• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۹۳۳۸۱
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۳
ورزشی
صالحی امیری:

باید در مسیر تعالی ورزش حرکت کنیم

رئیس کمیته ملی المپیک از ۵۳ فدراسیون به عنوان ۵۳ جزء یک پازل بزرگ به نام ورزش ایران نام برد که باید با هم پوشانی، حمایت و تعامل به سمت تعالی ورزش کشور حرکت کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ صالحی امیری در نشست هم اندیشی روسای فدراسیون‌های ورزشی با حضور دکتر مسعود سلطانی فر به تحلیل اثرات کرونا بر تغییر سبک زندگی افراد جامعه پرداخت و گفت: کرونا علی رغم تمامی پیامد‌های منفی، درس‌های زیادی به انسان‌ها داد که باید ماندگار شود.
او در ادامه آثار فرهنگی شیوع ویروس کووید ۱۹ را مورد توجه قرار داد و افزود: حضور اعضای خانواده کنار یکدیگر و افزایش گفتگو از ۲۰ دقیقه به یک ساعت، به احیا نظام خانواده منجر شد که در سطوح بالاتر بستر روابط انسانی، همدلی و همگرایی را در جامعه تقویت کرد.
دکتر صالحی امیری در ادامه به کمک‌های انسانی مطابق فرمایشات مقام معظم رهبری اشاره و بیان کرد که تولد دوباره اخلاق و فرهنگ و ارزش‌های انسانی تحت عناوین مختلف در همه عرصه‌ها بروز پیدا کرد و همچنین اثرات مذهبی و فقهی بسیاری با اشکال مختلف مورد توجه بیشتر قرار و زمینه بازگشت انسان به خویشتن در این فضا شکل گرفت.
رئیس کمیته ملی المپیک توضیح داد: گذر از دغدغه فردی به دغدغه‌های جمعی، گذر از نگرش مادی به معنوی گرایانه، گذر از جاه طلبی افراطی به حقارت و گذر از احساس امنیت و ناامنی رخ داد و معنویت و خداجویی مردم در جامعه تقویت شد و این نشان می‌دهد که اگر مناسک نیز تهدید شود، عناصر معرفتی کماکان مسیر تعالی خود را در جامعه خواهد پیمود.
وی در مورد اثرات شیوع ویروس کرونا در تغییر نظام آموزشی نیز توضیحاتی را ارائه کرد و گفت: دانش‌آموزان و دانشجویان برای اولین بار نظام آموزشی را در منزل دنبال و اساتید و نظام علمی فضای جدیدی را تجربه کردند.
سیدرضا صالحی امیری در ادامه بیان کرد: با شیوع ویروس کرونا قدرت و سیاست در دنیا به چالش کشیده شد و کشور‌هایی که مدعی قدرت برتر بودند، توانایی رفع برخی نیاز‌های خود را نداشتند و در نتیجه دنیا با تغییر مفهوم قدرت و سیاست مواجه شد.
رئیس کمیته ملی المپیک کشورمان با بیان اینکه همه بخش‌های کشور درگیر فناوری اطلاعات شدند، افزود: اوقات فراغت در بستر جدیدی شکل گرفت، ورزشکاران در منزل تمرین می‌کنند، گفتگو در جامعه افزایش پیدا کرد و همه احساس می‌کنند به دیگران نیاز دارند.
او عملکرد جامعه ورزش خصوصاً فدراسیون‌ها و وزارت ورزش و جوانان در مواجهه با کرونا را مورد تمجید قرار داد و گفت: فدراسیون‌های ورزشی با تمام توان و با درک شرایط و با فضای جدید تطبیق یافتند؛ بنابراین سه نیاز اساسی در شرایط حاضر، عبور از کرونا و توزیع عادلانه واکسن، ضرورت حضور در رویداد‌های شش‌گانه ۱۴۰۰ و در راس آن المپیک و پارالمپیک توکیو، پاسخگویی و تامین نیاز‌های مالی و بودجه فدراسیون‌ها با فرض تداوم یا عدم تداوم کرونا است و باید به آن توجه کنیم.
