افزایش ۲۰ درصدی تولید خشکبار در کردستان
۳۰ هزار تن انواع خشکبار امسال در این استان کشاورزخیز تولید شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان با اشاره به تولید ۴۰۰ هزار تن محصولات باغی در استان کردستان گفت : ۳۰ هزار تن از این میزان توسط کشاورزان به انواع خشکبار و میوه خشک تبدیل شد.
زاهد حاجی میرزایی عمده محصولات خشکباری در استان مربوط به محصول گردو ، کشمش ، مویز ، انجیر ، توت درختی و برگه زردآلو دانست و گفت : کشاورزان استان همزمان با برداشت میوه از سطح باغات با خشک کردن مقداری از محصول ضمن ایجاد یک ذخیره زمستانی ارزش افزوده قابل توجهی هم برای خود مهیا میکنند.
وی با اشاره به کیفیت مطلوب و مناسب خشکبار استان کردستان گفت : استانهای جنوبی کشور و تهران مشتریهای ثابت ۴۰ درصد از خشکبار کردستان هستند .
همچنین نبود صنایع تبدیلی در این استان زحمت کشاورزان این دیار را بر باد میدهد و سود آن به جیب دلالان میرود به همین منظور جهاد کشاورزی استان کردستان از سرمایه گذارانی که قصد فعالیت در این عرصه را داشته باشند حمایت میکند و تسهیلات ویژه پرداخت خواهد کرد.
۱۷ هزار بهره بردار در ۱۴ هزار هکتار باغ در زمینه تولید خشکبار دراستان کردستان فعالیت میکنند.