پخش زنده
امروز: -
همدان به لحاظ بهره مندی از ظرفیتهای کشاورزی و توسعه این عرصه، معدنی ارزشمند برای کشاورزان و سرمایه گذاران این بخش است.
با نگاهی به شهرستانهای استان همدان در می یابیم قابلیتهای فراوانی در بخش کشاورزی این استان وجود دارد به طوری که با توجه به توسعه کشتهای گلخانهای، اصلاح الگوی کاشت و توجه به پتانسیلها فرصتهای خوبی برای کشاورزان و سرمایه گذاران در این بخش فراهم میشود.
ناگفته پیداست که تقویت صنایع تبدیلی یکی از بخشهای مورد توجه در فرآیند توسعه است و توجه بیشتر به این صنایع تسریع در رشد و توسعه کشاورزی و اقتصادی را موجب میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به برنامههای مرتبط با جهش تولید در بخش کشاورزی میگوید: چند برنامه از جمله توسعه گلخانهها و ساخت دامداری بزرگ استان همدان در برنامه این سازمان است.
آقای رضوانی جلال با تاکید بر اینکه کشاورزی محور توسعه است، افزود: کشاورزی در راستای امنیت غذایی و جلوگیری از تسلط دشمن بر ما بسیار حائز اهمیت است و همه در تلاش هستند تا کشور به بیگانه نیاز پیدا نکند.
وی در ادامه به اجرای آبیاری نوین در استان همدان اشاره کرد و با بیان اینکه در استان همدان ۱۵۵ هزار هکتار آبیاری نوین اجرا شده است، گفت: قدر آب را میدانیم و برای حفظ آب تلاش میکنیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان همچنین به ذکر اهمیت نگهداری از محصولات کشاورزی پرداخت و با تاکید بر اینکه برای ایجاد صنایع تبدیلی در بخش کشاورزی، نخست باید قدرت بالایی برای تولید محصولات داشت، عنوان کرد: استان همدان سالانه یک میلیون تن سیب زمینی تولید میکند که شامل ۲۵ درصد سیب زمینی کشور میشود.
وی با بیان اینکه تولیدات سیب زمینی باید در بخشهای مختلف کشور توزیع شود و قدرت نگهداری باید ایجاد شود، گفت: توسعه صنایع تبدیلی در این بخش برنامه ریزی شده است.