به کرونا نسبت به گذشته کاهش یافته است.

محمدحسین صومی افزود: در حال حاضر میانگین سن مبتلایان به کرونا در استان 53 و میانگین سن فوت‌شدگان 69 سال است و 84 درصد از فوت‌شدگان نیز دارای بیماری زمینه‌ای شناخته‌شده بوده‌اند.

وی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد مبتلایان به کرونا در آذربایجان شرقی بستری و 50 درصد بقیه سرپایی درمان می‌شوند، اضافه کرد: مراکز ۱۶ ساعته سلامت، برای ارائه خدمات در زمینه کرونا همچنان فعال هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی نیز تضمین سلامت دانش‌آموزان توأم با بهبود کیفیت آموزشی را از اولویت‌های آموزش و پرورش در سال تحصیلی جدید عنوان کرد و با تأکید بر مشارکت خانواده‌ها در این امر، گفت: برای هر یک از وضعیت‌های کرونایی، برنامه‌های جداگانه‌ای تدوین شده است.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستبند پلیس بر دستان سارقان وسایل نقلیه در زرین شهر
اردوی مشترک شمشیربازان ایران و روسیه
قاضی بدون دلیل قانونی، شخصی را احضار یا از آزادی محروم نکند
تجهیز ۸ دکل مخابراتی و سایت همراه اول آبادان و خرمشهر به فناوری ۵ G
آغاز مهاجرت پرندگان به اصفهان
انتخابات فرصت سیاسی اجتماعی برای رشد جامعه است
برگزاری همایش تبیین قوانین و مقرارت اداری
معامله نخستین محموله شمش طلای سرمایه‌گذار خارجی در بورس کالا
دیدار نمایندگان استان بوشهر با آیت‌الله حسینی بوشهری
قطعی گاز فردا در مناطقی از شهرستان کاشان
مهر و موم سه واحد بوم‌گردی متخلف در عقدا
پاداش سامیار عبدلی اولین طلایی کاروان ایران پرداخت شد
آغاز عملیات اصلاح طرح هندسی میدان مرجان
حمایت حزب موتلفه اسلامی و جامعه مهندسین از دولت و مجلس
مرحله کشوری مسابقه‌های قرآنی «مدهامتان» با حضور ۶۱۲ نفر برگزار می‌شود
هزار و ۹۰۵ نفر در خراسان شمالی تحت پوشش بیمه روستایی قرار گرفتند
 تولید ۶ فیلم کوتاه با محوریت شهدا در البرز
برگزاری مراسم بدرقه تیم بسکتبال دختران دانشگاه پیام نور به مسابقات جام جهانی ۲۰۲۵ برزیل
نور گَوَن؛ آیینی اسطوره‌ای در دامان دماوند
ارزیابی عملکرد سال اول اجرای برنامه هفتم پیشرفت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
شهادت ستوانیکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)