فریدون همتی افزود: برای ساخت این مجموعه دو هزار و ۳۲۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری شده و این کارخانه صنعتی برای ۳۶۰ نفر اشتغالزایی کرده است.
امروز همچنین با دستور رئیس جمهور عملیات ساخت فاز دوم این کارخانه آغاز شد.
استاندار هرمزگان افزود: اسکله شماره پنج بندر منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان نیز با هزار و ۶۵۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری، به بهرهبرداری رسید.
بیشتر بخوانید؛ بهره برداری از دو طرح تولیدی در هرمزگانهمتی افزود: این بندر از طرحهای راهبردی برای توسعه غرب هرمزگان است که در این فاز با بهرهبرداری از اسکله شماره پنج آن برای ۲۰۰ نفر ایجاد اشتغال شده است.
این اسکله با ظرفیت ۱/۲ میلیون تن با قابلیت پهلوگیری کشتی های بزرگ، طول ۳۷۵ متر و آبخور ۱۵ متر، نقش مهمی در گسترش فعالیت های تجاری و بازرگانی منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان خواهد داشت.
رئیس جمهور: از بخش خصوصی حمایت می کنیم
رئیس جمهور در مراسم بهره برداری از این طرحها با توجه به درخواست اعتماد و حمایت بیشتر از بخش خصوصی گفت: حتما به بخش خصوصی اعتماد داریم و حتی بالاتر از این معتقدیم کار اقتصادی باید به بخش خصوصی واگذار شود.
حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی افزود: این اصرار و شعار من بوده است از روز اول دولت یازدهم تا امروز و هر روز هم اصرار میکنم که بخشهای اقتصادی متعلق به دولت، به مردم واگذار شود، زیرا مردم بهتر میتوانند تولید و اقتصاد را اداره کنند.
ایران رتبه ۱۶ صادرات فولاد
وزیر صنعت معدن و تجارت نیز در مراسم بهره برداری از این طرحها گفت: با بهره برداری از دو طرح گندله سازی امروز ظرفیت تولید گندله در کشور به بیش از ۶۱ میلیون تن رسید.
رزم حسینی افزود: اکنون ایران با صادرات ۹ میلیون تن فولاد رتبه ۱۶ صادرات فولاد را در جهان دارد.
دسترسی به آبهای آزاد مهمترین مزیت فولاد مادکوش
مدیرعامل شرکت فولاد مادکوش در مراسم بهره برداری از این طرح گفت: شرکت مادکوش با تسهیلات دریافتی از صندوق توسعه ملی و بانک صنعت و معدن این طرح را تکمیل کرده است که یکی از طرحهای اقتصاد مقاومتی است.
علیرضا صمدی افزود: قرار گرفتن در مجاورت آبهای آزاد، دسترسی به شبکه ریلی، اسکله تخلیه و بارگیری مواد اولیه و محصولات صادراتی، و کارخانههای مصرف کننده محصولات این طرح از مزیتهای مهم این کارخانه است.
وی گفت: هدفگذاری نهایی این کارخانه تولید ۱۰ میلیون تن فولاد است که نیازمند حمایت دولت از بخش خصوصی است.
صمدی افزود: فاز دوم گندله سازی کارخانه مادکوش و مجتمع تولید ۳ و ۴ دهم میلیون تنی آهن اسفنجی و بریکت نیز امروز آغاز شد.
وی گفت: تا سه ساله آینده ظرفیت اشتغال در این کارخانه به بیش از پنج هزار نفر میرسد.
منطقه ویژه پارسیان بهشت سرمایه گذاری صنعتی و پتروشیمی
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پارسیان نیز در مراسم بهره برداری از این طرح گفت: منطقه ویژه پارسیان یکی از استراتژیک ترین مناطق صنعتی کشور است که به علت قرار گرفتن در کنار پایتخت انرژی کشور، منطقه پارس جنوبی و داشتن ظرفیت های مهم بندری نقش مهمی در توسعه اقتصادی کشور دارد.
علی اصغر علامه افزود: با وسعت 10 هزار هکتار و داشتن یکی از بزرگترین بنادر تخصصی کشور در سال 95 شروع به کار کرد که صد در صد ایرانی بوده و همه سرمایه گذاری و ساخت آن داخلی بوده است.
وی گفت: اسکله شماره پنج بندر پارسیان توسط قرارگاه خاتم الانبیا با هدف تسهیل واردات و صادرات، تشویق سرمایه گذاران و تامین زیرساخت های کارخانه آلومنیوم جنوب ساخته شده است.
علامه گفت: اینجا بهشت سرمایه گذاری و قطب سوم پتروشیمی کشور است که امروز ساخت دو طرح پتروسیمی، یک طرح فولادی و طرح شیرین سازی آب نیز در این منطقه آغاز می شود.
وی افزود: از وزارت نفت درخواست داریم در اختصاص سهمیه میعانات گازی به این منطقه همکاری کند.
علامه گفت: این منطقه از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری می خواهیم به عنوان مرکز کارخانه نوآری در حوزه فولاد، صنایع معدنی و پتروشیمی در نظر گرفته شود.