• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۹۵۱۴۴
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۱
سیاسی » امنیتی و دفاعی

لزوم تقویت پایگاه‌های اعتقادی و بصیرت سیاسی

رئیس اندیشکده جنگ نرم دانشگاه عالی دفاع ملی: در عرصه جنگ نرم اگر بخواهیم تحت تاثیر دشمن قرار نگیریم بایستی پایگاه‌های اعتقادی، دینی و بصیرت سیاسی را تقویت کنیم.

لزوم تقویت پایگاه‌های اعتقادی و بصیرت سیاسیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سردار علیرضا افشار رئیس اندیشکده جنگ نرم دانشگاه عالی دفاع ملی در برنامه «کوچه امام» پیرامون موضوع بررسی دلایل، چگونگی و ابعاد جنگ رسانه‌ای و روانی دشمن در مقابله با جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: فرق جنگ نرم و جنگ سخت این است که در جنگ سخت ابزار جنگ شامل توپ و تانک و به طور کلی اسلحه است، اما در جنگ نرم ابزار جنگی، رسانه است و به وسیله فریب افکار عمومی و تسلط بر اذهان عمومی کشور هدف مطرح می‌شود، پیچیدگی‌های جنگ نرم بسیار زیاد است تفاوت‌های زیادی بین این دو نوع جنگ است.
سردار افشار بیان کرد: اگر کسی در جنگ سخت آسیب ببیند و مورد هدف قرار گیرد شهید می‌شود و جایگاه بالایی در بین جامعه خواهد داشت، یاد و خاطرات آن نقل می‌شود و قهرمان ملت خود محسوب می‌شود، اما در جنگ نرم اگر کسی آسیب ببیند از جامعه طرد می‌شود، آلوده و منحرف می‌شود.
رئیس اندیشکده جنگ نرم دانشگاه عالی دفاع ملی مطرح کرد: در عرصه مقابله با جنگ نرم آموزه‌های دینی بازدارنده است، اگر در جنگ سخت توان موشکی کشور بازدارنده است و دشمن جرات حمله به کشور را ندارد در عرصه جنگ نرم نیز اگر بخواهیم تحت تاثیر دشمن قرار نگیریم بایستی پایگاه‌های اعتقادی، دینی و بصیرت سیاسی را بالا ببریم. اگر مسئله و انحرافی پیش آید باید به کمک این پایگاه‌ها برطرف شود.
وی عنوان کرد: قدرت نرم، تهدید نرم و تهاجم نرم اجزای سه گانه جنگ نرم است و باید به ان‌ها توجه شود، نباید در جنگ نرم صرفاً منتظر ماند و مورد تهدید نرم قرار گرفت بلکه با افزایش قدرت نرم به عنوان عامل بازدارندگی می‌بایست علیه دشمن تهدید و تهاجم نرم نیز انجام داد، هرچند دشمن ما خود درگیر مسائل جدی و مهمی از جمله مسائل مرتبط با رعایت حقوق بشر و دموکراسی است.
سردار افشار تصریح کرد: تحمل فشار‌ها و مشکلات تحمیلی بر کشور کار کمی نیست و باید گفت این تحمل فشار‌های ناشی از تحریم‌ها برای دستیابی به آرمانی والاست، هرچند ریشه برخی از مشکلات سوء مدیریت‌های بعضی از افراد داخلی است و در انتخابات نیز مردم باید توجه کنند که در انتخاب خود فردی را انتخاب کنند که تعهد، تخصص و توانمندی بالایی داشته باشد تا بتواند ضمن رفع سوءمدیریت‌ها مشکلات و مسائل پیش رو را حل کند.
وی اشاره کرد: یکی از مسائل مهم در جنگ نرم سرمایه اجتماعی است که باید اعتماد مردم به نظام و امید به آینده افزایش یابد، دشمن در تلاش است که به سرمایه اجتماعی کشور آسیب زند و آن را کاهش دهد، اما در مقابل مسئولان باید تمام تلاش خود را به کار گیرند تا سرمایه اجتماعی افزایش یابد.
رئیس اندیشکده جنگ نرم دانشگاه عالی دفاع ملی گفت: باید راهکار‌هایی برای خنثی‌سازی جنگ نرم و نقشه‌های دشمن پیدا کنیم، در اندیشکده جنگ نرم نیز به دنبال پیگیری جدی این موضوع هستیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شعر فارسی بخشی از قدرت نرم و عزت ملی ایران
تشییع پدر سید حسن نصرالله
افزایش یک‌ساعته فعالیت قطار شهری مشهد در شب نیمه شعبان
تالاب‌های کشور سند دار می‌شوند
تأکید عارف بر تأمین حقابه تالاب‌ها
افتتاح ۳۷ طرح مختلف در دومین روز دهه فجر در استان زنجان
برگزاری جشن نیمه شعبان در ۴۰ مدرسه لنجان
برگزاری جشن‌های نمیه شعبان در استان مرکزی
هفته بیستم لیگ دسته یک فوتبال؛ پیروزی سایپا و توقف مس شهر بابک
پیروزی ذوب آهن با سرمربی جدید
شکست نزدیک رعد پدافند در اصفهان
جریمه‌های ثبت شده طرح ترافیک در ۲۲ دی حذف می‌شود
پیام تسلیت تولیت حرم مطهر شاهچراغ در پی درگذشت عضو هیأت امنای حرم مطهر
بهره برداری از ۳۹ طرح عمرانی بنیاد مسکن در استان زنجان
جوانان مهمترین مؤلفۀ قدرت کشور هستند
راه اندازی دو مرکز مشاوره در کاشان
تشریح نخستین انتخابات تناسبی و تمام‌الکترونیک
جایگاه ویژه جشنواره بین المللی شعر علی اکبر در بین هنرمندان
رانندگان متخلف خسارتی از بیمه‌ها دریافت نمی‌کنند
بیش از ۳۲ هزار طرح عمرانی در دهه فجر افتتاح می‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نمایندگان مجلس در حمایت از سپاه پاسداران سبزپوش شدند
فهرست مشخصات ۲۹۸۵ جان‌باخته حوادث اخیر منتشر شد
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود
برگزاری مسابقات قرآن کمیته روستایی و عشایری آذربایجان شرقی
پیش بینی افزایش دما و ورود سامانه بارشی به خوزستان
اجرای ۴۰۰ کیلومتر عملیات روکش آسفالت در محورهای خراسان رضوی
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن
عراقچی: فقط در حوزه هسته‌ای توافق ممکن است
اطلاعیه مهم برای گندم کاران استان اردبیل
آمریکایی‌ها بین دو راهی جنگ پرهزینه و بی‌آبرویی
ملت ایران همچنان سدی استوار در برابر فتنه‌ها خواهند بود
عزل مدیرشبکه افق و توقف برنامه «خط‌خطی»
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
پیش‌بینی بارش‌های پراکنده در برخی مناطق کشور
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۲ نظر)
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
اتصال چابهار و اردبیل به شبکه ریلی کشور  (۱ نظر)
هیچ ایرانی نباید از خرداد ۱۴۰۵ بدون بیمه باشد  (۱ نظر)
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز  (۱ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
حضور رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر امام خمینی (ره)  (۱ نظر)
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است  (۱ نظر)
هشتگ سپاه ضدتروریسم پربازدید شد  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
۷۰ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
حذف ارز ترجیحی نیازمند اجرای تدریجی و حمایت هدفمند است  (۱ نظر)
مروری بر ابعاد فکری امام خمینی (ره)، بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)