• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۳۹۶۶۶
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۰
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه
نامه ۷ تشکل دانشجویی به رهبر انقلاب؛

راه شهید فخری زاده در رشته‌های فیزیک و مهندسی هسته‌ای ادامه دارد

۷ تشکل دانشجویی دانشگاه‌های تهران در نامه‌ای به رهبر انقلاب تاکید کردند راه شهید محسن فخری زاده در رشته‌های فیزیک و مهندسی هسته‌ای ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما، بسیج دانشجویی دانشکده فیزیک دانشگاه تهران و ۶ تشکل دانشجویی از دانشکده‌های فیزیک دانشگاه‌های تهران در نامه‌ای به رهبر معظم انقلاب در پی ترور شهید والا مقام دکتر محسن فخری زاده تاکید کردند که راه این شهید در رشته‌های فیزیک و مهندسی هسته‌ای و همچنین سایر حوزه‌های علم و فناوری ادامه دارد.
 
 
متن نامه به شرح زیر است: 
 
مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ فَمِنهُم مَن قَضیٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ وَما بَدَّلوا تَبدیلًا (سوره مبارکه الأحزاب آیه ۲۳)
 
رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله‌العظمی سیدعلی خامنه‌ای مدظله العالی
 
سلام علیکم.
 
در پی حادثه‌ای که بعدازظهر غم انگیز روز جمعه، هفتم آذرماه اتفاق افتاد، جا دارد ابتدا این ضایعه را به شما و پیشگاه حضرت بقیة الله (ارواحنا فداه)، خانواده محترم شهید و ملت بزرگ ایران تسلیت عرض کنیم. ترور ناجوانمردانه یکی از نوابغ خوشنام دانش هسته‌ای و دفاعی کشور، دانشمند، شهید دکتر محسن فخری زاده، قلب همه دلسوزان انقلاب اسلامی و علاقمندان پیشرفت و آبادانی ایران عزیز را به درد آورد.
 
چهل سال از انقلابی که ابتدا در ذهن و دل‌های مردم مؤمن جوانه زد و خون شهدا و فداکاری‌های رزمندگان، ریشه و مایه‌ی استحکام آن شد، می‌گذرد. با همه‌ی سختی‌ها و زخم‌هایی که بر پیکره اش وارد شده است؛ هم چنان محکم و استوار ایستاده است.
 
سرخی خون شهیدان این انقلاب، نور درخشان حقانیت را بر پیشانی اش حک کرده است. جوان‌هایی دورتر از مرز‌های جغرافیایی، با دست‌های بسته و پیکری بی سر می‌آیند تا آرامش دلهایمان شوند؛ این بار هم در این مرز و بوم، مزدوران منطقه‌ای و استکبار جهانی، خون پاکی بر زمین ریختند؛ خون کسی که عمرش را در مسیر پیشرفت این مرز و بوم گذاشته بود. پرواضح است که دشمن، توان تحمل ارتقای سطح دانش و فناوری دانشمندان نظام مقدس جمهوری اسلامی را ندارد و از روی استیصال است که دست به حذف فیزیکی میزند.
 
در ادامه باید گفت، اجازه بازرسی بی حد و مرز به بازرسان آژانس انرژی اتمی، که ذیل تعهدات ما به برجام نافرجام بوده، در ترور ناجوانمردانه‌ی بعد از ظهر جمعه ۷ آذر ماه، بی تاثیر نبوده است. چگونه است درحالی که محققان و دانشجویان داخلی از دیدن تجهیزات پیشرفته این عرصه محروم اند، بیگانگان دسترسی‌های کامل به اسامی دانشمندان و مختصات تجهیزات ما دارند؟ ما اعلام می‌کنیم در حال حاضر ادامه دادن به این بازرسی‌ها و ماندن در این توافق پر زیان، کاری نابخردانه است؛ و از آن نابخردانه‌تر تمایل برخی از افراد برای مذاکره مجدد با آمریکاست.
 
رهبر عزیز انقلاب.
 
ما ملت شهادتیم، ما ملت امام حسینیم...
 
