• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۲۰۷۹۸
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۶
اصفهان » اجتماعی

دغدغه‌های دانش آموزان کادر آموزشی و والدین در سال تحصیلی جدید

بروز نشدن نرم افزار شاد دغدغه اصلی سال تحصیلی جدید نه تنها برای دانش آموز بلکه برای کادر مدرسه و والدین است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ در حالی که چند روز از بازگشایی مدرسه (حضوری و مجازی) در مدارس استان اصفهان می‌گذرد بلاتکلیفی آموزش، زمان ناکافی تدریس، نیمه حضوری و از امروز اعلام حضور داوطلبانه و بروز نشدن نرم افزار «شاد» دغدغه اصلی سال تحصیلی جدید نه تنها برای دانش آموز بلکه برای کادر مدرسه و والدین است.
همیشه سال تحصیلی، با شادی و نشاط برای معلم و دانش آموز همراه بود، اما از امروز که حضور دانش آموزان در مدارس چند شهرستان از جمله کلانشهر اصفهان داوطلبانه اعلام شد، برای بررسی اوضاع تحصیلی کرونایی، نمادین در چند مدرسه حضور یافتیم، درست است که چهره دانش آموزان در پشت ماسک‌ها پنهان شده بود، اما شادی در چهره آن‌ها دیده نمی‌شد از طرفی دلهره و نگرانی از ابتلا به کرونا داشتند و از سوی دیگر دلواپس آموزش خود بودند.
در این میان دغدغه دانش آموزان سال اولی هر دوره تحصیلی و سال آخری متوسطه دوم بیشتر بود.
تعدادی از دانش آموزان دختر دوازدهمی که امروز در کلاس‌های ۵ تا ۸ نفره مدارس دولتی اصفهان حضور یافته بودند در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداو سیما از تعریف نشدن برخی از دروس در نرم افزار «شاد» گلایه داشتند و می‌گفتند: برای ما که کنکور آینده را پیش رو داریم این نرم افزار کمک کننده آموزش نیست از طرفی با دلهره و اضطراب ابتلا به کرونا، حضوری هم استرس سلامتی و بیماری باعث آشفتگی تمرکزمان شده است.
بیشتر آن‌ها برای حفظ سلامتی خود تمایل به شرکت در کلاس مجازی (آنلاین) داشتند، اما از نبود تجهیزات ناکافی آموزش بویژه میسر نبودن امکان آموزش مجازی چهره به چهره معلم و دانش آموز در «شاد» گلایه داشتن داشتند.
هم این دانش آموزان و هم معلمان همه متفق القول،۳۵ دقیقه تدریس هر درس را غیر منطقی عنوان می‌کردند و مدعی بودند کسانی که این زمانبندی را اعلام کرده اند از اوضاع واقعی آموزش بی خبرند.
تعدادی دانش آموزان پسر دوره دوم دبستان هم که در کلاس‌های ۵ تا ۷ نفره حاضر شده بودند، می‌گفتند امروز را برای آشنایی با مادر مدرسه و محیط آموزشی حضوری آمده اند، ولی از فردا مجازی را به حضوری ترجیح می‌دهند.
تعدادی از مدیران و معلمان مدارس دولتی و غیر انتفاعی هم بر اولویت قرار داشتن حفظ سلامتی خود و دانش آموزان در مقابل آموزش تأکید داشتند.
مدیران از ارائه فرم خود اظهاری دانش آموزان و والدین مبنی بر تشکیل حضوری یا مجازی کلاس‌ها و برنامه ریزی‌ها بر اساس نتایج نظر سنجی‌ها گفتند به طوریکه بیش از ۸۰ درصد والدین و دانش آموزان ترجیح به تشکیل کلاس مجازی داشتند.
برای حضور داوطلبانه دانش آموزان هم طبق گروه بندی مجزا با رعایت فاصله گذاری اجتماعی طبق وسعت کلاس و صندلی و میز برنامه ریزی شده بود.
اما دغدغه معلمان در مدارس معمولی جنس دیگری داشت صبح‌ها باید برای این تعداد دانش آموز تدریس می‌کردند و فردا یا هفته آینده برای ۲ یا ۳ گروه بعدی این مباحث تکرار می‌شد، بعداز ظهر هم تا شب کلاس مجازی تشکیل می‌شد.
برخی معلمان که مدارسشان امکانات کافی داشت همزمان دو شیوه تدریس را در یک زمان مشخص داشتند.
برخی دانش آموزان، در حال تحصیل مدارس با امکانات ناکافی آموزش مجازی، اکتفا به استفاده از «شاد» را کافی نمی‌دانند و از قطعی گاه و بیگاه اینترنت، امکان آموزش غیر چهره به چهره بویژه در آموزش دروس ریاضی و آمار همچنین تعریف نشدن برخی دروس با وجود گذشت هشت روز از زمان بازگشایی مدارس ناراضی بودند.