دکتر صالحی امیری تصریح کرد: تاکنون ۷۶ درصد از اعتبارات کمیته ملی المپیک از سازمان برنامه و بودجه دریافت و سهم فدراسیون‌ها ۱۰۰ درصد پرداخت شده است و حقوق ورزشکاران و افراد بورسیه نیز در زمان مقرر پرداخت می‌شود.
رئیس کمیته ملی المپیک افزود: مبالغی خارج از سهمیه خصوصاً به فدراسیون‌های المپیکی پرداخت شد که فدراسیون کشتی بیشترین و فدراسیون‌های کارگری، دانش آموزی و دانشگاهی کمترین کمک را دریافت کردند.
صالحی امیری از برگزاری چهل و هشتمین مجمع کمیته ملی المپیک در روز یکشنبه پنجم بهمن به ریاست وزیر ورزش و جوانان خبر داد و گفت: در این مجمع گزارش مالی، حسابرسی، گزارش کاروان ۲۰۲۰، شاخص‌های بودجه ۱۴۰۰، گزارش خزانه‌دار، حسابرس، موزه، تاریخ شفاهی و مباحث دیگر مطرح و ارائه خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنانش نقش روابط عمومی در سازمان‌ها را مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: روابط عمومی فدراسیون‌های ورزشی تصویر سازمان را زیبا و نمایان می‌کنند و واسط فدراسیون‌ها با افکار عمومی و صدا و سیما هستند، به همین دلیل کمیسیون رسانه را با محوریت مدیرکل روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان تشکیل دادیم که در آینده نزدیک انتخابات این کمیسیون برگزار و ۱۰ مدیر روابط عمومی از بین ۵۳ مسئول روابط عمومی فدراسیون‌ها به عضویت این کمیسیون درخواهند آمد.
رئیس کمیته ملی المپیک در بیان اهمیت نقش روابط عمومی افزود: در سال جاری پنج نشست با مسئولان روابط عمومی فدراسیون‌ها به منظور ایجاد حلقه ارتباطی بین ۵۳ فدراسیون برگزار شد تا فدراسیون‌های مختلف در جریان فعالیت‌های یکدیگر قرار گیرند و با همپوشانی، موجی در عملکرد ورزش کشور ایجاد نمایند.
صالحی امیری جریان‌سازی خبری را وظیفه روابط عمومی عنوان و بیان کرد: یک سازمان و مجموعه بزرگ به نام ورزش ایران وجود دارد و ۵۳ فدراسیون، ۵۳ پازل در یک ظرف بزرگ به نام ورزش ایران هستند و به همین دلیل باید تمامی فدراسیون‌ها با هم پوشانی به سمت یک هدف در یک مسیر تعالی ورزش کشور حرکت کنند و این مهم دستاورد ارزشمند این دوره و الگویی برای دوره‌های آتی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کمینه و بیشینه دمای هرمزگان ۱۷ آبان ماه
درخشش بانوی بسیجی کهگیلویه و بویراحمدی در رقابت های جهانی
آغاز ثبت نام وام دانشجویی از امروز
کرمان میزبان سی و هفتمین جشنواره تئاتر
آغاز دومین جشنواره بین‌المللی عکس «ایران جوان» در چهارمحال و بختیاری
هوای آبادان و خرمشهر در وضع ناسالم
لزوم همراهی همه نهاد‌ها و بویژه خانواده‌ها برای تربیت نسل انقلابی
هشدار سازمان بازرسی به شرکت‌های بیمه
تقویم روز و اوقات شرعی هفدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نوزاد ارسنجانی در اورژانس به دنیا آمد
رویداد ملی ایران جان در ایستگاه پنجم خود به خراسان جنوبی رسید
غوغای شگفت انگیز رنگ‌ها در دره اسپیران مراغه
۱۳ اصفهانی در جمع کاروان اعزامی ایران به ریاض
یادی از شهدای دانش آموز در راهپیمایی ۱۳ آبان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
واکنش سفارت ایران در مکزیک به اتهام جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم پاداشی به صهیونیست‌ها برای جنایاتشان است
پیش‌بینی افزیش غلظت آلاینده در شهر‌های صنعتی
مکزیک ادعای طرح حمله به سفیر رژیم اسرائیل را تکذیب کرد
مخالفت باشگاه پیکان با استعفای سعید دقیقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)