• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۷۴۳۶۲
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۰
کرمانشاه » اقتصادی

اجرای پروژه‌های جهش تولید در کرمانشاه سرعت می‌گیرد

استاندار کرمانشاه: به طور جدی مصمم به اتمام پروژه‌های جهش تولید تا پایان سال هستیم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان كه نمایندگان اجراي پروژه هاي جهش توليد در کرمانشاه سرعت مي گيردنهاد ریاست جمهوری نیز در این جلسه حضور داشتند، گفت: تلاش براي اتمام پروژه هاي جهش توليد كه نقش موثري در رونق اقتصادي و اشتغالزايي دارند، براي ما يك اولويت مهم است و در اين راستا از مديران استان خواسته ايم كه نهايت تلاش و اهتمام خود را براي اتمام اين پروژه ها بكار گيرند.

وي با اشاره به بكارگيري بسياري از منابع استان در بازسازي مناطق زلزله زده در سال هاي گذشته افزود: ضرورت دارد كه طبق برنامه اي مشخص، منابع و تسهيلات لازم به منظور كمك به تسريع در اجراي پروژه هاي جهش توليد به استان اختصاص پيدا كند زيرا استان كرمانشاه طي سال هاي گذشته با بازسازي مناطق زلزله زده مواجه بوده و همچنين اين استان جزء استان هاي كم برخوردار است، لذا از مسئولين سازمان برنامه و بودجه انتظار داريم كه به اين استان يك نگاه ويژه داشته باشند.

بازوند با اشاره به ظرفيت ها و پتانسيل هاي مناسب استان براي سرمايه گذاري اظهار داشت: خوشبختانه اقدامات و تلاش هاي خوبي در استان براي ايجاد سرمايه گذاري به منظور رونق اقتصادي و اشتغالزايي در حال انجام است كه اين سرمايه گذاري ها منجر به تحول در استان خواهد شد.

استاندار کرمانشاه هدف از اجراي پروژه هاي جهش توليد را كاهش نرخ بيكاري، افزايش اشتغالزايي، رونق اقتصادي و توجه به اقتصاد مقاومتي عنوان كرد و گفت: مقام معظم رهبري با درايت و هوشمندي امسال را به عنوان سال "جهش توليد" نامگذاري كرده اند لذا ما وظيفه داريم كه در اين راستا اقدامات اثر بخش انجام دهيم و كمك كنيم كه با توجه به توان داخلي و بهره گيري از ظرفيت ها گام بسيار موثري در جهت تحقق اهداف برنامه هاي جهش توليد برداشته شود.

وي در پايان سخنان خود گفت: حتماً نكات مورد نياز براي تسريع در اجراي پروژه هاي جهش توليد را با مسئولان نهاد رياست جمهوري و سازمان برنامه و بودجه پيگيري خواهيم كرد زيرا اين موضوعات براي ما بسيار با اهميت و راهبردي است.

پروژه های با بیش از 70 درصد پیشرفت فیزیکی در اولویت اتمام قرار دارند

سيد جلال هاشمي نماينده نهاد رياست جمهوري نیز در اين جلسه گفت: پروژه هايي كه بيش از 70 درصد پيشرفت فيزيكي دارند حتماً در اولويت كاري ما براي اتمام پروژه قرار دارند و از مديران دستگاه هاي اجرايي استان كرمانشاه مي خواهيم كه ليست اين پروژه ها را به منظور تسريع در اجرا به نهاد رياست جمهوري معرفي كنند.

وي با اشاره به تلاش ها و اقدامات مهندس بازوند در استان كرمانشاه اظهار داشت: واقعاٌ اقدامات و تلاش هاي ايشان كم نظير است و ما از اين اقدامات و برنامه ها در استان تشكر مي كنيم.

لازم به ذكر است براي اجراي پروژه هاي جهش توليد در سفر نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه به استان كرمانشاه، اعتباري معادل 1516 ميليارد تومان و 8 ميليون دلار ارزي براي 19 طرح اقتصادي و 33 پروژه عمراني در قالب تسهيلات و اعتبار در قالب تفاهم نامه امضا و مصوب شد.

آبرساني به شهر كرمانشاه از سد گاوشان، بهسازي راه گيلانغرب _ سومار، احداث سالن 6 هزار نفري، آبرساني به شهر پاوه، احداث بيمارستان ثلاث باباجاني، احداث فاضلاب هرسين، احداث مركز جامع سرطان غرب كشور، اجراي 8 پروژه ورزشي در استان، احداث آكادمي پزشكي ورزشي كرمانشاه، احداث كوريدور بزرگراه غرب كشور(كرمانشاه_ كامياران)، مطالعه و احداث مجموعه فرهنگي و باغ موزه دفاع مقدس استان، احداث مركز فرهنگي دفاع مقدس گيلانغرب، دو بانده کرددن مسير بيستون _ سنقر از جمله برخي از مصوبات و دستاوردهاي سفر دكتر نوبخت در حوزه عمراني به استان كرمانشاه است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیش‌بینی وضعیت جوی و کیفیت هوا
آغاز مسیر بزرگ نوجوانان ایران با نبرد مقابل چین تایپه
پیوست فرهنگی و اجتماعی در دستور کار شورای فرهنگ عمومی
طرح برخورد با مشترکین بد مصرف آب در واحد‌های صنفی
تقویم روز و اوقات شرعی سوم آذر به افق آبادان و خرمشهر
حرم شاهچراغ در سوگ مادر، سیاهپوش است
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ دومین پیروزی یاری مقابل ترکیه به ثبت رسید
اردوی تیم ملی کوراش بانوان در بجنورد برگزار می‌شود 
۶۰ درصد صادرات کشور به قطر از بوشهر انجام می‌شود
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ عرفان ستاری برنزی شد
هوای کلانشهر اصفهان ناسالم برای همه
بانوان کاراته ایران در مسیر جهانی
روشنایی ماندگار، تکمیل برق رسانی به آستان امامزاده کاستان با همت خیّر دامغانی
مراکز انتقال خون اصفهان پذیرای عزاداران حضرت زهرا(س)
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ نشان نقره در دستان ابوالفضل زهره وند
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ نشان نقره رستم آبادی در کشتی آزاد
ایران ترور فرمانده بزرگ مقاومت را به شدت محکوم کرد
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ محمد سیاهوشی پنجمین طلایی کاروان ایران
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (سوم آذر ۱۴۰۴)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
آلودگی شدید هوا در تهران
پایان چشم انتظاری
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
آخرین خبر‌ها از مهار آتش سوزی در جنگل الیت
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)