گسترش تشکلهای خیران، راهکار حمایتی اشتغال
مشاور اشتغالزایی کمیته امداد کشور در ساری: رصد و مدیریت بازار متناسب با توسعه اشتغالزایی برای حمایت از جوانان بیکار و افراد کم درآمد کشور ضروری است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران؛ عبدالوهاب مشاور اشتغالزایی کمیته امداد کشور در کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه استانداری مازندران گفت: رصد و مدیریت بازار متناسب با توسعه اشتغالزایی برای حمایت از جوانان بیکار و افراد کم درآمد کشور ضروری است.
او به تهیه بانک اطلاعاتی با مشارکت دستگاههای اجرایی در حمایت از محرومان جامانده از بازار کسب و کار اشاره کرد و افزود: در کمیته امداد نرخ بیکاری ۷۶ درصد است و سالانه ۸۰ میلیارد تومان در اشتغال مددجویان امداد در کشور هزینه میشود و ۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات سالانه اشتغالزایی است
مشاور اشتغالزایی کمیته امداد کشور همچنین تصریح کرد: با هماهنگی بسیج سازندگی، آموزش و پرورش، فنی و حرفه ای، خیران و ... اشتغال پایدار ۱۱ میلیون نفر دنبال میشود.
عبدالوهاب گفت: با تشکیل کارگروه خیران در مهارت آموزی و ساماندهی کسب و کارها با مشارکت دستگاههای اجرایی اقدام میشود.
او از اصلاح فضای کسب و کار و اجرای مشاوره شغلی خبر داد و گفت: البرز و سمنان در این زمینه پیشتاز کشور هستند.
استاندار مازندران هم در این نشست گفت: با افزایش مشارکت بخش خصوصی رفع موانع اشتغال در مازندران تسهیل میشود.
حسین زادگان با بیان اینکه در حوزه اشتغال نبود سرمایه گذار در برخی شهرها، سبب کمبود اشتغال جویندگان کار است افزود: فروش دغدغه اصلی تولید کنندگان مازندران است و در این زمینه هم افزایی دستگاههای اجرایی و فعالان اقتصادی مازندران ضرورت دارد.
او تصریح کرد: اجرای طرح توسعه مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی، کمک به توسعه مشاغل صنایع کوچک و متوسط و افزایش حمایت از سرمایه گذاران برنامههای حمایتی استانداری است.
حجت الاسلام عالیشاه مدیرکل کمیته امداد مازندران هم با بیان اینکه در مازندران ۴ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی با ۱۵۵ میلیارد تومان اعتبار جذب شد، گفت: هزار پرونده هم در بانکها وجود دارد و امیدواریم تا پایان دی ماه بتوانیم اعتبارات تسهیلاتی را جذب کنیم.
رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران نیز با بیان اینکه ۱۳ درصد اشتغالزایی مازندران در فعالیتهای کشاورزی است، گفت: مازندران در حوزه ساخت گلخانههای زراعی و باغی، پرورش گیاهان دارویی و راه اندازی نهالستانها و راه اندازی مراکز پرورش دام و طیور ظرفیت سرمایه گذاری دارد.
شهیدی فر افزود: هم اکنون ۵۰۰ هزار تن ذخیره برنج و ۷۰۰ هزار تن مرکبات نیز در مراکز ذخیره وجود دارد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: هزار و ۳۴۴ میلیارد تومان در سال ۹۸ تسهیلات اشتغالزایی پرداخت شد و بیش از ۴ هزار نفر نیز مشغول کار شدند.
شهیدی فر با بیان اینکه در ۹ ماه امسال بیش از هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شد، گفت: بیش از هزار و ۴۰۰ نفر نیز مشغول کار شدند.
بگفته وی؛ ۲۲۰ طرح دامی به بانکها در توسعه مراکز دامی حوزه اصلاح نژاد ارسال شد.