• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۲۸۶۴۱
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۲
کرمانشاه » اجتماعی

رفتار کرونا متناسب با رفتار مردم تعییر می کند

استاندار کرمانشاه در جلسه ستاد کرونا با اشاره به لزوم رعایت توصیه‌های بهداشتی در اماکن عمومی گفت رفتار کرونا متناسب با رفتار مردم تعییر میکند و از مردم انتظار داریم برای حفظ سلامت عموم استفاده از ماسک را به عنوان یک الزام همیشه مدنظر قرار دهند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، «هوشنگ بازوند» خطاب به فرمانداران که در این جلسه به صورت ویدئو کنفرانس رفتار کرونا متناسب با رفتار مردم تعییر می کندحضور داشتند؛ گفت: در صورت ورود به پیک سوم کرونا استان و مردم متحمل خسارات و هزینه‌های زیادی خواهند شد و باید فرمانداران نسبت به فراهم نمودن شرایط لازم را برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی با استفاده از سازوکار اطلاع رسانی، فرهنگ سازی، نظارتی و تقویت مشارکت مردم فراهم نمایند.

استاندار کرمانشاه تأکید کرد: در صورت افزایش آمار تعداد مبتلایان شبکه‌های بهداشت و درمان و مراکز بیمارستانی با مشکلات عدیده‌ای به لحاظ تأمین امکانات و تجهیزات روبرو خواهند شد و برای ارائه خدمات به مردم به مشکل برخواهیم خورد، بر این اساس نیاز هست که مردم در این زمینه جدیت بیشتر و همکاری مطلوبی برای کاهش تردد‌های غیرضروری در اماکن عمومی و استفاده از ماسک و در نهایت رعایت توصیه‌های بهداشتی داشته باشند.

بازوند به نقش آفرینی رسانه‌ها و به ویژه صدا و سیما مرکز استان در فرآیند اطلاع رسانی، آگاهی بخشی و اقناع سازی اشاره کرد و گفت: صدا و سیما عملکرد مطلوب و بسیار مناسبی تاکنون در این حوزه داشته و به عنوان یکی از بهترین مراکز استانی باید فعالیت‌های قبلی را با شیوه‌های جدید ادامه دهد تا امکان کنترل این بیماری در سطح استان با همکاری مردم بیشتر شود.

او اهمیت کار فرهنگی و آگاهی بخشی را مهمتر از همه مولفه‌های دیگر در کنترل بیماری کرونا ذکر کرد و بیان داشت: مردم با همراهی بیشتر استفاده از ماسک را به یک فرهنگ تبدیل کنند، زیرا رفتار ویروس کرونا و مهار این بیماری به رفتار مردم بستگی دارد.

رئیس ستاد کرونا استان کرمانشاه تصریح کرد: آموزش و پرورش باید در رعایت پروتکل‌های بهداشتی جدیت و اهتمام بیشتری داشته باشد علی رغم اینکه بازگشایی مدارس مصوبه ستاد ملی کرونا است، ولی امکانات جایگزین مانند شبکه شاد و تلویزیون برای بهره مندی دانش آموزان از برنامه‌های آموزشی فراهم شده که خانواده‌هایی که نسبت به حضور فرزندان در مدارس ابراز نگرانی دارند؛ می‌توانند از این سیستم‌های جایگزین استفاده نمایند.



بازوند در ادامه نظارت سازمان اتوبوسرانی و تاکسیرانی را مطلوب ارزیابی کرد و خاطرنشان ساخت: هرچند رعایت پروتکل‌های بهداشتی منوط به همکاری و تعامل مردم است، اما توقع داریم بر اساس مصوبه ستاد کرونا از ارائه خدمات در سیستم حمل و نقل عمومی به افراد فاقد ماسک خودداری شود، زیرا این افراد سلامت خود و مردم را به سادگی به خطر می‌اندازند.

او در ادامه برخورد با خاطیان سلامت و افرادی که سبب گسترش و شیوع بیماری کرونا می‌شوند را یک ضرورت برای همه دستگاه‌های ذی ربط اعلام کرد.

استاندار کرمانشاه تلاش پژوهشگران و و نقش آفرینی شرکت‌های دانش بنیان در کنترل و مبارزه با بیماری کرونا را قابل تقدیر دانست و افزود: دانشگاه علوم پزشکی موظف است بر اساس فرآیند‌های علمی از مراحل تولید داروی گیاهی برای بیماران کرونایی که توسط یکی از شرکت‌های دانش محور " زیست تولید رازی" تحت حمایت پارک علم و فناوری و دکتر مصطفایی عضو هیأت علمی این دانشگاه انجام شده است به صورت کامل حمایت نماید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صفحه نخست روزنامه های اصفهان(بیست ویکم آبان ۱۴۰۴)
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
برگزاری جشنواره استانی آذردخت در تبریز
اجرای طرح آبخیز داری زیدشت طالقان
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
ضرورت آمادگی مدیریت شهری قبل از آغاز بارش‌ها
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل ارومیه گامی به سوی شهری پایدار و توسعه‌یافته
کاهش ۶۷ درصدی ورودی سد‌های آذربایجان‌غربی
تقدیر از همکاری صدا و سیمای مرکز آذربایجان‌غربی در انعکاس فعالیت‌های بخش کشاورزی
جهاد کشاورزی مدافع حقوق تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان است
بررسی هشت پرونده شورای اصلاحات ارضی در آذربایجان غربی
هم‌افزایی رسانه‌ای برای آگاهی‌بخشی عمومی از پروژه‌های راه و شهرسازی 
لایحه حذف معافیت های مالیاتی تقدیم مجلس می شود
عزم راسخ گروه جهادی شهدای سهرورد برای آبادانی
نمایشگاه قهوه ایران؛ از کارگاه‌های تخصصی تا دهکده برشته‌کاران
ایران‌مال میزبان برند‌های جهانی قهوه؛ سومین نمایشگاه بین‌المللی قهوه آغاز شد
عطر قهوه در ایران‌مال پیچید؛ آغاز جشن قهوه‌دوستان ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ آبان ۱۴۰۴
لزوم هم‌افزایی سطوح جامعه در سیاست بازآفرینی شهری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)