این شهادت ما را در این راه، ثابت قدم و پایه‌های اعتقاداتمان را محکم‌تر کرده است. خون استاد شهید محسن فخری زاده، ملت ما را بیدارتر کرده است تا با سرعت بیشتری، مسیر پیشرفت فناوری هسته‌ای را بپیماییم و حق خود را به عنوان خدمتگزار ملت شریف ایران در حوزه علمی ادا کنیم. اینبار ما دانشجویان در حد توان تلاش می‌کنیم تا مبادا بار دیگر چنان مرداد ماه سال ۱۳۹۰ خاطر شما از تشکل‌های دانشجویی و کم کاری هایشان در زنده نگه داشتن یاد شهدای هسته ای، مکدر شود. همچنین در بیانات گام دوم شما دانش را آشکار‌ترین وسیله قدرت و عزت کشور دانستید و جا دارد بار دیگر بر این موضوع تاکید کنیم که پیشرفت دانش هسته‌ای کشور قدرت و عزت را نصیب ایران عزیز خواهد کرد.
 
ما به عنوان جامعه دانشگاهی کشور به کوری چشم سران استکبار و صهیونیست جنایتکار اعلام می‌داریم که دشمن را برای رسیدن به اغراض پلید خود ناکام خواهیم گذاشت و اطمینان خاطر می‌دهیم که راه این شهید را در رشته فیزیک و مهندسی هسته‌ای و همچنین در سایر حوزه‌های علم و فناوری به گونه‌ای دنبال کنیم که جز با ریختن خون ما، مانع راه ما نشوند. پیشرفت رشک آور ملت بزرگمان را به رخ دشمنان خواهیم کشاند و چنان حسرتی بر دلشان میگذاریم که هرگز فکر تخطی دوباره به ذهنشان نیافتد.
 
شهدا با بال‌های خودسازی علمی و معنوی که فرموده شما بود، پرواز کردند و ما ماندیم با مسئولیت‌هایی که به عنوان دانشجویان انقلاب اسلامی به عهده داریم. از محضر شما دعا جهت ثبات قدم در راه شهدا و نیز شهادت در این مسیر را خواستاریم تا همچون شهریاری ها، علیمحمدی‌ها و فخری زاده‌ها عاقبت به خیر شویم. در آخر از خداوند متعال، صبر جزیل برای خانواده‌ی این شهید بزرگوار، استاد شهید محسن فخری زاده، خواستاریم؛ اجر صبر خانواده شهدا، کم از شهادت عزیزشان نیست.
 
و السلام علیکم و رحمةالله و برکاته
 
تقدیم شده از طرف:
 
- بسیج دانشجویی دانشکده فیزیک دانشگاه تهران
 
- بسیج دانشجویی دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شریف
 
- بسیج دانشجویی دانشکده فیزیک دانشگاه شهید بهشتی
 
- بسیج دانشجویی دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر
 
- بسیج دانشجویی دانشکده فیزیک دانشگاه الزهرا
 
- بسیج دانشجویی دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی خواجه نصیر
 
- دفتر فرهنگی دانشکده فیزیک دانشگاه علم و صنعت
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت چغندر قند در بن
قدردانی از همیاران گاز در گیلان
فردا چه پیامی روی گوشی‌های تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
برگزاری یادواره شهدای روستای جنت‌آباد بخش مرکزی قم
پیگیری درخواست‌ها و مشکلات مردم شهر‌ها و بخش‌های استان قم
ورود سامانه بارشی به کردستان
سومین نشان شهسواری و دومین طلای کاپیتان در بازی‌های همبستگی اسلامی
اقتدار پهپاد ایرانی
ارسالی‌ های شما به با مخاطبان در بیست و دوم آبان ماه
کشاورزی باید از تولید معیشتی به تولید اقتصادی تغییر مسیر دهد
تساوی نماینده فوتبال استان در لیگ دسته ۳ کشور
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
ناوگان حمل نقل عمومی شهر زنجان زیر ذره بین خبر
پنجمین قهرمانی متوالی مردان ایران در والیبال بازی‌های همبستگی اسلامی
برگزاری شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان کردستان
مقصودلو از جام جهانی شطرنج حذف شد
با نخبگان، از زنجان به خراسان جنوبی
جمع‌آوری تله‌های زنده‌گیری پرندگان شکاری در پارک ملی بوجاق
ارائه خدمات بهداشتی و درمانی رایگان در روستای یوسفکند مهاباد
آلودگی‌های ناشی از جنگ تهدیدی جدی برای مردم افغانستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
جشنواره انار شیراز در تقویم گردشگری ثبت می‌شود
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)