پخش زنده
امروز: -
تحقیقات نشان داده است برخی از فویلهایی که برای پخت غذا، نان و شیرینی و کباب کردن استفاده میکنیم، به درون غذای ما نشت میکند و به همین علت میتواند مشکلاتی برای سلامتی ما ایجاد کند.
به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سیما؛ فویل یکی از آن ابزارهایی است که کاربرد زیادی در آشپزی دارد و کار پخت بسیاری از غذاها با استفاده از آن انجام میشود.
طبق تحقیقات برخی فویلهایی که از آنها برای پخت غذا، نان و شیرینی و کباب کردن استفاده میکنیم، به درون غذای ما نشت میکنند، امری که میتواند به مرور مشکلاتی برای سلامتی ما ایجاد کند. دانشمندان به بررسی خطرات بالقوهای پرداخته اند که قرارگیری بیش از اندازه در معرض آلومینیوم ممکن است طی سالیان برای سلامت انسان ایجاد کند. برای مثال، محققان به بالا بودن غلظت آلومینیوم در بافت مغز مبتلایان بیماری آلزایمر پی برده اند. تحقیقات هم نشان داده ممکن است میان مصرف زیاد آلومینیوم و کاهش نرخ رشد سلولهای بدن انسان ارتباط وجود داشته باشد و این امر ممکن است برای افراد مبتلا به بیماریهای استخوانی یا اختلالات کلیوی بالقوه مضر باشد.
تحقیقات به طور کلی نشان داده عواملی هست که احتمال نشت آلومینیوم به درون غذا را بیشتر میکنند. یکی از این عوامل دما است. هر چه دمای پخت غذا بالاتر باشد شرایط برای ورود آلومینیوم به غذای ما مساعدتر میشود.
تا زمانی که در استفاده از فویل آلومینیومی در پخت غذا زیاده روی نکنید احتمالاً خطری تهدیدتان نمیکند. برای اغلب افراد این امر مشکل ساز نیست، چون مقدار آلومینیومی که در فرآیند پخت به درون غذا وارد میشود بسیار ناچیز است. همیشه تعادل را رعایت کنید. از پخت زیاد مواد غذایی اسیدی با استفاده از فویل خودداری کنید. انجام گهگاه این کار ایرادی ندارد.