والدینی هم که به همراه دانش آموزان در برخی مدارس اصفهان حاضر شده بودند از دغدغه خود و فرزندان دانش آموزشان گفتند و تقاضامند اعلام مجازی شدن مدارس داشتند چرا که تأکید داشتندحفظ سلامت فرزندانشان مهمتر از هر آموزش و تعلیمی است.
سال تحصیلی ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ امسال با حضور فیزیکی یا مجازی ۹۰۰ هزار دانش‌آموز در پنج هزار واحد آموزشی استان اصفهان همزمان با سراسر کشور از روز۱۵ شهریور آغاز شد.
اما هفته گذشته، به علت وضعیت قرمزابتلا به کرونا، آموزش به دانش آموزان در مدارس شهرستان‌های اصفهان، نجف آباد، خمینی شهر و فلاورجان، به صورت مجازی اجباری شد، اما از امروز می‌توانستند داوطلبانه با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی حضوری هم در مدرسه حاضر شوند.
سخنگوی ستاد استانی مقابله با کرونا در اصفهان هم در خصوص برنامه ریزی آموزش و پرورش با توجه به شیوع کرونا گفت: قبل از بازگشایی مدارس، مسئولان آموزش و پرورش استان، آمادگی کامل مدارس برای تشکیل کلاس‌های درس چه حضوری و چه مجازی را بیان کرده بودند و طبق همین نظرها، تصمیم مقتضی گرفته شد.
حجت اله غلامی افزود:هرچند مدارس مثل دانشگاه هازیر ساخت‌های کافی را برای برگزاری کلاس‌های مجازی ندارند، اما هم اکنون هم متولیان آموزش و پروزش استان اصفهان موظف به بررسی مشکلات مدارس و رفع آن‌ها در کوتاه‌ترین زمان هستند.
دغدغه‌های دانش آموزان کادر آموزشی و والدین در سال تحصیلی جدید دغدغه‌های دانش آموزان کادر آموزشی و والدین در سال تحصیلی جدید دغدغه‌های دانش آموزان کادر آموزشی و والدین در سال تحصیلی جدید دغدغه‌های دانش آموزان کادر آموزشی و والدین در سال تحصیلی جدید دغدغه‌های دانش آموزان کادر آموزشی و والدین در سال تحصیلی جدید دغدغه‌های دانش آموزان کادر آموزشی و والدین در سال تحصیلی جدید دغدغه‌های دانش آموزان کادر آموزشی و والدین در سال تحصیلی جدید دغدغه‌های دانش آموزان کادر آموزشی و والدین در سال تحصیلی جدید دغدغه‌های دانش آموزان کادر آموزشی و والدین در سال تحصیلی جدید
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هوش مصنوعی، فن‌آوری تاثیرگذار برای کودکان و نوجوانان
اجرای پلکانی استاندارد‌های جدید خودرو
دولت باید مشکل تولید و سرمایه گذاری را حل کند
کلنگ‌زنی ۸۰۰ واحد مسکن کارگری در زرندیه با حضور وزیر کار
افتتاح اتاق تربیت بدنی یکی از مدارس قم
یادواره شهدای مخابرات و بی‌سیم‌چی دفاع مقدس 
فعالیت فرهنگی باید شبهات این حوزه را پاسخ دهد
معرفی آثار پویانمایی کوتاه نهمین جشنواره فیلم شهر
توزیع بسته‌های معیشتی در بوکان
تقویت همکاری‌های بندری و حمل و نقل دریایی ایران و روسیه
افزایش ایمنی راه‌های استان اردبیل
بانوان خوزستان قهرمان مسابقات پارادو و میدانی کشور
وزیر کار: واگذاری ۱۰۰ هزار قطعه زمین به صنعتگران برای ساخت مسکن کارگری/ رصد برخط بیکاری
غار «بورنیک»، جاذبه‌ای طبیعی در مسیر توسعه گردشگری
قدردانی استاندار آذربایجان غربی از مدیرکل و کارکنان صداوسیمای استان
بازگشت امید به بیمارستان‌های غزه
یادی از خیر نیک اندیش شمال پس از نیم قرن
حضور استاندار گلستان و دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور در مراسم ترحیم صابر کاظمی
حرکت لاک‌پشتی در ساماندهی محور حادثه خیز نهاوند – فیروزان
پیشرفت ۷۰ درصدی احداث ایستگاه‌های اتوبوس تندرو در خیابان پروین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۱ نظر)