• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۶۶۴۰۴
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۸
سیاسی » عمومی

رفع محرومیت‌های سیستان و بلوچستان با جذب سرمایه‌گذاری

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام توجه به مناطق محروم و کم برخوردار از جمله استان سیستان و بلوچستان و جذب سرمایه گذاری در این مناطق را خواستار شد.

لزوم رفع محرومیت‌های سیستان و بلوچستان با جذب سرمایه گذاریبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام؛ آیت الله آملی لاریجانی در دیدار دبیر شورای عالی مناطق آزاد، استاندار سیستان و بلوچستان و نماینده زاهدان (زابل در مجلس شورای اسلامی) از نمایندگان این استان، محرومیت این استان مهم و تاثیر گذار کشور را "عمیق و انباشته شده و البته موجب تاسف " دانست.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ضروری است از ظرفیت همه بخش‌های کشور بویژه بخش خصوصی و سرمایه گذاران و کارآفرینان واقعی در کاهش مشکلات و تنگنا‌های مردم این استان و سایر مناطق محروم کشور استفاده شود.
وی استفاده از ظرفیت مناطق آزاد را یکی از مهمترین ظرفیت‌های کاهش مشکلات مردم این مناطق برشمرد و افزود: جذب سرمایه و سرمایه گذار در مناطق محرومی مانند سیستان و بلوچستان نیازمند افزایش انگیزه‌ها و راهکار‌های حمایتی است.
آیت الله آملی لاریجانی تصریح کرد: همه ارکان و مسئولان کشور به سهم خود باید کمک کنند تا مردم عزیز سیستان و بلوچستان و سایر مناطق محروم کشور در استان‌ها و مناطق خود به آینده روشن و زندگی بهتر امیدوار شوند و حتی افراد توانمند و دلسوز چنین مناطقی با اشتیاق و انگیزه لازم برای سرمایه گذاری در منطقه و استان خود پیش قدم شوند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام یکی از مهمترین اهداف مناطق آزاد را حمایت از تولید، کارآفرینی و به ویژه صادرات غیر نفتی برشمرد و افزود مجمع تشخیص مصلحت نظام رویکرد مثبت و در راستای بهبود شرایط اقتصادی و اجتماعی سیستان و بلوچستان را در تصمیمات خود مورد ملاحظه قرار خواهد داد.
وی در ادامه" مشکلات و محرومیت‌های استان سیستان و بلوچستان را بعضا تکان دهنده دانست"و تاکید کرد: از استاندار محترم می‌خواهم گزارشی دقیق، مستدل و مستند درباره مشکلات استان و اینکه ایجاد منطقه آزاد و ویژه اقتصادی در سیستان و بلوچستان چه مقدار در توسعه استان اثر گذار خواهد بود را تهیه و تدوین نمایند تا مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز بتواند در چارچوب وظایف خود آن را مورد رسیدگی قرار دهد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه"نظر کلی اینجانب درخصوص فعالیت مناطق آزاد و ویژه مثبت و توام با نگاه حمایتی است" به انتقاد نسبت به افزایش ناموزون این مناطق و دور شدن از وظیفه ذاتی و قانونی خود در مقوله تولید و صادرات پرداخت و گفت: بحث نظارت بر عملکرد مناطق آزاد و ویژه در کشور و جلوگیری از سوء استفاده‌های احتمالی باید به طور جدی تقویت شود.
آیت الله آملی لاریجانی تصریح کرد: در صورت تصمیم گیری در خصوص مناطق آزاد جدید باید با بهره گیری از تجربه مناطق ایجاد شده قبلی، ممانعت از تغییر کاربری‌های خلاف قانون اراضی و زیر ساخت‌های آن به ویژه در بخش کشاورزی و حمایت از اقتصاد خرد مدنظر قرار گیرد.
آقای مرتضی بانک دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه هم در این دیدار با ارائه گزارشی از وضعیت مناطق آزاد و ویژه کشور گفت: مجمع تشخیص مصلحت نظام تا کنون همراهی موثری در تثبیت شرایط و رفع مشکلات مناطق آزاد داشته و امیدواریم در روند اصلاح قانون مناطق آزاد نیز شاهد بهره مندی از نظرات موثر مجمع باشیم.
آقای موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از روند فعالیت‌های اجرایی و اقتصادی در این استان گفت: توسعه و افزایش سرمایه گذاری‌ها در این استان بسیار لازم و ضروری و موجب افزایش انگیزه‌های مردم و حتی بازگشت خانوار‌های مهاجری است که به دلیل کمبود‌ها و مشکلات فراوان به امید زندگی بهتر راهی سایر مناطق شده اند، اما شوق بازگشت دارند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ورود کاوران شهیدان خوشنام به شهر لنده
برگزاری مانور شبیه سازی آلودگی منابع آب در ارسنجان
توصیه های بهداشتی در شرایط نارنجی آلودگی هوا
فضای عمومی تربت جام معطر به عطر شیهد گمنام وطن
افتتاح طرح‌های ارتباطی متمرکز در روستای کوهستانی شهرستان علی آبادکتول
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
امیر حسین زارع چهارمین طلا تیم ملی کشتی آزاد را به ارمغان آورد
زمان‌بندی قطع برق چاه‌های مجاز کشاورزی در استان
بررسی مسائل ومشکلات کمپ‌های ترک اعتیاد ماده ۱۶
سردار سلیمانی: صهیونیست‌ها خون‌ریزتر از چنگیزخان هستند
طلای روح‌الله رستمی در پاراوزنه‌برداری
روزنمایی از ترجمه کتاب اسفار اربعه ملاصدرا به زبان ترکی
گردهمایی گروه‌های تربیتی صالحین در مرکز استان
هوای شهر‌های ارومیه، مهاباد و شاهین دژ، ناسالم برای گروه‌های حساس
مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در مصلی ارومیه
فرهنگ عذرخواهی در میان مدیران، کمرنگ شده است
فراز‌هایی از خطبه‌های نماز جمعه شهر‌های گلستان؛ جمعه ۳۰ آبان
اجرای هزار برنامه به مناسبت هفته بسیج در اصفهان
تشییع پیکر شهید گمنام در پارسیان
آذرپیرا سومین طلای کشتی آزاد را کسب کرد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
سفر رئیس جمهور به قزوین
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)